Ik heb voor de eerste

Ik heb voor de eerste

Ik heb voor de eerste maanden van mijn kleine spruit veel plezier gehad met de boekjes van kinderplezier. Nu mijn klein boontje wat ouder is en meer eigen voorkeuren vertoont, ga ik iets gerichter op zoek naar de boekjes die hierop inspelen. Maar het was superleuk...
Ik heb voor de eerste

Heel leuk pakketje voor de

Heel leuk pakketje voor de allerkleinsten. Voelboekjes, voorleesboekjes, pop-up boekjes,… Elke maand weer variatie en elke keer weer plezier van gehad!
Al 3 jaar lang veel

Al 3 jaar lang veel

Al 3 jaar lang veel plezier van de boekjes. Zijn leuke verschillende boeken en automatisch is de doelgroep veranderd naarmate mn dochtertje ouder is geworden. Ook altijd heel leuk als het pakketje door de brievenbus is gekomen. Mn dochtertje rent er altijd op af....
Studio 100 boeken, sesamstraat, kleurboeken,

Studio 100 boeken, sesamstraat, kleurboeken,

Studio 100 boeken, sesamstraat, kleurboeken, voorleesboeken, stikkerboeken, etc. Voor elk wat wils. 4 boeken per maand voor een kleine prijs. Ons IVY vindt het geweldig. Het is zeker een aanrader.
Al 3 jaar lang veel

We zijn al 3 jaren

We zijn al 3 jaren heel tevreden met de boekjes die we binnen hebben gekregen. Ook kan je het abonnement aanpassen naar wens, wat ik heel prettig heb ervaren.