Kinderplezier ervaringen

Reviews van onze klanten:

Supper leuke boekjes wel echt

Supper leuke boekjes wel echt op maat van de leeftijd afgestemd.
Ondertussen al twee keer een pakket ontvangen waar telkens wel minstens twee boekjes van de 4 bij de favoriete boekjes horen van mijn zoontje.

Dorien Verstappen
Wechelderzande
21 september 2020

Gedurende 13 maanden ontvingen wij

Gedurende 13 maanden ontvingen wij elke maand een zeer leuke selectie boekjes voor onze baby, nu ondertussen dreumes.
Hij is vaak met de boekjes in de weer. Van Bumba tot Peppa Pig, Van Sesamstraat tot Dikke Dik. Hij vindt ze stuk voor stuk leuk om zelf in te kijken of om te laten voorlezen. Momenteel heeft hij dus al een mooie bibliotheek, die we zeker en vast blijven aanvullen met boeken van kinderplezier.
De medewerkers van kinderplezier zijn ook steeds behulpzaam en correct.
Zeker een aanrader.

Tanya Jansegers
Schelle
21 september 2020

Een leuk pakket voor heel

Een leuk pakket voor heel veel leesplezier!

Bianca
Wesepe
18 september 2020

Super leuke boeken soms gebeurt

Super leuke boeken soms gebeurt het wel eens dat we nog een boek moeten weg leggen omdat het nog voor iets oudere leeftijd is maar het is zeker de moeite waard om te bestellen

Tatjana Degryze
Ieper
16 september 2020

We hebben nu 2x een

We hebben nu 2x een pakket met boeken ontvangen en het zijn echt leuke boekjes! Ook boekjes die wij zelf niet zo snel zouden kiezen, maar die toch erg leuk zijn voor onze kleine meid.
Wel ons abonnement aangepast naar 4x per jaar ipv elke maand, omdat we anders best veel boeken hebben over een paar maanden. Ben wel al benieuwd naar de volgende lading!

Denise van Leuken
Nuenen
7 september 2020

De kinderen vinden het altijd

De kinderen vinden het altijd fantastisch wanneer de postbode het pakket heeft gebracht. Het is een leuke variatie aan leesboeken en leerzame kleur/stickerboeken.

Marit Noppers
Bergentheim
5 september 2020

Erg leuke pakketten voor een

Erg leuke pakketten voor een mooie prijs! Vooral Peppa Pig viel bij ons zoontje erg in de smaak, het boek is ondertussen stukgelezen. Aanrader om enkele malen per jaar te bestellen.

Janice Bakker
Sleeuwijk
5 september 2020

Kinderplezier is echt een aanrader

Kinderplezier is echt een aanrader voor leuke boekjes! Onze kast zit bomvol met al die leuke boekjes!

Natasha van Amerongen
Nieuwegein
4 september 2020

Voor degenen die niet weten

Voor degenen die niet weten welke boeken uit te kiezen iedere keer is dit super handig. Elke maand een cadeautje op de deurmat! Niet alleen fijn voor mijn kind maar ook voor mij. Je betaalt 14.99 en krijgt iedere maand 4 boeken. Als het teveel is op den duur kun je ook andere kindjes blij maken op hun jaardag

shalini ganpatsing
Speerpunt
4 september 2020

Wij zijn nu een tijd

Wij zijn nu een tijd lid, hierbij meerdere zeer leuke boek(jes) mogen ontvangen. De stickerboeken en boekjes met geluid waren favoriet. Het wijzigen van niveau ging er makkelijk via de site, zo ook het wijzigen van frequentie. Wij hebben ook kort alleen boekjes van Sesamstraat gehad, dit vonden wij niet zo leuk, vandaar de overstap naar een gevarieerd pakket.
Alles is van goede kwaliteit en de levering gebeurde ook netjes op tijd.

Sandra Huijs
Venlo
31 augustus 2020

Kinderplezier levert héle mooie boeken

Kinderplezier levert héle mooie boeken op maat van onze kinderen! In de winkel is het vaak zoeken naar een leuk boekje, maar dankzij Kinderplezier komen hier nu automatisch elke maand leuke, nieuwe boekjes in huis, die de interesse van onze kinderen prikkelen en die ons er toe aanzetten om gezellig een boek voor te lezen aan onze jongens voor het slapengaan. Het feit dat er altijd verschillende boeken en verschillende soorten boeken (kijkboek, voelboek, leesboekje etc.) inzitten, zorgt voor ons een extra pluspunt!

Cloë Vandenbogaerde
Vichte
27 augustus 2020

Toen mijn dochter baby was

Toen mijn dochter baby was hebben we het eerste pakket gehad wat erg goed bevallen is. Toen ze de kleuter leeftijd bereikte zijn we voor het kleuter pakket gegaan en hier zitten zeer leerzame doe boeken bij met ook iedere maand nog voorleesboeken. We beleven er veel plezier aan.

Monica Schut
Stiens
27 augustus 2020

Wat een feestje om elke

Wat een feestje om elke maand zo een mooi boekenpakket te ontvangen. Vaak moet ik de nieuwe boeken meteen twee keer achter elkaar voorlezen. Ik vind het heel leuk dat er naast de bekende figuren zoals ‘summer and shine’ of K3 ook mooie voorlees- of prentenboeken worden meegestuurd. Naast voorleesboeken zitten er altijd leuke doeboeken bij om te kleuren, leren rekenen of spelletjes te doen. Ons meisje is nu al gek op boeken en we kijken uit naar het volgende pakket.

Aileen van Heugten
Vught
24 augustus 2020

Wij zijn heel tevreden met

Wij zijn heel tevreden met Kinderplezier. De boekjes zijn gepasst voor de leeftijd van mijn kleintje en komen altijd in goede staat aan. De abonnement is flexibel, jij kunt de frequentie naar wens aanpassen. En de leveringen komen altijd op tijd. Bedankt voor de goede dienstverlening!

Adina Nechita
Ninove
24 augustus 2020

Wij vonden de boekjes toen

Wij vonden de boekjes toen ze kleuter was erg leuk! Elke keer een pakketje voor onze kleine boekenwurm. Lezen doet ze ondertussen nog steeds graag, daarom namen we opnieuw nog eens een pakketje… Maar persoonlijk vonden we de boekjes bij schoolkind niet meer zo passend. We hebben stopgezet omdat je na een lange tijd ook wel een goed gevulde boekenkast krijgt. Voor beginnende lezers of ouders is dit wel leuk om zo een voorraad boekjes te krijgen. Moest je als ouder nu ook een beetje keuze krijgen in de boekjes zouden we zeker terug zijn. Zo waren vorige keer boekjes te makkelijk of niet meer op leeftijd.

An Suykerbuyk
Brecht
22 augustus 2020

Tof leespakketje.Mijn zoontje van 6

Tof leespakketje.
Mijn zoontje van 6 jaar is er blij mee en kijkt veel in de boekjes.
Enkel het stripverhaal vind ik een beetje minder (kan nog niet lezen), maar hij kijkt graag naar de tekeningen.
Jammer genoeg kunnen we geen vervolgpakketten doen. Ik heb 3 kindjes, 2 meisjes en 1 jongen dus is het een beetje moeilijk aangezien ze alle 3 direct een boekje voor zich willen en niet een maand kunnen wachten :-).
Ik raad de boekjes zeker aan.

Melissa Oeyen
Oostende
18 augustus 2020

Ik vind het super leuk

Ik vind het super leuk om deze boeken te krijgen want altijd als er een pakket op de mat viel was mn zoontje meteen enthousiast en hadden we weer een leuk momentje samen en gelijk de boekjes lezen en vooral de doe boekjes zijn erg leuk

J van der vorst
Bennekom
18 augustus 2020

Het was ontzettend leuk om

Het was ontzettend leuk om de zorgvuldig uitgezochte boeken in de post te krijgen. We hebben drie kids en iedereen kon iets kiezen. Kinderplezier stimuleert kinderen om te lezen en kreativ bezig te zijn! Ontzettend bedankt!

Isabelle Bron
Ede
10 augustus 2020

superblij met het abonnement.Mijn dochtertje

superblij met het abonnement.
Mijn dochtertje kijkt elke maand rijkhalzend uit naar haar pakketje.
Ook prijs valt supergoed mee.

Nathalie Deschepper
Sint-andries
8 augustus 2020

Onze jongste dochter vindt het

Onze jongste dochter vindt het super leuk om haar broertje uit zijn boekjes voor te lezen.
We zijn steeds super blij om een pakketje in onze bus te vinden om dan de verschillende kwalitatieve boeken te ontdekken.
Het zet mijn dochter alvast aan om meer te lezen!

Kim Stael
Merksem
27 juli 2020

Erg spannend en leuk dat

Erg spannend en leuk dat er elke week boekjes door de brievenbus komen op naam van mijn kind. Het is een echte boekenwurm! Ook leuk dat er een doe-boek bij zit.

Wat het wel leuker zou maken is dat je als ouder ergens nog vinger in de pap hebt wat voor boeken er komen. Zo kregen wij een keer Dora door de bus wat erg goed beviel. Ineens Engelse termen in het dagelijks leven gebruiken. Maar de daarop volgende maanden kregen we ze niet meer. Dat is dan erg jammer. Het zou leuk zijn als er een systeem was dat je kon kiezen uit bepaalde categorieën.
Inmiddels erg veel boekjes thuis dus ons abonnnement gestopt. Maar met keuze voor de ouders zou ik 100%terugkomen!

Daphne Zuurveld
HARDERWIJK
18 juli 2020

Mooie boekjes, en veel variatie.

Mooie boekjes, en veel variatie.
Me dochtertje is altijd heel blij als er weer een pakket bezorgd is

Simone Kraaijevanger
Wehl
14 juli 2020

Super leuke boekjes, en mooie

Super leuke boekjes, en mooie prijsje. Zo heb je elke maand nieuwe leesboekjes voor je kleintje, en hou je ze op jonge leeftijd al bezig met boekjes lezen.

Ahmad Totinchy
Zeist
10 juli 2020

Ik ontdekte Kinderplezier door een

Ik ontdekte Kinderplezier door een telefonisch aanbod. De persoon die ik sprak was zo enthousiast en vriendelijk, dat ik instemde met een proefpakket. Dat ontving ik al na een weekje thuis. Hele leuke boekjes! Nu merk ik dat het opzeggen of het aanpassen van de frequentie of moeilijkheidsgraad van de boekjes heel gemakkelijk online te regelen is. Online las ik wat negatieve ervaringen, maar daar ben ik het zeker niet mee eens. Leuk en gemakkelijk juist!

Sabine Vos
Heesch
10 juli 2020

Leuke boekjes, juist de papieren

Leuke boekjes, juist de papieren pagina’s zijn niet zo geschikt voor mijn enthousiaste baby. De boekjes met dikkere/kartonnen pagina’s vallen hier beter in de smaak.

Kendra Cerpentier
De Klinge
6 juli 2020

Hele leuke en leerzame boekjes

Hele leuke en leerzame boekjes voor baby/dreumes.

Er zitten ook vaak boekjes bij die tegen een stootje kunnen. Zodat de kindjes er zelf wat in kunnen bladeren.

Je krijgt zeker waar voor je geld, je kunt naarmate je kind ouder wordt, heel erg gemakkelijk de moeilijheids graad aanpassen.

Dus ik zeg hup neem dit leuke boeken pakket!!!!

Daniëlle Hermes
Dessel
3 juli 2020

Kinderplezier, Is super leuk voor

Kinderplezier,
Is super leuk voor kinderen. Ons kind van bijna 2,5 is een echte boekenworm. Wij hebben het elke 3 maanden en dat is prima. Als ze iets ouder zijn krijgen ze ook doeboekjes dus dan krijg je niet een hele kast vol boeken. Helaas zijn de doeboekjes nog niet altijd te doen voor de leeftijdscategorie, maar die geven wij dan vaak cadeau aan een nichtje.

Mirjam Steins
Vogelenzang
1 juli 2020

Onze zoon vond het altijd

Onze zoon vind het altijd heel erg leuk als de boekjes weer door de brievenbus vielen. Savonds lazen we altijd 1 a 3 boekjes van kinderplezier. Super leuk!! De boekjes varieerde van leesboeken en doeboekjes. Goed voor de ontwikkeling en zeker voor ieder wat wils!

Sophie van Rooij
Ooltgensplaat
30 juni 2020

Een hele fijne service, mijn

Een hele fijne service, mijn dochtertje vindt het erg leuk dat er een pakketje voor haar binnenkomt. En na het uitpakken wou ze meteen gaan lezen. De boeken zijn leuk en leerzaam en doordat het een pakket is van vanalles wat ( een tijdchrift, leesboek, doeboek etc.) raad ik het iedereen aan!

Ellen Slager
Tilburg
29 juni 2020

Wat een leuke boeken voor

Wat een leuke boeken voor een kleine prijs. De kinderen vinden het fantastisch. Ook wil ik de dame die me opgebeld heeft eventjes bedanken. Zij was super lief & vriendelijk. Met een goede uitleg. Alsook iemand die mij geen blaasjes wou wijsmaken.

TOP!

Tjeeda boeren
Wilrijk
15 juni 2020

Mijn baby is alleen 3

Mijn baby is alleen 3 maanden oud, maar hij is ook dol op boeken. Dankzij kinderplezier is dit mogelijk helemaal tot onze deur. We krijgen leuke boekjes die afgestemd zijn op zijn leeftijd.

Izairah Coenraad
Rotterdam
13 juni 2020

Ik heb nog maar 1

Ik heb nog maar 1 pakketje gekregen. Ik had graag een voelboekje gekregen en dat zat er nog niet bij, maar ik ben wel benieuwd naar een volgend pakketje. Ik heb wel de frequentie aangepast, want ik heb maar 1 kindje die ook nogmaar 4 maand is dus zo heel veel boekjes heb ik nog niet nodig. Voorlopig nog geen boekje dat ik direct kan gebruiken, jammer.

Melissa Cappelle
Kortrijk
12 juni 2020

Super leuke boekjes. Onze dochter

Super leuke boekjes. Onze dochter is er ook op. De laatste keer dat het boekje Ik wil mijn speen! erbij. Die vind ze toch wel interessant.

Wendy Stuiver
Alem
11 juni 2020

Sinds de kinderen 4 jaar

Sinds de kinderen 4 jaar zijn hebben we een abonnement. Voor Ongeveer 4x per jaar een pakket. Dit kun je simpel aanpassen naar wens. Leuk pakket om te ontvangen. En er zat ook steeds wel iets bij dat mijn meiden iets minder leuk vonden. Maar dan was het een super cadeautje voor vrienden.
Ze vinden het pakket in de brievenbus altijd geweldig!

Britt Schurer
Sneek
10 juni 2020

We hebben enorm genoten van

We hebben enorm genoten van de aangeboden dienst van Mjnderplezier. Ik vind het belangrijk om de jongste te stimuleren gezien ze zo rap gaat! De kwaliteit van de boekjes zijn perfect en doen mij denken aan de boekjes van vroeger, tegewoordig inhoudelijk nóg leuker. Op speelse wijze je kleintje kennis laten maken met de wonderlijke wereld van de boekjes.. En dat voor die prijs!
Ik heb ook nog een tienerdochter, daarom heb ik het pakket tussendoor aangepast omdat de jongste wel voldoende boekjes had gespaard. Mega handig! Op de foto is een deel van de boekjes die we kregen voor de jongste! Zoals je ziet.. Prima stapeltje! 😀

Ya Roa
Arnhem
10 juni 2020

Elke maand weer een feestje

Elke maand weer een feestje als het pakket met boekjes in de brievenbus ligt. Ons dochtertje is echt een boekenwurm, en ik geniet dan ook altijd van het moment om het pakketje open te maken en haar te zien grijpen naar de nieuwe boekjes. Ik ben erg tevreden over kinderplezier! Goed geholpen & leuke boekjes. Ik raad dit zeker bij mijn omgeving aan!

Marianne Schoneveld
Lunteren
10 juni 2020

Ik vind het heel erg

Ik vind het heel erg leuk om elke maand nieuwe boekjes te ontvangen. Elke keer lezen mijn papa en mama dat met heel veel plezier aan mij voor. Afgelopen x zat er zelfs een boekje bij met de wolf. Raaaaur

Lenn Sauer
Oldenzaal
8 juni 2020

Het is heel fijn om

Het is heel fijn om zo een variatie aan boekjes te ontvangen. We zouden sommige boekjes zelf niet kopen en toch vallen ze in de smaak bij onze kleine kapoen. Een echte aanrader!!!

Anke Uytdewilligen
Essen
7 juni 2020

Ik ben gestart met het

Ik ben gestart met het schoolkindpakket en toen mijn kind de leeftijd van 8 jaar kreeg werd het boekenpakket automatisch aangepast. De boeken waren steeds leuk om te lezen of interessant om op te lossen. Het aanbod is ook heel gevArieerd.

Vicky Gledhill
Lier
6 juni 2020

Het zijn leuke pakketten om

Het zijn leuke pakketten om te ontvangen met 4 verschillende boeken.
Het is leuk om meerdere pakketten te krijgen zodat je een reeks boeken van een serie krijgt.

A van Ingen
Ede
26 mei 2020

Leuke, leerzame gevarieerde boekjes, passend

Leuke, leerzame gevarieerde boekjes, passend bij de leeftijd van mijn zoontje. Helaas puilt nu de boekenkast uit en zet ik het abonnement even stop.

C Wooning
Dongen
16 mei 2020

Op zich wel tevreden, je

Op zich wel tevreden, je verzameld een aantal leuke boekjes en het voelt als een cadeautje wanneer je de boekjes ontvangt elke maand. De diversiteit is leuk. Maar vind het jammer dat je na 1,5 jaar lidmaatschap niet aan kunt geven dat je kind bepaalde boekjes niet meer leuk vind. Aangegeven bij de klantenservice maar lijkt wel of ik juist alleen nog maar de boekjes krijg die mijn kind links last liggen en niet meer de boekjes waar hij helemaal weg van is.

Linda Sondagh
Nijkerk
14 mei 2020

Hoi hoi,We hebben ondertussen 2

Hoi hoi,

We hebben ondertussen 2 pakketen ontvangen van Kinderplezier, en deze zijn hier met veel leesplezier ontvangen!

De variatie is goed geregeld in de boekjes: sticker / kleurboek, voorleesboek, kijkboek,…

We kijken al uit naar het volgende pakket, alvast bedankt,
Ann-Sophie.

Ann-Sophie Wittouck
Oekene
14 mei 2020

iedere maand kijken we erg

iedere maand kijken we erg graag uit naar de pakketten. Elke avond voor het slapen gaan rent onze dochter naar de kast om een boekje uit te zoeken. Heerlijk een boekje lezen op bed en dan slapen. Iedere avond hetzelfde ritueel wat we met veel liefde doen met de leuke boekjes van kinderplezier

Angelina Olijrhook
Schiedam
12 mei 2020

Ik had een peuterpakket besteld

Ik had een peuterpakket besteld voor onze zoon en ben er erg tevreden over. 4 leuke boekjes, afwisselend en bij de tijd en hij is er erg mee. Ook kun je het makkelijk opzeggen wanneer je wilt, prima service. Aanrader!

Jordana Conradie
Zaandam
11 mei 2020

Nick vond het pakket superleuk

Nick vond het pakket superleuk

Nick verwaarst
Wijhe
10 mei 2020

Een super leuk pakket

Een super leuk pakket voor onze dochter 9 jaar.. ze is er heel blij mee

Lunah miesen
Heerlen
9 mei 2020

Erg leuk boekenpakket voor mijn

Erg leuk boekenpakket voor mijn tweejarige. Ze is gek op voorgelezen worden en het bumba boek met de stickers vindt ze geweldig. Ik raad het anderen aan om een keer te proberen.

Rachel
HOOFDDORP
9 mei 2020

Elke maand een cadeautje voor

Elke maand een cadeautje voor onze dochter in de brievenbus! Als ze het groene pakketje met witte stippen ziet weet ze precies hoe laat het is!
Met een wisselend aanbod van boeken, waaronder educatief, maar ook creatief, sluit dit abonnement precies aan op de behoefte van het kind.
Zeer tevreden over en zal het iedereen aanraden!

Nathalie Brink
Ens
7 mei 2020

Mijn zoontje was zooo enthousiast

Mijn zoontje was zooo enthousiast over het eerste boekenpakket dat hij heeft gekregen, dat ik ondertussen de voorleesboeken enkele keren heb voorgelezen. De oefenboeken zijn ook perfect voor zijn leeftijd. Gezien nu de kleuterscholen gesloten zijn in Belgie, is dit en super alternatief om kinderen toch bezig te kunnen houden met een combinatie van plezier en leren.

Fareen Berlas
Edegem
1 mei 2020

Ik heb dit abonnement gekozen

Ik heb dit abonnement gekozen voor mijn zoontje en we hebben er allebei heel veel plezier van gehad, samen het pakket openmaken als het op de deurmat valt, gezellig lezen en plaatjes kijken. We hebben dit pakket iets meer dan een jaar gehad en onze kast is nu vol.
Mochten wij weer ruimte hebben voor nieuwe boekjes komen wij zeker bij jullie terug. Bedankt voor de goede service en het vele leesplezier namens mij en mijn zoontje.

Groetjes,
Nancy Verheide

Nancy Verheide
Hoofddorp
24 april 2020

De dochter kijkt elke maand

De dochter kijkt elke maand weer uit naar haar pakket boekjes dat ze zal ontvangen. Super blij als het eindelijk in de bus steekt. De boekjes zijn zeker de moeite en heel leuk om in te lezen en leren!

Postelmans sharene
Lummen
18 april 2020

Ik heb een proefpakket af

Ik heb een proefpakket af mogen nemen, wat een leuke boeken! Ook dat er een prachtig kleurboek bij zat, met allemaal glitters vond mijn dochter (van 5 jaar) helemaal te gek. Het boek binnenstebuiten, gaat over de emoties die in je zitten, heel leuk gedaan en ze vind het geweldig. Heel blij, kom zeker nog een keer terug.

Aafje Barreveld
Nuenen
16 april 2020

– altijd op tijd- divers-

– altijd op tijd
– divers
– makkelijk aan te passen
– educatief bezig
– traktatie voor de kids
– soms wat minder passend bij eigen interesses (maar net zo goed weer als cadeau te geven)

Karin van Amstel
Dronten
15 april 2020

Heel erg genoten elke maand

Heel erg genoten elke maand door de glimlachjes op mijn tweeling hun gezicht.blij gezichtjes is natuurlijk een blije mama

Maes wendy
Nieuwpoort
8 april 2020

Heel mooie kwaliteitsvolle boeken. Mooie

Heel mooie kwaliteitsvolle boeken. Mooie grote pakketten met voldoende variatie in. Boeken zijn hedendaags en sluiten goed aan bij de leefwereld. Elke maand opnieuw een grote glimlach als dit in de bus ligt.

Vinn Broeckhoven
Hetentals
8 april 2020

Het kinderplezier pakket was heel

Het kinderplezier pakket was heel gevarieerd en onze spruit was al door het dolle heen wanneer hij het uit de brievenbus mocht halen. Heel leuk dat er zowel een voorleesboekje, een prenten/woordenboekje enz bijzat. Ook leuk om weten: het gaat om heel recente uitgaven en als je hiervan de prijzen optelt kom je gemakkelijk aan een derde meer dan de prijs van het pakket. Dit was dus zeker een positieve ervaring, als we er vroeger aan begonnen waren zouden we het best een tijd doornemen, maar onze peuter heeft op dit moment al teveel van dit soort boekjes. We schrijven dus zeker in bij de kleuterboekjes!

Bieke Van Camp
LIER
8 april 2020

Leuk om de glimlach van

Leuk om de glimlach van mijn dochtertje te zien als haar pakketje met boeken er weer is. Het enige minpuntje vond ik een oud doeboek, van een half jaar geleden en een beetje moeilijk voor haar leeftijd. Verder tevreden!

MG
Terneuzen
7 april 2020

Super leuke boeken! Verschillende boeken,

Super leuke boeken! Verschillende boeken, mooie boeken en mijn dochtertje was heel erg blij! Echt een aanrader !

Joke Pangrazio
Moerzeke
6 april 2020

Hele goede service. Boekjes komen

Hele goede service. Boekjes komen altijd in goede staat toe en zijn zeker op niveau van ons kindje. Heel goed dat je de frequenties kan aanpassen.

Aline Van Eyck
De villegasplein 10 2150 Borsbeek
2 april 2020

Super leuk om elke keer

Super leuk om elke keer weer nieuwe boeken binnen te krijgen en ze samen met onze dochters te ontdekken! Het is een feest als de boeken binnenkomen en ze moeten dan ook uiteraard alle vier gelezen worden! Frequentie aanpassen of pakket wijzigen is geen enkel probleem, alles wordt keurig en snel opgelost! Super service!

Familie Nijkamp
Den Haag
20 maart 2020

Erg tevreden met de pakketen.

Erg tevreden met de pakketen. Zitten vaak populaire boeken bij. Heeft voor veel leesplezier gezorgd

Shiwani Koellin
Rotterdam
16 maart 2020

Mijn dochter is elke keer

Mijn dochter is elke keer weer hartstikke blij met het geleverde pakketje… Gaat dan meteen weer lezen in de nieuwe boekjes.

Laura Stijnman-Veltman
Hillegom
13 maart 2020

Wij hebben de leespakketten altijd

Wij hebben de leespakketten altijd met veel plezier ontvangen. Natuurlijk kan niet altijd alles naar je zin zijn, maar de variatie en kwaliteit is uitstekend. Doordat er helaas geen mogelijkheid is een pakket samen te stellen als gezin zeggen wij ons lidmaatschap op, maar als je per categorie een leuk leespakket wilt is dit zeker een aanrader!!!

Familie Schipper
Hoogkarspel
10 maart 2020

Zeer leuke pakketten met boekjes.

Zeer leuke pakketten met boekjes. Zeer gevarieerd en perfect voor de leeftijd van onze dochter. Ze is er zot van.

Laura Van Hellem
Kontich
7 maart 2020

Ik had nu al 3

Ik had nu al 3 of 4 keer het boekenpakket voor mijn peuter ontvangen, telkens 1x/maand, maar het begon al snel veel te worden dus heb ik de website eens bekeken en gewoon eenvoudig de frequentie aangepast zonder extra kosten. Nu krijg ik 4x/jaar een leuk aangepast boekenpakket thuis toegestuurd voor mijn kleintje, die juist begint naar school te gaan, dus boekjes lezen/bekijken wordt een plezier met meer en meer interactie. Heel gemakkelijk. Ik ben een tevreden mama/klant.

Macha Delancker
Poperinge
5 maart 2020

Iedere keer hele leuke pakketten

Iedere keer hele leuke pakketten gekregen die aansluiten bij de leeftijd van mijn zoon. Er is een hele diversiteit aan boekjes die je krijgt, dus voor ieder wat wils! Van magazine, tot leesboek, tot spelletjes boekjes.

Alessio Scatigna
Brunssum
17 februari 2020

Samen boekjes lezen vind deze

Samen boekjes lezen vind deze jongeman erg leuk! Eind van de middag lekker samen met papa de nieuwe boekjes bekijken. De boekjes van Peppa Big vallen erg in de smaak!

Jacquelien Grosscurt
Nieuw Vennep
11 februari 2020

Goede boekjes eigen keuze kunnen

Goede boekjes eigen keuze kunnen aanpassen omdat onze dochter qua leeftijd vervoorop ligt was het fijn om over te stappen naar een pakket voor oudere kinderen.
Snelle en correcte levering leuke leerzame boekjes.

Angelique Hazelhoff
Maastricht
8 februari 2020

wij hebben jarenlang maandelijks een

Wij hebben jarenlang maandelijks een pakket ontvangen. Heel leuke boekjes, veel plezier aan beleefd.

jasmien jacobs
kasterlee
7 februari 2020

Super leuke boekenpakketten! Helaas moeten

Super leuke boekenpakketten! Helaas moeten afmelden hiervoor. Zodra de kans er weer is, zeker opnieuw aanmelden!
Mijn dochters hebben hier uren plezier van. Zeker aan te raden!

Chantal Eijgenstein
Zeist
3 februari 2020

Wat een leuke set boeken

Wat een leuke set boeken voor mijn kinderen. Met veel plezier zien we de boeken altijd tegemoet. Ze worden dan ook meteen (voor)gelezen. Daar kan volgens mijn kids niet mee gewacht worden. Vaak hoor ik de vraag: “mama, wanneer komen de nieuwe boeken weer?!”

K Verbruggen
Uden
24 januari 2020

Super mooie boeken

Super mooie boeken

Annabelle Kostova
Hoovestraat 4, 1210 Brussel
24 januari 2020

Hele leuke boekjes Leerzaam en

Hele leuke boekjes
Leerzaam en ontspannend

Wij zijn er heel erg blij mee
En raad het daarom iedereen aan om ook een pakket aan te schaffen

Je hebt er zoveel plezier van
En 4 boekjes voor 15 euro is ook te doen..

Nienke Heuvelink
Tilburg
14 januari 2020

Wij zijn erg tevreden over

Wij zijn erg tevreden over de boeken van kinderliedjes, daarnaast is de prijs goed, ik denk goedkoper dan in de winkel. Heel tevreden dus 🙂

Noa-Mae van Uffelen
Delft
13 januari 2020

Iedere keer weer een leuke

Iedere keer weer een leuke verrassing op de mat, die we samen gingen uitpakken.
En steeds weer boeken die goed in de smaak vielen.
Ik zou het zeker aanraden, goede prijs kwaliteit verhouding!

M. Buis
Maarssen
12 januari 2020

Mijn zoontje van 3,5 vindt

Mijn zoontje van 3,5 vindt het iedere keer een feestje als de boekjes binnen komen. Zijn kast is inmiddels goed gevuld en zijn kleine zusje kan er nu ook van mee genieten 😊

Laurette van der Loo-Gerts
GOUDSWAARD
11 januari 2020

Onze dochter is nu 6

Onze dochter is nu 6 maand en heeft reeds 2 pakketten ontvangen. Mooie kwaliteitsvolle boeken waar ze binnenkort veel plezier aan gaat beleven. Ik had misschien graag voor de allerkleinsten wat meer voel- , bad- , of stoffen boekjes gezien waar ze echt zelf mee kunnen spelen.
Site is zeer duidelijk… je vindt er vlot alles wat je zoekt.

Elke Huybrechts
Blaasveld
11 januari 2020

leuke boeken en acties, erg

leuke boeken en acties, erg leuk en vriendelijk telefonische contact met de medewerkers.
wij hebben laatst een hele stapel boeken van mijn schoonzus ontvangen waar mijn nichtjes niet meer in geïnteresseerd waren maar zodra we daar doorheen zijn zal ik ons zeker weer aanmelden voor de boekenclub!

nathasja hidding
alphen aan den rijn
10 januari 2020

Reeds 2 pakketjes aangekregen. Mooie

Reeds 2 pakketjes aangekregen. Mooie kwaliteitsboeken. Mijn dochter is nu 6 maanden en gaat zeker nog plezier beleven aan deze boekjes. Ik zou enkel nog wat meer voelboekjes, boekjes voor in bad of wat stoffen boekjes tussen het gamma willen zien van de allerkleinsten. Daar gaat ze momenteel meer plezier aan hebben.

Prima communicatie en vlotte toegang tot alles op de website als je iets zoekt.

Elke Huybrechts
Willebroek
9 januari 2020

Heel tof concept! Elke maand

Heel tof concept! Elke maand gevarieerde boekjes waar we telkens naar uitkijken.
Prijs/kwaliteit top!
Foto; bij grote broer

Lien Blomme
Michel Vanderbauwhedestraat 5, 8480 Ichtegem
9 januari 2020

Wij zijn enorm fan van

Wij zijn enorm fan van de boekenpakketten van kinderplezier! Elke maand kijkt mijn dochter weer uit naar ‘het cadeautje’ dat weer in de brievenbus zit.
De boeken zijn ook van een goede kwaliteit en leunen erg aan bij de interesses van de kinderen: Studio 100, Dora, De smurfen… Maar ook minder bekende boeken zitten al eens in het pakket. Zo is mijn dochter fan geworden van het sprookje van Belle en het Beest 🙂

Lya Lesage
Elewijt
8 januari 2020

Gebruik gemaakt van een interessante

Gebruik gemaakt van een interessante aanbieding. Het was leuk om het pakket uit te pakken. De boekjes sluiten goed aan op de leeftijd van het kind, wel jammer dat we 2x boekjes van K3 ontvangen hebben terwijl dit niet in de smaakt valt bij onze dochter. We hebben het abonnement opgezegd, dit ging erg gemakkelijk. Ik sluit zeker niet uit dat we in de toekomst nogmaals iets bestellen.

Rob
Tilburg
8 januari 2020

Super leuk, mijn kinderen genieten

Super leuk, mijn kinderen genieten er van.

Amanda Bruinsma
zoetermeer
7 januari 2020

Toen Hailey baby was heb

Toen Hailey baby was heb ik haar gelijk aangemeld bij kinderplezier, ik vind voorlezen namelijk heel belangrijk. Iedere maand krijgen we 4 leuke boekjes en nu dat Hailey 2 is ontvangen we ook doe boekjes.
Ze herkent de verpakking nu ook en als het pakketje dan op de mat valt roep ze al Hailey boekjes.
Ik kan het iedereen aanraden en heb het dan ook op mijn instagram gedeeld.

Denise Spaans
Barendrecht
7 januari 2020

Leuke verassing elke 2 maanden

Leuke verassing elke 2 maanden welke boekjes bezorgd in het pakketje zitten. Vooral de Sesamstraat boeken waren een grote hit bij ons!

Anne huijbens
Duiven
7 januari 2020

Wij hebben nu twee keer

Wij hebben nu twee keer een baby/dreumes pakket ontvangen en zijn erg tevreden. De boeken die je ontvangt sluiten heel goed aan bij de leeftijd van je kind en zijn ook zeer divers (eerste woordjes/verhalen/ badboekje). Zeker een aanrader!

Lianne Tiemens
Rouveen
30 december 2019

Erg leuke boeken, eens wat

Erg leuke boeken, eens wat anders dan de boeken die je zelf koopt! Je neemt samen met je kind een kijkje in werelden die je niet zelf kiest, maar heel leuk. Ook voor mijn dochtertje, ze straalt altijd als ze de boeken uitpakt! En dan de weken erna: Leejs! Leejs! (Lezen!!)

Anne Kik
Zierikzee
16 december 2019

Was heeeel leuk om te

Was heeeel leuk om te ervaren

Aidan Newitt
Rotterdam
14 december 2019

We hebben kennis gemaakt middels

We hebben kennis gemaakt middels een mooie aanbieding. Daarna een aantal leveringen ontvangen met mooie boeken er tussen. Desondanks toch stopgezet omdat onze boekenkast inmiddels uitpuilt. Ook dit proces ging via de website heel snel en simpel! Wij hebben dus goede ervaringen met Kinderplezier.

L Hees
Rotterdam
13 december 2019

Persoonlijk vind ik het een

Persoonlijk vind ik het een erg goed initiatief ,want vind voorlezen erg belangrijk bij kinderen. Ik ben echter gestopt omdat ik het zonde vind elke maand nieuwe boekjes te kopen. Moesten er tweedehands pakketten bestaan zou ik zeker verder doen. Meer duurzaamheid vind ik belangrijk. Ook het aanbod mag wat artistieker zijn voor mij. Er zijn veel kinderboeken met mooie tekeningen.

Hanne geerts
hoboken
12 december 2019

We zijn heel tevreden over

We zijn heel tevreden over het pakket en kinderplezier en Fabio heeft het met veel plezier gelezen. Hij heeft nu echter een leeftijd van 11 jaar, waardoor hij meer met andere dingen bezig is en zijn boekenkast inmiddels uitpuilt.

Fabio
Papenhoven
10 december 2019

Het is een mooi pakket

Het is een mooi pakket qua aantal boeken en ook in verhouding met de kosten. Echter spreken de boekjes ons niet allemaal even aan. De laatste 2 keer kregen wij o.a. boekjes van Bumba waar mamalief een grondige hekel aan heeft. Boekje over dieren viel wel in de smaak.

Willemien Holsappel
IJsselmuiden
10 december 2019

Prettig in elke maand boekjes

Prettig in elke maand boekjes te krijgen. De Sesamsraatserie is hier erg geliefd!!

Mariska wagter
Ruinerwold
3 december 2019

We hebben als gezin altijd

We hebben als gezin altijd enorm genoten van deze pakketten. Nu echter de kinder ouder worden er andere media gekozen. Een enorme stimulans voor de kinderen

Marielle Zeeman
Ermelo
28 november 2019

Erg leuk om elke keer

Erg leuk om elke keer zo’n boekenpakket binnen te krijgen. Het is als een cadeautje voor onszelf elke keer. Hopla is hier helemaal favoriet!

S vd Meulen
Dinteloord
21 november 2019

Heel leuk om elke maand

Heel leuk om elke maand nieuwe boekjes te ontvangen voor mijn zoontje! Zo krijgen we vaak boekjes die we zelf niet snel zouden kopen maar wel erg leuk zijn!
De service is ook erg goed! Nooit problemen gehad en altijd mijn pakketje op de aangegeven datum ontvangen.

Esmee van Goinga
Groningen
13 november 2019

Pakketjes netjes ontvangen.Zowel aanmelden, als

Pakketjes netjes ontvangen.
Zowel aanmelden, als afmelding of wijzigingen verlopen altijd prima.

Helaas vind k momenteel de boekjes voor mijn 1 jarige niet heel interessant. Als ze iets ouder is kijken we misschien opnieuw voor een boekenpakket via jullie!

Franciska Van de Geest
MELISSANT
8 november 2019

Super tevreden van jullie service

Super tevreden van jullie service en het aanbod van boeken. Ik heb het al meerdere mensen aangeraden en zij zijn ook tevreden.
De badboekjes waren en zijn hier nog steeds een groot succes.
Elke maand leuke en degelijke boeken!

Oscar Tilborghs
Antwerpen
18 oktober 2019

De dochter vind dit zo

De dochter vind dit zo leuke boeken. Heb al vaker boeken gekocht en dan na 1 bladzijde is ze er klaar mee, bij deze blijft ze zitten 🙂

Yenthe de Groot
Oosterhout
14 oktober 2019

Ons kleine vriendje is er

Ons kleine vriendje is er helemaal weg van!

Kelsey sanchez
Emmer-compascuum
11 oktober 2019

Super leuk! Wij hebben de

Super leuk!
Wij hebben de hoeveelheid op 6x per jaar gezet, wat maakt dat we om de maand een nieuw pakket a 4 boeken krijgen. De boeken passen precies op de belevingswereld van mijn dochter (1.5 jaar oud) en ik koos voor het baby/dreumes pakket. We hebben het abbonoment nu een jaar ongeveer, en zijn mega tevreden. Zo tevreden dat al diverse vrienden en kennissen het aanbevolen hebben gekregen, en ook zijn gestart met het aboonoment.
De boekjes die je krijgt zijn zo nieuw dat je ze (nog) niet in de buurt bibliotheek vind, dus je hebt overal en altijd leuke verhalen!
Er zit altijd minimaal 1 echt voorleesboek bij en minimaal 1 echt ‘speel’ boek, (badboek/buggyboek/karton boek) ik beveel het iedereen aan!

Dy-Ann van Hemert
Emmeloord
10 oktober 2019

Leuke voorleesboeken. Elmo Bert&ernie. Peppa

Leuke voorleesboeken. Elmo Bert&Ernie. Peppa pig, favoriet hier. Puzzel en inkijk boekjes. Cars en natuurlijk brandweerman Sam.

Leonie Boon
Dalerpeel
10 oktober 2019

Wij hebben vol spanning de

Wij hebben vol spanning de pakketjes iedere maand geopend. Heerlijk om samen het pakket te openen en dan vol trots binnen een paar seconden de favoriet uitkiezen. Diverse leuke boeken voor een leuke prijs.

Esmay de Block
Almere
6 oktober 2019

Erg leuke pakketten. Hebben

Erg leuke pakketten. Hebben een gecombineerd pakket want hebben 2 meiden van 2 en 5 jaar. Dus voor beiden iets! Is ook gewoon aan te vragen, zo flexibel allemaal 😄. En is er iets? Je hoeft maar te mailen en vaak is het dezelfde dag al geregeld. Top!
De Sesamstraat boeken vallen hier heel erg in de smaak.
Kan het echt aanraden!

Marjolein
Zevenbergen
5 oktober 2019

We keken iedere maand uit

We kijken iedere maand uit naar de toffe boekjes. Een hele aanrader om dit te doen! Bedankt!

Auke Rogiers
Lauwe
5 oktober 2019

Super goede kwaliteit van de

Super goede kwaliteit van de boeken en snelle verzending! ik ben heel erg tevreden wij hebben genoeg boekjes nu anders hadden we nog een abbonement genomen zo makkelijk dat het per maand opzegbaar is top!!

Jesslynn postma
Nieuwkoop
4 oktober 2019

Wij nemen al boekjes sinds

Wij nemen al boekjes sinds de geboorte van onze dochter, nu 5 jaar.
We hebben alle voorgaande pakketten (baby, peuter en kleuter) al genomen en zijn altijd al tevreden geweest. Altijd mooi op niveau. Onze dochter is steeds heel blij wanneer we weer een pakket ontvangen.
Fijne werking ook; kunnen alles gemakkelijk aanpassen zoals leeftijd of om de hoeveel tijd levering of….
Zeer fijne ervaring en we raden het zeker aan!

Sara De Lise
Houthalen Helchteren
29 september 2019

Leuke boekjes, veel variatie en

Leuke boekjes, veel variatie en regelmatig een presentje. Ons zoontje van 3 is altijd erg blij wanneer er weer een groen pakketje wordt geleverd.

M Spijkers
Sint-Maartensdijk
27 september 2019

Super leuk pakket. Je kan

Super leuk pakket. Je kan zelf aan geven per hoeveel maanden je wil ontvangen. Dat is erg prettig.
Goede klantenservice zonder reclame.
Erg leuke boeken.

Jantine andeweg
Oudenhoorn
19 september 2019

Mijn dochter staat te springen

Mijn dochter staat te springen als ze de pakketjes ziet. Ze vindt ze prachtig. En er zitten altijd wel leuke boekjes in.

Linda Weber
Rijswijk
11 september 2019

Erg leuke boekjes, ontzettend blij

Erg leuke boekjes, ontzettend blij mee! 🙂

Charlotte Theunissen
Leuth
11 september 2019

Ik lees altijd boekjes voor

Ik lees altijd boekjes voor , voor mijn zoon. Maar ik wist nooit niet welk boek wel of niet geschikt was voor zijn leeftijd. Kinderplezier weet precies welke boeken geschikt zijn.
Er zijn grote afbeeldingen en niet al teveel tekst.
Juist goed.
Zowel mijn partner en ik EN mijn zoon zijn zeer tevreden met KINDERPLEZIER.

PS. Het is perfect betaalbaar.

Samir khadim
Borgerhout
10 september 2019

Super te vreden als mijn

Super te vreden als mijn zoontje ziet dat zijn boekjes met de post mee zijn dan is het al van joepie dat zijn mooie boekjes en deze zijn voor mij

Nathan Ferla
Kuwaartstraat 20
10 september 2019

Ik ben zeer tevreden met

Ik ben zeer tevreden met de pakketten voor mijn prinsesje . Zeker waneer er een Bumba boek bij zit . Laatst ook goed boek bij voor spelletjes voor baby en peuter

Evy rommens
Oostende
9 september 2019

Het is echt een super

Het is echt een super leuk pakketje wat je elke maand door de deur krijgt!
Zeker aan te raden
Ook leuk dat het heel erg varieert

Marjolein de boer
Bunschoten spakenburg
6 september 2019

Elke maand kreeg ik leuke

Elke maand kreeg ik leuke boekjes. Het uitpakken op zich was al een feest. Al leken veel boekjes vaak op elkaar, ze zeggen dat herhaling goed is voor zijn ontwikkeling. Ik zal nog lang plezier hebben van de boeken.

Lola Blum
Almere
4 september 2019

Het zijn hele leuke boekjes

Het zijn hele leuke boekjes en fijn dat je zelf kunt bepalen hoe vaak ze komen. Ook fijn dat je de leeftijdscategorie kunt wijzigen, zo hebben mijn beide meisjes om de beurt een kado in de brievenbus.

Kyana van Best
Sterksel
3 september 2019

Het waren leuke boeken. En

Het waren leuke boeken. En ook leuk om samen te bekijken met ons tweetjes. En nu kan grote zus het verhaaltje op haar manier vertellen aan kleine zus.

Verslype sharon
Staden
28 augustus 2019

Voor ons zoontje de boekjes

Voor ons zoontje de boekjes genomen van 0-2 nu inmiddels 3-4 aangevraagd. Zulke mooie boeken mogen ontvangen . Iedere maand weer een plezier om ze te ontvangen. Onze 6 jarige dochter vind ze ook erg leuk.

t draaisma
Waddinxveen
14 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Ik ontvang de pakketten nu bijna 2 jaar en heb gekozen voor 4x per jaar. Elke levering is weer een verrassing en met een leuke mix van verschillende soorten boeken, leesboeken maar ook puzzel-bad-muziek boeken. Onze zoon vind de boeken geweldig, vooral de doeboeken. De levering geschiet in de brievenbus rondom dezelfde datum, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Elke periode word er automatisch een bedrag afgeschreven op dezelfde datum. De pakketten zijn netjes en stevig verpakt. De boeken zijn van goeie kwaliteit. Ik heb net onze boeken levering aangepast naar peuter. Tip: het is misschien handig om een soort van account te kunnen aanmaken, zodat ik mijn gegevens kan terug zien. Ik kan mijn klantnummer en welk soort boek niet terugvinden onder het kopje mijn abonnement, onder dat kopje kan je alleen dingen wijzigen. De wijzigen verlopen wel goed en snel.

sabrina Dekkers - van Dam
Almere
13 augustus 2019

Ik doe mee met boekjes

Ik doe mee met boekjes voor mijn 2 zoontjes 1 en 3 jaar. Ze vinden het allebei geweldig. En zelf vind ik het ook mooie en afwisselende boekjes, ga zo door!

Bastiaannet-Huisman
Kampen
12 augustus 2019

Leuk om elke keer een

Leuk om elke keer een pakket in de brievenbus te vinden. Netjes op tijd en steeds een stapeltje leuke boeken!

Nia Hermans
Brecht
8 augustus 2019

We hebben jaren lang met

We hebben jaren lang met veel plezier uitgekeken naar het boeken pakket. Veel variatie in aanbod dus voor elk wat wils. Een aanrader dus!

Charissa van Rhee
Spijkenisse
2 augustus 2019

Tof concept, maar toch niet

Tof concept, maar toch niet zo ons ding met bumba en peppa pig. Wij houden liever van niet-commerciele boekjes. 🙂

Janssens Tuur
Glabbeek
2 augustus 2019

Heel tevreden van het aanbod

Heel tevreden van het aanbod en de snelle verzending. Ook bij laattijdige betaling was men vriendelijk en mij vragen worden altijd correct beantwoord.

Alexander Bal
Hoevenen
2 augustus 2019

HalloVandaag hebben wij ons eerste

Hallo

Vandaag hebben wij ons eerste pakket ontvangen. Ik moet zeggen dat ik er wel wat van had verwacht maar nu kiet om over naar huis te schrijven. Ik heb dus het pakket geopend en tot mijn grote verbazing zaten er zoveel leuke boekjes in.

Wij houden ons Abonnement dan maar, laat die leuke boekjes maar komen!

Amelie Nuanbang
Vosselaar
2 augustus 2019

Mijn dochtertje is boekenverslaafd. Via

Mijn dochtertje is boekenverslaafd. Via kinderplezier kregen we maandelijks 4 nieuwe boekjes aan een interessante prijs! In de winkel vind je dit niet voor die prijs. Er zat ook veel variatie in het pakket.

Melissa Doggen
Eksaarde
30 juli 2019

Wat een ontzettend leuk initiatief!

Wat een ontzettend leuk initiatief! Hele leuke boekjes, (vooral bumba is al kapot gelezen), thuis bezorg, op de naam van onze zoon en ook niet duur!
Ik ben fan!!!! (en onze zoon nog meer)

Tamara van Houwelingen
Hoogeveen
25 juli 2019

Als jonge ouders vinden wij

Als jonge ouders vinden wij het heel belangrijk om dagelijks voor te lezen aan ons zoontje van 7 maanden. Het is voor hem echt een rust momentje. De boekjes van kinderplezier bieden afwisseling, leuke onderwerpen en interessante leermogelijkheden. En het aller fijnste: nooit meer een inlevermoment vergeten, want de boeken zijn voor ons! Ons zoontje geniet met volle teugen van de boekjes en hij (en mama) kunnen niet wachten tot het volgende pakket op de deurmat ploft. Goede service en snelle dienstverlening. Een aanrader!

Claudia van stralen
Alkmaar
25 juli 2019

Ik heb totaal geen slechte

Ik heb totaal geen slechte ervaring heb heelveel leuke en leerzame boeken ontvangen en ook nog leuke kleurboeken ben er tevreden

A.a van den Eijkel
Rotterdam
18 juli 2019

Erg leuke boekjes, waar je

Erg leuke boekjes, waar je vele leuke leesuurtjes mee kunt beleven met je kind.
Iedere keer was het weer een feestje om de boekjes te krijgen. Onze dochter wilde ook meteen de boekjes bekijken. De services was ook erg netjes!

Sanne Linders
Wanssum
15 juli 2019

Ons zoontje is altijd helemaal

Ons zoontje is altijd helemaal blij als de boekjes komen. Hij is ruim 15 maanden, naar zo’n boekenfan! Zn boekjes leest hij iedere keer weer, de hele dag door, thuis, in de auto,bij oma, overal!!

Daniël van Kooij
Biddinghuizen
12 juli 2019

Leuke boeken en goede service.Zoontje

Leuke boeken en goede service.
Zoontje van 2 vind ze elke keer super leuk!

Verpakking zou iets steviger kunnen zijn om eventuele beschadigingen te kunnen voorkomen.

Maar verder zijn wij zeer tevreden!

Judith Schellaars
DORDRECHT
19 juni 2019

Wij lezen onze zoon elke

Wij lezen onze zoon elke avond voor en de boekjes van buma en woezel en pip kent die al heel erg goed. Hij doet mee tellen en aanwijzen. Maar de boekjes met geluid, waar hij op het knopje mag drukken die vind die het aller leukste.
Helaas moesten we er mee stoppen omdat we geen plaatst meer hadden voor nieuwe boekjes maar als die weer wat ouder is en de oude boekjes niet meer leuk vind dan denk ik dat we weer nieuwe gaan bestellen. De knutselboeken die vind hij nu niet leuk daar is die nog te jong voor omdat te doen, dus we wachten daarmee totdat die wat ouder is en het wel leuk vind om te gaan kleuren of plakkken.

Joyce Hagenbeek
Veldhoven
13 juni 2019

Leuke pakketten, kind genoot er

Leuke pakketten, kind genoot er van! Toen er een beschadigd boekje tussen zat heb ik direct een nieuw boekje opgestuurd gekregen. Hele goede service!

Wieneke Van Den Berg
Putten
13 juni 2019

Altijd leuke boekjes. kinderen keken

Altijd leuke boekjes. Kinderen keken reikhalzend uit naar het mintgroene pakket.
Tegenwoordig lid van de bibliotheek en onze kinderen liggen op een hoger niveau dan normaal is. Maar hoe dan ook een absolute aanrader!!!!!

Chris en Marit Nobel
Ballum
2 juni 2019

Julie ben die best .

Jullie ben die best. Adnan was echt blij altijd.

Adnan Khassouani
Antwerpen
28 mei 2019

Leuke pakketten met grappige boekjes

Leuke pakketten met grappige boekjes die je in de boekhandel niet vindt. Kleine verhaaltjes dus goed als voorleesboek bij het naar bed gaan bijvoorbeeld.
Qua prijs niet duur!

van Ingen
Ede
20 mei 2019

Levering van boeken altijd stipt

Levering van boeken altijd stipt op tijd, met juiste aantal boeken.
In de periode dat ik het baby/dreumes pakket heb afgenomen bij kinderplezier is er geen een pakket geweest waar wij geen enkel boek leuk vonden, dus er zit altijd wel wat bij!
Het sprak mij ook aan dat je op deze manier wat meer afwisseling krijgt in de boeken die aangeschaft worden, en je op die manier beter kan ontdekken wat je kleintje leuk vind.

Pakketten passen door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te blijven voor de levering.

Een enkele keer een boekje ontvangen wat hier niet in de smaak viel, maar dat heeft meer met mijn persoonlijke aversie tegen de teletubbies te maken dan met de kwaliteit van kinderplezier.

Nienke Brandsma
Zutphen
15 mei 2019

Heel erg leuk!!De boeken passen

Heel erg leuk!!
De boeken passen goed bij de leeftijd van mijn dochter.
ze vind het ook super leuk als er steeds weer nieuwe boeken binnen komen

Djenna K
Eindhoven
8 mei 2019

Via een win actie bij

Via een win actie bij jullie terecht gekomen, nu inmiddels al een jaar lid! Super leuk, elke keer erg leuke boeken en de meiden vinden ze super!

Tess en linn Huijbregts
Zundert
7 mei 2019

Ik vind het zeker een

Ik vind het zeker een aanrader om bij jullie een abonnement aan te vragen zitten veel leuke en leerzame boeken bij en het belangrijkste me zoontje vind het super leuk als hij weer een pakket krijgt en weer spelletjes kan doen en samen leren lezen helemaal top en de klantenservice is ook super en vriendelijk je word heel snel geholpen bij vragen ik ga zeker weer bij jullie een abonnement nemen heb het nu even stop gezet maar als me zoontje na zomer vakantie naar nieuwe klas gaat ga ik zeker weer abonnement nemen super bedankt voor de leuke en leerzame boeken en de goede service.

Ilse Van Rijthoven
Krimpen aan den IJssel
2 mei 2019

Ik ben oprecht blij dat

Ik ben oprecht blij dat ik een abonnement heb genomen. Mijn zoon word zo blij van nieuwe boeken en verhalen die ik hem dan kan voorlezen. Het pakket past ook goed bij zijn leeftijd.
En wat ook heel fijn is is dat de frequentie zelf heel gemakkelijk aangepast kan worden. Super fijn!

Adam el Ouazzani
Utrecht
24 april 2019

Fijne boeken. Leuke afwisseling. Veel

Fijne boeken. Leuke afwisseling. Veel plezier aan gehad. Kleurboeken zijn voor ons niet/minder nodig.

Annelies Lanneau
Oosterzele
9 april 2019

Leuke verschillende boekjes, maar ook

Leuke verschillende boekjes, maar ook kleurboeken en zoek en ontdekboekjes wat hier echt favoriet is. Kinderen zijn altijd erg enthousiast als er weer en nieuw stapeltje op de mat ligt.

Jacqueline Veldkamp
Wezep
5 april 2019

Wat een verrassing iedere keer

Wat een verrassing iedere keer in de brievenbus!
De kinderen zijn erg enthousiast 🙂
Er zitten leuke en leerzame boekjes in de pakketten.
Het is ook fijn dat je eenvoudig je pakketten om kan zetten naar andere leeftijden.

Danuël Lufting
Hardenberg
5 april 2019

Elke maand kijken we uit

Elke maand kijken we uit naar de nieuwe boekjes!
Kinderen zijn 2 jaar 3 jaar 8 jaar en 10 jaar, het fijne is dat ieder om beurt een pakketje ontvangt, en ze samen kunnen lezen en voorlezen, oefenen en leren!

Vandervelpen erica
Sint-truiden
4 april 2019

We hebben erg leuke boekjes

We hebben erg leuke boekjes ontvangen, ik heb alleen de frequntie veranderd naar 4x per jaar dit vindt ik ook erg makkelijk doorgeven en ook erg fijn dat het kan!

We blijfen zeker lid voor de kleine man en raad het zeker aan.

Max bakker
Almere
28 maart 2019

We waren blij verrast met

We waren blij verrast met de boeken die we toe gestuurd kregen voor onze zoon!

We lezen er erg graag uit voor en zijn grote zus leest ze ook allemaal.

We hebben het nu even stop gezet omdat we momenteel heel veel boeken hebben maar zodra hij groter is, melden we ons weer aan!

Miranda van Waas
Zuidoostbeemster
27 maart 2019

Wat een leuke boekenpakketten van

Wat een leuke boekenpakketten van Kinderplezier! Heel gevarieerd en superleuk voor de kids. De prijs is ook goed voor wat je krijgt. Vaak ben je in de winkel meer kwijt voor dezelfde boekjes. Iedere maand weer een leuke verrassing!

Margot E.
Oisterwijk
25 maart 2019

Hele leuke boekjes onlangs heb

Hele leuke boekjes onlangs heb ik een boekje erbij gekregen van bumba, geweldig!! Mijn kindje is gek op Bumba 😁

Delemotte Sharon
Geraardsbergen
24 maart 2019

Wij zijn super tevreden met

Wij zijn super tevreden met de boekjes…

Onze kleine vriend heeft al super veel kunnen doen ermee en mama kan elke dag we een verhaaltje vertellen uit se boekjes..
zeker een aanrader!

Wittouck gaston
Torhout
21 maart 2019

Leuk aanbod van kinderboeken. Wel

Leuk aanbod van kinderboeken. Wel is iedere maand een pakket wat veel. Het is heel eenvoudig om de frequentie of de inhoud van het pakket te wijzigen. Klantenservice werkt snel.

Harm Hartemink
Eibergen
20 maart 2019

Ze houden zich aan de

Ze houden zich aan de afspraken wat ze telefonisch met je maken en het zijn hartstikke leuke boekjes voor de kids!

Kelsey Poulssen
Born
20 maart 2019

De paketten zijn erg leuk

De paketten zijn erg leuk ingepakt, maar elke maand 4 boekjes is voor ons iets teveel.
Liever hadden we bijvoorbeeld 2 leuke boekjes.
Boekjes zijn wel erg leuk, en afwisselend

Jessica Kamphuis
Almelo
20 maart 2019

Heb vele jaren mooie boeken

Heb vele jaren mooie boeken ontvangen van Kinderplezier. Maar nu mijn kleinzoon heel veel sport doet wordt er helemaal niet meer gelezen.
Misschien ooit in de toekomst weer

Xander Van houtte
Zoersel
19 maart 2019

Mijn dochter zag de boekjes

Mijn dochter zag de boekjes op de mat liggen en wilde direct een boekje lezen! Ze kijkt er elke dag wel minstens 5 keer in. Alle boekjes zijn heel leuk en ze leert er heel veel van. Echt een aanrader!

S. Satnarain
Eenrum
16 maart 2019

Wij hebben vandaag het proefpakket

Wij hebben vandaag het proefpakket ontvangen! Heel leuk gevarieerd pakket! En dat voor alleen de verzendkosten. Contact met de klantenservice is heel goed gegaan!

Mano Limpens
kerkrade
15 maart 2019

Het zijn leuke pakketten met

Het zijn leuke pakketten met mooie boeken. Het stimuleert ook zeker om vaker voor te lezen. De plaatjes zijn snel toegankelijk waardoor ze ook snel ‘zelf’ kunnen lezen.

Annet Hakkert
Lienden
14 maart 2019

Leuk eerste pakket gehad voor

Leuk eerste pakket gehad voor de jongste(babypakket). Mooie en leuke boekjes. Nu ook de oudste geabboneerd (tienerpakket). We kijken uit naar de volgende levering! Leuk om zo iedere keer verrast te worden met nieuwe boekjes.

Micha Weppelink
Apeldoorn
14 maart 2019

Super leuke boekjes! Zodra ze

Super leuke boekjes! Zodra ze het wat meer begrijpt meld ik me zeker weer aan!

Charissa Scheper
Emmen
13 maart 2019

Onze jongste dochter (Gigi) was

Onze jongste dochter (Gigi) was super blij dat er een pakketje voor haar binnen kwam.
Toen ze zag welke boekjes erin zaten was het feest! Super leuke voorlees boekjes en de knutsel en kleur boekjes vond ze ook geweldig.
Zeker een aanrader!!

Marjolein Wigger
Denekamp
11 maart 2019

Mijn zoontje was erg blij

Mijn zoontje was erg blij met het ontvangen pakketje. Een mooi groot voorleesboek, 2 kleinere boekjes met zachte kaft en een puzzel/stickerboek. We hebben wel besloten om het lidmaatschap te beëindigen omdat wij al lid zijn van de plaatselijke bibliotheek. Verder vind ik de website erg overzichtelijk en is de beëindiging in een paar stappen geregeld, wat ook erg fijn is. Wellicht dat we nog eens een lidmaatschap aangaan wanneer hij wat ouder is.

Stephanie Acikgöz
Bergen op Zoom
9 maart 2019

Het is erg leuk voor

Het is erg leuk voor kinderen om steeds weer nieuwe boekjes voor te lezen

Emmaly
OUDDORP ZH
8 maart 2019

Altijd weer een feestje voor

Altijd weer een feestje voor mijn dochter. Spannend, wat zal erin zitten?! Lezen, spelletjes, stickers.
Nu ook aangemeld voor mijn zoon. In het zelfde abonnement, ene keer voor mijn zoon, andere keer voor mijn dochter! Hoe leuk is dat?!

Linda Harms
Sappemeer
8 maart 2019

Jullie contacteerden me met de

Jullie contacteerden me met de vraag of ik mij wou aansluiten. Aarzelend heb ik toegezegd. Achteraf gezien ben ik heel blij. Het is altijd een klein cadeautje dat je krijgt. Samen met mijn kind heb ik het pakje open gemaakt. De boekjes vielen direct in de smaak/mond 😉 Ze zijn zeker voor haar leeftijd. Ze spreken ook heel erg aan. Peppa pig, bumba maar ook niet commerciële boekjes. Fijn ook dat je frequentie kan aanpassen!

Hanna Laureys
Lebbeke
8 maart 2019

De boekjes zijn heel mooi.

De boekjes zijn heel mooi. Mijn zoontje vind ze al heel leuk om in te bladeren.
Er komt nooit een boekje dubbel aan wat ook heel fijn is.
Wanneer er iets mankeert aan het boekje komt er ook een oplossing uit de bus om het probleem op te lossen.
Je wordt snel verder geholpen

Vanwinckel jonas
Linter
8 maart 2019

Erg leuke boekjes ontvangen! Mijn

Erg leuke boekjes ontvangen! Mijn zoontje vind vooral de badboeken en de boeken met geluidjes erg leuk!

Daniëlle leusink
Vriezenveen
1 maart 2019

Mijn zoontje kreeg bij zijn

Mijn zoontje kreeg bij zijn geboort de boekjes voor 3-5 jaar, heb toen direct contact opgenomen en werd direct gewijzigd.
Elke keer als er weer een nieuwe zending binnenkomt, is mijn zoontje helemaal lyrisch en dan moeten het liefst alle leesboekjes voorgelezen worden.

Hij is nu bijna 3 en wilt de meeste boekjes nu aan mij voorlezen voor het slapen gaan, en vult de zinnen ook elke keer aan.
Hij is er helemaal blij mee.
Dus.. happy little boy, happy mommy 😀

Natasja Meijer
Doorwerth
1 maart 2019

Elke maand ontvangen wij 4

Elke maand ontvangen wij 4 super leuke boeken. Elke maand weer een nieuwe verrassing wat voor boeken erin zitten. Onze dochter vindt de kleine boeken en de kleurboeken het leukste. Kinderplezier is zeker een aanrader.

Anja Pannier
Lelystad
27 februari 2019

Mijn zoontje was erg blij

Mijn zoontje was erg blij met de boeken. Leuke verrassing om met de post te krijgen! Hij tekent heel graag dus het kleurboek viel erg in de smaak.

Bianca de Blois
Hendrik-Ido-Ambacht
22 februari 2019

Wauw… wat een super leuk

Wauw… wat een super leuk introductiepakket.. mijn zoontje werd er gelijk enthousiast van. 4 mooie boekjes van goede kwaliteit..

""Jim van hal
""Geldrop
15 februari 2019

Super leuke boeken pakketjes. Kindjes

Super leuke boeken pakketjes. Kindjes kijken er elke maand weer naar uit.

Als je een abbonement hebt is het niet te achterhalen welke leeftijdsgroep je deze voor afgesloten hebt. Staat niet in bevestigingsmail, wijzigingsmail of op de site. Dit zou nog een verbeterpuntje kunnen zijn.

Voor de rest echt top.

Diana V houten
Westknollendam
15 februari 2019

Mijn baby heeft er veel

Mijn baby heeft er veel plezier aan gehad. Boekjes om in te kijken, boekjes voor in bad. Perfect allemaal!!

""Israa Jebli
""Rotterdam
14 februari 2019

Eerste pakket ontvangen. Mijn dochter

Eerste pakket ontvangen. Mijn dochter is erg tevreden en is druk begonnen met het lezen van de boekjes. Zeker een aanrader. Je zit nergens aan vast en opzeggen is altijd mogelijk. Ik heb gekozen voor 4 keer per jaar een pakket, je kan dit altijd ten alle tijden wijzigen, heel erg fijn.

Germa Brom
Houtigehage
13 februari 2019

We zijn begonnen met een

We zijn begonnen met een kennismakings pakket en sins de eerste levering erg enthousiast erover. Leuke en leerzamen boekjes en ook gericht op de leeftijd van elke kind. Zodra het pakket binnen komt rent onze zoon erop af en roep keihard lezen mama lezen dus het bevalt ook hem erg goed ook fijn dat je hem kan stopzetten tussen door of naar een hoger leeftijd kan veranderen als je merk dat je kindje al meer kan dan zijn leeftijdsgenoten.

Jaymilo dirks
Rotterdam
10 februari 2019

Leuke boeken ontvangen. Vooral de

Leuke boeken ontvangen. Vooral de sticker- en werkboeken zijn onze favoriet.

Karel Duré
Terhagen
9 februari 2019

Heel erg leuke boekjes! Fijn

Heel erg leuke boekjes! Fijn dat ze worden opgestuurd. Het is uitkijken naar ons pakketje.

Marcel van Uytvange
Grembergen
9 februari 2019

Nora heeft super veel plezier

Nora heeft super veel plezier aan de lees, kijk en kleurboekjes. Telkens het pakketje er is, is ze benieuwd wat er allemaal in zit. Prijs – kwaliteit – top.

Nora Rogiers
Duffel
9 februari 2019

Pakket boeken gekregen voor 0-1

Pakket boeken gekregen voor 0-1 jaar. Ontzettend leuke boekjes! O.a. sesamstraat, badboekje..

Joyce Keuter
Veendam
8 februari 2019

Ik heb al meerdere malen

Ik heb al meerdere malen een pakket ontvangen voor mijn dochter van bijna 9 jaar ze vindt het zalig om te lezen en dingen te knutselen met het doe boekje

Jill De Troyer
Diegem
8 februari 2019

Wij vinden de pakketten een

Wij vinden de pakketten een hele leuke aanvulling op onze voorlees gewoonten.
En voor onze dochter is het net of ze ieder maand een cadeautje krijgt.
De boeken zijn erg leerzaam en leuk om voor te lezen en ook leuk voor de kleine om zelfstandig door heen te bladeren.

Caroline Tweeboom
Den haag
8 februari 2019

Onze dochter is helemaal zot

Onze dochter is helemaal zot van boekjes. Er gaat geen dag voorbij dat ze niet ‘leest’. Superleuk dat ze dan elke periode nieuwe boeken ontvangt op maat. Zelfs leuk om cadeau te geven aan een ander kind.

Maartje Hamans
Antwerpen
8 februari 2019

het waren echt geweldige boeken!

het zijn echt geweldige boeken!
mijn zoontje is er altijd blij mee!
maar jammer genoeg moet ik nu effe stoppen. maar als het beter gaat ga ik zeker en vast dit terug doen!

Shari Wilssens
sint-niklaas
5 februari 2019

Onze kleine is dol op

Onze kleine is dol op alle boekjes en verslindt ze elke dag weer opnieuw. Vooral de rammel boekjes en dieren boekjes met plaatjes zijn favoriet.

Nanine Frie
Blikkenburgerlaan 2b
28 januari 2019

Mijn dochter is gek op

Mijn dochter is gek op boekjes! Ze is anderhalf jaar en nog niet geïnteresseerd in de eigenlijke verhaaltjes maar de boekjes die we ontvingen bevatten altijd voldoende interessante afbeeldingen die ze kan herkennen en benoemen. Vooral het boek “Ernie’s kleine held” is favoriet… Daarop moet ze op elk blad het spinnetje zoeken, dat kan ze ondertussen bijna blindelings.

Stefanie Verhoeven
WILRIJK
24 januari 2019

Super tevredenMooi samen gestelde boekenEn

Super tevreden
Mooi samen gestelde boeken
En nog van goeie kwaliteit

Layla galle
Blankenberge
23 januari 2019

Elke maand is het weer

Elke maand is het weer een leuke verassing welke boekjes je krijgt .. En het zijn ook echt elke keer super leuke boekjes ..En voor dsat geld is het niet duur en mijn kind vind het elke keer weer geweldig als wij weer nieuwe boekjes binnen kregen ..maat wij hebben er nu zo veel haha en we hebben nog lang niet alles gelezen ..dus wij kunnen nog wel ff ..

Heel erg fijn bedankt

Xavira brockhuis
Enschede
22 januari 2019

Mijn dochter heeft van de

Mijn dochter heeft van de week haar eerste pakket ontvangen. Dit was een kennismakingspakket. Jongens, wat een plezier heeft ze ermee. Ze had het leesboekje gelijk al uit 🙂 en de knutselboekjes zijn erg in trek. Heerlijk om mijn dochter zo blij te zien zijn en zo te zien genieten. Ze was zo blij dat het leesboekje van hetzelfde soort is als het computer-programma waarmee ze op school en thuis oefenen. Ik heb haar het hele weekend niet meer gehoord, ze heeft zich heerlijk vermaakt. Ik zat zelf heel eerlijk te twijfelen om het aan te houden, vanwege de maandelijkse levering. Maar toen ik zag dat dit ook gewijzigd kon worden was ik om. Mijn dochter genieten en ik geniet van haar. Dank jullie wel Kinderplezier!

Helga Fredriksen
Putten
21 januari 2019

Kinderplezier is een leuke manier

Kinderplezier is een leuke manier om verschillende boeken te verkrijgen die aansluiten op de leeftijd van je kind.
Je kan het abonnement makkelijk wijzigen in frequentie en ook (tijdelijk) opzeggen gaat makkelijk.
Mijn dochter maakt het pakket altijd gelijk open als het wordt bezorgd en de rest van de middag zit ze dan op de bank te lezen en te plakken met de stickerboeken.

Famile De Jager
Naaldwijk
18 januari 2019

Lid geworden op proef voor

Lid geworden op proef voor mijn baby.
Aangezien hij er nog niet veel aan had, overgestapt op pakket voor mijn peuter dochter.

De pakketten zijn goed aangepast op de leeftijd.
Niet alleen leesboekjes, maar ook doe-boekjes en sticker boekjes.
Precies wat een meisje van haar leeftijd helemaal geweldig vind.

Dat het pakket op haar naam aankomt met de post vind ze ook fantastisch.
Zij krijgt post en echt een verrassing om het uit te pakken.

Lenka van der Gragt
Schagen
15 januari 2019

ik ben erg tevreden met

ik ben erg tevreden met de boeken en het serviecd van kinderplezier
Het is ook erg fijn dat je de frequentie kan aanpassen en de bezorgingen kan pauzeren voor een aantal maanden. Mijn dochter vind de boeken helemaal leuk. Als ze het pakketje ziet weet ze al dat ze nieuwe boeken heeft gekregen. En we kunnen ze blijven bewaren of cadeau geven!

ummu ermis
capelle aan den ijssel
13 januari 2019

Heel erg tevreden, leuke boeken.

Heel erg tevreden, leuke boeken. Veel afwisseling, van alles wat. Netjes bezorgd en ingepakt. Zou het zeker aanraden.

Quinn boeve
Uddel
12 januari 2019

Onze zoon vond de boekjes

Onze zoon vond de boekjes erg leuk. Zelfs het kleurboek wat erbij zat,heeft hij al kunnen gebruiken. Erg leuke actie.
Elke maand vonden wij erg veel, dus hebben het omgezet naar 6x per jaar.

Claire Beunen
Urmond
10 januari 2019

Ik heb een aantal maal

Ik heb een aantal maal het baby boekenpakket ontvangen. Ik ben hier erg tevreden over. Het zijn wisselende boekjes, over het algemeen passend bij de leeftijd van je kindje. Ik vind het een mooie manier om de boeken kast van mijn dochtertje te vullen.

Ilona Spoolder
Hasselt
9 januari 2019

4 Erg leuke boekjes gekregen.

4 Erg leuke boekjes gekregen. Mama is er al erg enthousiast over laat staan onze kleine man. Binnenkort maar eens gaan starten met voorlezen!

Jurre Jacobs
Breda
8 januari 2019

Leuk boekenpakket voor ons zoontje

Leuk boekenpakket voor ons zoontje van 2. Kleurboek vind ik wat minder geschikt voor een tweejarige, maar het was Bumba dus dat vond hij fantastisch. Wegens de hoeveelheid boeken die wij hebben het pakket opgezegd, kreeg direct (binnen een half uur) een mail dat het geregeld was. Zeer netjes!

Stephanie van Kampen
Leiden
8 januari 2019

Mijn dochter vondt het geweldig

Mijn dochter vondt het geweldig om elke x weer nieuwe ‘cadeautjes’ te krijgen!!
Verschillende boekjes om te lezen, kleuren en spelletjes heel erg leuk!!

Emma Bottenberg
IJsselmuiden
8 januari 2019

Top service! Toen er perongeljk

Top service! Toen er perongeljk een verkeerd boek was meegestuurd (voor een jonger kind) werd dit meteen rechtgezet. De boekjes mochten we weggeven en er werden meteen 2 nieuwe boekjes opgestuurd. We werden ook super goed te woord gestaan!

Felicia smulders
Berkel en rodenrijs
8 januari 2019

İk heb sinds 0-2 jaar

İk heb sinds 0-2 jaar tot 4 jaar boekjes besteld en ben super tevreden.. Van boekjes en natuurlijk Van prijs
Het Zijn super leuke boekjes
İk dank jullie alemaal kinderplezier
Julie zijn super goed

Ozer hira
Van amstelstraat 12 deurne 2100
1 januari 2019

Het is een erg leuk

Het is een erg leuk pakket, zeker handig dat je zelf kan bepalen wanneer en hoeveel boeken je wilt binnen krijgen.
Alles makkelijk en overzichtelijk op de site en erg klantvriendelijk aan de telefoon zeker een aanrader.

Sarah van Dam- Top
Gouderak
10 december 2018

Hele leuke boekjes gekregen, mijn

Hele leuke boekjes gekregen, mijn dochter was heel blij als ze pakketje al zag liggen in de brievenbus. Ze wist meteen dat er nieuwe boekjes zijn.

Zeker een aanrader, als ze wat ouder is dan komen we zeker terug 😉

Karolina stajer
'S gravenzande
21 december 2018

Kinderplezier is een super fijne

Kinderplezier is een super fijne manier om te beginnen met een mooie verzameling van boeken. Je hoeft je kind zo niet elke keer het zelfde boek voor te lezen. En ziet je kind andere plaatjes. Ons kind komt momenteel om in boeken vandaar dat wij even gestopt zijn. Maar als Senn wat ouder is neem ik zeker weer contact op. Het zijn leuke boeken en die ook stimuleren in de ontwikkeling.

Marlon Schoon
Dronten
18 december 2018

Ik werd telefonisch benaderd en

Ik werd telefonisch benaderd en miste wel de email met de afgesproken zaken. Daardoor twijfelde ik eerste instantie. Bij het eerste pakket zat een duidelijke handleiding om per direct ook weer stop te kunnen zetten. Ik heb het nog even laten door lopen. Ook wel nieuwsgierig naar de boeken die er nog meer in zaten en omdat ik twijfelde of ik niet toch wilde door gaan totdat we de sesamstraat collectie compleet hadden. Toch niet gedaan. Ik vind veel boekjes met een verkoop prijs van ruim 5 euro belachelijk duur voor het boekje. Dus ondanks dat ik dan 15 euro voor 4 boekjes betaal vond ik het soort boekje en de kwaliteit toch wel soms aan de mindere kant. Ik heb ook het abonnement stop gezet omdat het voor mij nu toch net te duur is. Wat ik wel heel leuk vond was dat het elke maand voelt als een cadeautje dat je krijgt want je weet niet wat er in het pakketje zit. Al met al is het voor mij net niet. Maar wel leuk. Wie weet een ander moment wel weer

Jody van Drongelen
OIRSBEEK
16 december 2018

Een mooi pakket boeken voor

Een mooi pakket boeken voor je kleintje. Zelf heb ik een aantal pakketten ontvangen. In het 1e jaar vond ik 4 boeken in de maand nog al veel. Na 3 maand heen je 12 boeken + wat je krijgt aan boekjes als kraamcadeau. Nu onze zoon 2.5 is heb ik weer een pakket aangevraagd. Hij kijkt zelf de plaatjes, telt op zijn manier in het teil boek en verteld de verhaaltje na van wat hij de dagen ervoor van ons gehoord heeft. Mooi pakket met leuke, educatieve, degelijke boeken.

Marlies Scholten
De Krim
11 december 2018

Mijn dochter is nu 3

Mijn dochter is nu 3 maanden oud en elke maand een pakket ging wat te snel, daarom vind ik de mogelijkheid om naar 4x (of 6x)per jaar over te stappen echt heel fijn. Zelf hou ik ontzettend graag van lezen en ik hoop hiermee deze liefde te kunnen (gaan) delen met haar.

Sharita van der Meulen
Dinteloord
11 december 2018

Super leuke boeken ontvangen ruim

Super leuke boeken ontvangen ruim 1 jaar lang. Bedankt kinderplezier.

Sena Simsek
Venray
10 december 2018

Leuke samengestelde pakketten in ons

Leuke samengestelde pakketten in ons geval afgestemd op een jongen. Divers, leerzaam, gewoon lekker-weg-lezend en om te puzzelen of te doen. Een aanrader.

Marloes Koudijs
Almelo
10 december 2018

Zeer leuke aanbieding en leuke

Zeer leuke aanbieding en leuke boekjes aangepast aan de leeftijd. Jammer dat het sinterklaas kleurboek aangekomen is na 6 december.

Stan Willems
Vrasene
10 december 2018

Vandaag het gekregen pakket ontvangen.

Vandaag het gekregen pakket ontvangen. Leuke boeken!! Er werd meteen gepuzzeld, uit het puzzelboek. Sprookjesboom valt hier erg in de smaak, dus toen die uitgepakt werd werd er flink gestuiterd. En kleurboeken krijgen we niet aangesleept. .. dus al met al een prima pakket voor onze dreumes!!

Flore Hermans
Reuver
7 december 2018

Vandaag het peuterpakket ontvangen voor

Vandaag het peuterpakket ontvangen voor onze 2 jarige dochter. Ze was er erg blij mee.
Het pakket bevatte een kleurboek van Bumba, een educatief kleurboek een voorlees boekje over een prinsesje en een prentenboek van sesamstraat waarmee je kan leren tellen. Al met al een erg leuk pakket. Wij hebben besloten lid te blijven en 4x per jaar een pakket te willen ontvangen wat we heel makkelijk aan konden geven via de website.

familie de voogd
oostkapelle
7 december 2018

Onze zoon werd altijd erg

Onze zoon word altijd erg blij als hij het groene plastic pakketje ziet van Kinderplezier. Met plezier pakt hij uit en is altijd erg blij met de boekjes die r in zitten.

Jelte Prins
Noordbeemster
5 december 2018

Super toffe boekjes

Super toffe boekjes

Ariana Yaramis
Borgerhout
5 december 2018

Erg tevreden 4 mooie boekjes

Erg tevreden 4 mooie boekjes mogen ontvangen voor ons dochtertje van 9 maanden.
En snelle antwoorden bij vragen.
Kortom ik zou kinderplezier aanbevelen

Lynn Rosch
Reusel
5 december 2018

Leuk zoek en ontdek boek

Leuk zoek en ontdek boek op de weg en in de lucht met tandwieltje om de plaatjes te veranderen. Een boek over Vriendjes en sticker en kleur boek van Bumba en seizoenen… Voor veel plezier

Noan van der Meijden
Helmond
4 december 2018

Bedankt voor de leuke boeken

Bedankt voor de leuke boeken en hele vriendelijke medewerker aan de telefoon. Alles werd duidelijk toegelicht.
Enige nadeel is dat je direct een soort van lidmaatschap afsluit. Ik zou het prettiger vinden als ik na ontvangst van de boeken gebeld wordt wat ik ervan vindt en dan een vraag krijg of ik lid wil worden.

Bram Groenen
Bergeijk
4 december 2018

Super leuke boeken voor een

Super leuke boeken voor een leuk prijsje! Elke maand weer een verrassing wat er in het pakket zit! Zodra het pakketje inzicht komt bij de kinderen zijn het allemaal blije gezichtjes.

Hendrika Kanselaar
Nijland
4 december 2018

ben super blij met de

ben super blij met de boeken die ze gestuurd hebben… me dochter is hellemaal gek van Bumba en daar heeft ze er heel wat van gekregen en dat voor die prijs.
super gewoon

Daniëlle van Ham
Zaamslag
4 december 2018

Super leuke boekjes mogen ontvangen.

Super leuke boekjes mogen ontvangen. Helaas stoppen wij ermee omdat we al zoveel leuke boekjes hebben. Als onze oudste wat ouder is en toe is aan nieuwe boeken, komen we zeker terug. Het opzeggen is super eenvoudig, ook erg fijn.

Dorien de Hoog
Delfgauw
4 december 2018

Ik kwam dit via internet

Ik kwam dit via internet tegen en had mijn zoontje ingeschreven voor een proefpakket. Deze is van de week binnen gekomen en wat ziet dat er netjes uit. De boeken zijn precies aangepast op de leeftijd van mijn zoontje en hij kijkt zijn ogen uit!

Patricia Hoep
Dussen
4 december 2018

Leuke boeken.. Mijn dochter is

Leuke boeken.. Mijn dochter is helemaal verslaafd geraakt aan vooral de kijkboeken.

Elena Oosterbroek
Oisterwijk
4 december 2018

Wij hebben nu één pakket

Wij hebben nu één pakket van Kinderplezier mogen ontvangen, superleuk! Ik vind de boekjes goed afgestemd op de leeftijdscategorie, vooral het knisperboekje vind onze dochter erg leuk. Mooie kwaliteit, ik ben benieuwd wat er nog meer gaat komen!

Robien Burgers
Naarden
3 december 2018

Bedabkt voor de afgelopen 2

Bedankt voor de afgelopen 2 jaar! Leuke boeken en voorleesmomenten!

De Voogd
Hoek van holland
3 december 2018

Via kinderplezier maakte ons zoontje

Via kinderplezier maakte ons zoontje op een aangename manier kennis met boekjes. Door het gevarieerde aanbod bleven de boekjes boeiend voor hem. Samen in een boekje kijken, voorlezen is hier een dagelijks ritueel geworden dankzij kinderplezier!

Sofie De Waele
roeselare
1 december 2018

Ik ben heel tevreden over

Ik ben heel tevreden over kinderplezier.
Ik bestel nu al zeker 3 jaar boeken voor mn oudste zoontje en ben er heel tevreden over.
Ook de klantenservice is uitstekend en correct, klantvriendelijkheid is zeker ook een pluspunt. In 1 woord: uitstekend.

Gaelle Verlaecke
Oostende
30 november 2018

Zeker de moeite waard.

Zeker de moeite waard.

Cato Philippaerts
Mechelen
29 november 2018

Kei leuk pakket. Alleen voor

Kei leuk pakket. Alleen voor onze grote meneer van 3 waren er twee boekjes bij die hij aan zijn zusje gaf van 5mnd. Te weinig uitdaging. Dus hebben we nu t pakket aangepast en hopelijk is hij net zo blij als t pakketje door de brievenbus komt.
Goede service, top.
Boeken hebben meer winkelwaarde dan de prijs die wij nu hebben betaald, dus waar voor je geld.

Jessica Overweg
Arnhem
21 november 2018

Zeer tevreden over geleverde service,

Zeer tevreden over geleverde service, alles wordt goed opgevolgd. Je spaart wel degelijk door je boeken hier te bestellen.

Hulsmans quinten
Berbroek
21 november 2018

De boeken die je krijgt

De boeken die je krijgt zijn super leuk, alleen zijn de doeboeken vaak te moeilijk. Ik denk dat de leeftijdscategorie te breed is. Wat kinderen van 3 en 5 kunnen verschild nogal. We hebben veel plezier gehad van de lees boeken enkomen zeker terug als ze wat ouder is

Monica Schut
Stiens
18 november 2018

onwijs leuke en leerzame boekjes

onwijs leuke en leerzame boekjes mogen ontvangen! zowel mijn kleinste ( nu 1 jaar) als mijn middelste ( 3.5 jaar) vinden de boekjes helemaal geweldig!!

claudia borst
arnhem
16 november 2018

Inmiddels ons eerste pakket ontvangen.

Inmiddels ons eerste pakket ontvangen. Was leuk ingepakt en geadresseerd aan onze dochter. Dat is altijd leuk! De volgende boeken/tijdschriften zaten in het pakket:

– In galop
– So fashion, so chic
– tijdschrift Nickelodeon
– De kleine prins – Planeet van de tijd

In galop en So fasion vielen hier erg in de smaak. De rest van het pakket viel een beetje tegen. Onze dochter leest graag. Wij hadden gehoopt op een leuk leesboek, maar die zat er niet tussen. Ik kan me echter voorstellen dan andere kids dit pakket wel helemaal geweldig vinden! Onze dochter is al 11 wordt denk ik gewoon een beetje te oud voor dit leespakket!

Ipie Oudshoorn
Langerak
13 november 2018

Onze eerste bestelling is goed

Onze eerste bestelling is goed ontvangen! En er zitten hele mooie boeken in! De variatie is er, kwaliteit van de boeken is dik in orde. Qua communicatie/betalingen/wijzigingen verloopt alles tot nu toe heel vlot. Doe zo verder!!!

Veronika Rudnenko
Hechtel
12 november 2018

Het zijn leuke gevarieerde boeken

Het zijn leuke gevarieerde boeken voor alle leeftijden. Mijn zoon vindt het hele leuke boeken en zeker de boeken waar hij zelf begint te lezen.

Mari-Paz Poo Lopez(Santiago Escalante)
Hoboken
12 november 2018

Heel goede service en hele

Heel goede service en hele mooie boeken en er wordt echt rekening gehouden met de leeftijd.
Ik zou dit blijven doen als ik wat beter bij kas zou zitten en t is voor mijn kleindochter.
Maar ik kan t echt NIET betalen. Maar ga zo door jullie maken veel kinderen blij. Groetjes

Linda Van den Hoven
Waspik
11 november 2018

Veel leuke verschillende soorten boekjes

Veel leuke verschillende soorten boekjes gekregen. Mijn dochtertje kijkt en luisterd graag naar de mooie boekjes.
Soms kan ze ook voelen of luisteren.
Volop genieten hier van de boekjes die ze heeft gekregen.

Nina laurensen
Nijmegen
10 november 2018

Levering en boeken zijn top,

Levering en boeken zijn top, helaas hebben wij meerdere abonnementen en zetten we dit tijdelijk stop maar als de abonnementen zijn afgelopen keren we zeker terug. Bedankt voor de klantvriendelijke en fijne service

Shelsey Berends
ARNHEM
9 november 2018

Super leuke boekjes dochtertje kijkt

Super leuke boekjes dochtertje kijkt er elke maand opnieuw naaruit. Een echte aanrader !!

Leyla D’Haen
2100
8 november 2018

Leuk pakket met boekjes wat

Leuk pakket met boekjes wat goed aansluit bij de leeftijd van het kind. Onze dochter vind het erg leuk. Vooral het puzzelboekje van bumba vind ze helemaal geweldig

Elena oliveira
Reuver
8 november 2018

Ons zoontje is super blij

Ons zoontje is super blij met zijn boekjes. Voor ons is het ook telkens een verrassing.
Hij is bijna 2 jaar en nu ben ik overgeschakeld op het peuterpakket, spannend wat dat zal worden.

Jamie Maes
Zonnebeke
7 november 2018

Hartstikke leuk voor mijn kleine

Hartstikke leuk voor mijn kleine ventje ! Super blij mee wanneer er ieder maand weer een pakketje binnen komt. ik heb niet altijd de tijd om met hem de stad in te gaan en hem te kunnen verwennen met een speelgoed of iets anders en dan heb ik alsnog iets wat er ieder maand binnen komt voor mijn kleine man ! En waar die al helemaal blij mee is als we de sesamstraat boekjes krijgen.

Ashely Deurne
Amsterdam
6 november 2018

Iedere maand kijken we vol

Iedere maand kijken we vol spanning uit naar het groene zakje met witte bolletjes…wanneer we het in de brievenbus zien zitten, zijn we super blij en nieuwsgierig welke leuke verrassende boekjes er inzitten. De boekjes zijn super tof!

Delmaire adeline
Amougies
5 november 2018

wat een plezier om elke

wat een plezier om elke maand een boekenpakket terug te vinden in onze brievenbus. we hebben al een hele mooie collectie opgebouwd voor onze ukkies, die er momenteel van genieten om voorgelezen te worden.

Lewis en Lucca De Roo
Zomergem
5 november 2018

Ik zei dat ik een

Ik zei dat ik een verrassing had voor mn dochter, nadar ze het pakketje open had gemaakt sprong ze in de lucht en begon in alle 4 de boeken gelijk te werken. ( ze kon niet kiezen 😂 ) ze was er gewoon weg van en ik vond het ook geweldig.

Serra Ari
Tilburg
3 november 2018

Ik werk als leerkracht op

Ik werk als leerkracht op een basisschool. Het kinderleesplezierpakket zal ik zeker aanraden aan andere ouders. Het is een mooi initiatief om kinderen in aanmerking te laten komen met allerlei verschillende soorten boeken. De leesontwikkeling en het leesplezier worden zo alleen maar gestimuleerd!

Sabrina Claus
Kerkrade
3 november 2018

Onze Sari is nu 4

Onze Sari is nu 4 weken oud. Ze heeft al heel veel boeken gekregen en haar neefjes zijn er ook erg blij mee. Ze kijken altijd in de boeken erg leuk. Nog even en dan kan onze Sari ook zelf de boekjes gaan bekijken.

Riki vugts
Diessen
2 november 2018

Zijn super mooie boekjes! Ze

Zijn super mooie boekjes! Ze worden hier al uitgebreid getest met haar mond

Angelina Olijrhook
Schiedam
2 november 2018

Wij verheugen ons elke keer

Wij verheugen ons elke keer weer op het pakketje boeken 😍

Aellin kersten
Wanssum
2 november 2018

Leuke boekjes die aansluiten bij

Leuke boekjes die aansluiten bij de figuren die mijn zoontje van 2 momenteel erg leuk vind.

Brenda van Zanten
Hazerswoude Dorp
2 november 2018

Mooi lees pakket waar mijn

Mooi lees pakket waar mijn dochter veel plezier van heeft! Goed online aan te passen als je elke maand het pakket teveel vind, je kunt het abonnement dan even pauzeren en kiezen voor 4 keer in het jaar levering. Super goed! Je hebt dit zelf in de hand wat goed is voor het vertrouwen.
Zeker een aanrader!

Line Welten
Rijkevoort
2 november 2018

Erg leuke boekjes ontvangen, die

Erg leuke boekjes ontvangen, die je zelf niet snel koopt of tegenkomt. Je bekijkt de kinderboekenwereld van allerlei kanten, en dat is handig als het je eerste kindje is (vind ik). Echt een aanrader, en je kunt zo wijzigen o.i.d. We hebben samen veel plezier van de boekjes!

Anne Kik
Zierikzee
23 oktober 2018

Super leuke boekjes voor onze

Super leuke boekjes voor onze dreumes mogen ontvangen. Het leuke eraan is dat je ook echt kan sparen voor hele series oa studio 100 & Sesamstraat. Staat ook nog eens leuk in de boekenkast

Eveline Jongeneelen
Heerle
18 oktober 2018

Ik heb al 2 leespakketjes

Ik heb al 2 leespakketjes mogen ontvangen voor mijn zoontje die bijna 1 jaar wordt.
Het assortiment van leesboekjes is heel origineel en de kwaliteit van de boekjes is ook perfect!

Bedankt om onze kinderen te leren genieten van het voorlezen!

Delphine Renwart
Belgie
17 oktober 2018

Dit is de enigste (van

Dit is de enigste (van de zeer zeer vele) telefoon-verkoop waar ik oprecht tevreden van ben. Mijn zoontje kijkt met plezier in de boeken en zeker de stickerboekjes vallen in de smaak! Maandelijks vond ik wat veel maar nu blijkt dat je de frequentie kan aanpassen dus dat is helemaal top!

Noah Van Peteghem
Brasschaat
14 oktober 2018

Mijn zoon van inmiddels 4

Mijn zoon van inmiddels 4 jaar en ik hebben het altijd als ontzettend leuk ervaren, dat mijn zoon weer een eigen pakketje kreeg met de leukste boeken, sticker boeken of andere leuke lees gerichte dingen.

Bas metz
Winschoten
13 oktober 2018

Het pakket bestaat uit verschillende

Het pakket bestaat uit verschillende soorten boekjes die goed geselecteerd zijn. Lena was altijd enthousiast als je ze een boekje gaf of hieruit voorlas. De pakketten zijn de ideale manier om op een goedkope manier aan goede boekjes te komen.

Ine Defeyter
Kuurne
12 oktober 2018

Ontzettend leuk! Onze kleine man

Ontzettend leuk!
Onze kleine man zegt dankzij het boekje “Koba de koe” boeeee!
En als een boekje wat minder in de smaak valt is een ander kindje er wel blij mee.
Ondertussen al aardig wat boeken op het plankje.. heerlijk! En prima prijs!!

Laura Storm
Zaandam
12 oktober 2018

Het pakket is aantrekkelijk verpakt,

Het pakket is aantrekkelijk verpakt, zodat het echt een cadeautje is dat binnenkomt! De boekjes zijn divers en aantrekkelijk. Onze dochter is er heel blij mee. Elke ochtend ‘moeten’ echt even samen lezen op de bank en komen alle boekjes uit het pakket voorbij.
Ook fijn dat je het niveau en de frequentie van levering zo makkelijk aan kunt passen. Ik ben dit tevreden!

Valérie Meijs-Jacobs
Numansdorp
12 oktober 2018

Wat een goeie en fijne

Wat een goeie en fijne service is dit. Mijn zoontje is weer elke maand erg blij als zijn boekjes binnen komen. Op deze manier bouwen we een mooie verzameling aan boekjes op.

Sanne Janssen
Beuninge
11 oktober 2018

Leuk pakket ontvangen voor ons

Leuk pakket ontvangen voor ons baby’tje, omdat het is afgestemd op de leeftijd hebben we leuke voorleesboekjes en een boekje voor in bad ontvangen.

Emmy Slabbers
Roermond
10 oktober 2018

De boekjes zijn heel leuk

De boekjes zijn heel leuk om voor te lezen en van prima kwaliteit en variatie. Ik zou zeer zeker aanbevelen. Het is een leuk idee om zo kinderen te leren lezen met nieuwe boekjes, en het is tevens een leuk kraamcadeau idee.

Lara Willemse
Boxmeer
10 oktober 2018

Ik ontvang nu al 2

Ik ontvang nu al 2 maanden pakket boeken voor mijn meisje en ze is erg blij mee. Ze vindt het leuk nu om elke dag een boekje te lezen en de kleurboeken is ze helemaal gek op. Ik raad het iedereen aan want het is zo goed voor u kind. Nu hoef ik geen boeken te kopen ik krijg ze automatisch elke maand binnen. Elke maand een verrassing.

Amar diab
Borgerhout
9 oktober 2018

Ik vind het pakket super

Ik vind het pakket super mooi en mijn zoon sem was in de wolken!hij kijkt graag nr de prenten en verteld dan zijn eigen versie !
Ook houd hij ervan als ik hem voorlees
Knutsel en doeboeken vind hij super om samen te doen met de mama
Bedankt voor dit aanbod !
Ik kijk uit nr het volgende pakket binnen 3 maand!

Sem Vandevoorde
Ertvelde
8 oktober 2018

Erg leuke en verrassende boeken.

Erg leuke en verrassende boeken. Makkelijk alles online te regelen, snel antwoord en duidelijke informatie. We stoppen nu even omdat we in deze leeftijd erg veel boeken hebben, maar komen zeker weer terug!

Amber Maaskant
Raalte
8 oktober 2018

Geweldig pakket om je kind

Geweldig pakket om je kind enthousiast te krijgen om te lezen. Heeft ons enorm geholpen. Zal iedereen aanraden hier lid van te worden om het lezen van boeken te stimuleren bij kinderen. Zo kunnen ze zelf ontdekken wat ze het leukst vinden om te lezen. En de ouders gelukkig niet zo heel duur uit zijn 😉

Mike van Leuven
Arnhem
7 oktober 2018

Wij hebben het baby-dreumes pakket.

Wij hebben het baby-dreumes pakket. Er zitten erg leuke boekjes in. Echt gericht op de leeftijd 0-2.
We zijn erg vriendelijk geholpen.
De levering is altijd begin van de maand. De boekjes zijn netjes verpakt en komen goed aan.

Familie Lamberink
Hardenberg
6 oktober 2018

Afspraken worden nagekomen. Je wordt

Afspraken worden nagekomen. Je wordt deskundig te woord gestaan.
Het pakket is goed afgestemd op de leeftijd en mijn kind is er heel enthousiast mee bezig.
Een aanrader!

Sandra Kroezen
Hoofddorp
6 oktober 2018

Mooie boekjes geleverd gekregen en

Mooie boekjes geleverd gekregen en netjes verpakt. 2 boekjes met grote afbeeldingen en 2 boekjes met verhaaltjes. Goede service en duidelijke website!

Fam. Scholte
Blokker
5 oktober 2018

Heel erg leuke boekenpakket wat

Heel erg leuke boekenpakket wat zeer geschikt is voor de leeftijd. Prijs is ook netjes koop je ze los in de winkel ben je duurder uit. Zeer ideaal als je kind een boekenwurm is. En nog niet genoeg boeken heeft.

Matthew Mulder
Hoogeveen
5 oktober 2018

De jongens zijn enthousiast over

De jongens zijn enthousiast over de verhalen, stickerboeken, kleurplaten, en dergelijke. De service is goed, duidelijk en overzichtelijk. Ook de wijzigingen staan heel duidelijk aangegeven.

Margreet Overdijk
Leerdam
4 oktober 2018

Onze dochter heeft er al

Onze dochter heeft er al heerlijk van genoten, van de voorlees momenten met de door jullie opgestuurde boeken. Zo heeft ze ook al meerdere wooden geleerd door er elke avond in te zijn voor t slapen. Bedankt!

Natascha Van Campfort
Mortsel
27 september 2018

leuke boekjes, gevarieerde pakketjes, Lara

leuke boekjes, gevarieerde pakketjes, Lara leest er graag in,we hebben een keer een kapot boekje ontvangen maar na een mailtje hierover te hebben gestuurd kregen we zonder problemen een paar dagen later netjes een nieuw boekje opgestuurd…goede service dus:-)

Lara Vialle
Goes
27 september 2018

Wij zijn zeer tevreden met

Wij zijn zeer tevreden met de boekjes. Onze meisjes vinden ze geveldig en vinden het leuk om voorgelezen worden. Zij hebben in de tussentijd veel vriendjes gemaakt, o.a. Woezel & Pip, princesje, Elmo, … 🙂

Viera Banda
Dordrecht
25 september 2018

Iedere maand weer een feestje

Iedere maand weer een feestje als het pakket met boeken van Kindplezier wordt bezorgd.
We lezen de boekjes met veel plezier. Zowel voor onze dochter van 2 als die van 4 zit er iedere maand weer leuke, mooie en educatieve boekjes in het pakket.
Kindplezier is daarnaast ook nog eens een professionele en prettige organisatie.

Sjoukje Mellema
Leeuwarden
20 september 2018

Wat een leuk pakketje! 4

Wat een leuk pakketje! 4 boeken ontvangen en ik merk dat mijn baby (5 maanden) erg geïnteresseerd is, leuk!

Maaike van Rijthoven
Diessen
17 september 2018

Lezen en op onderzoek gaan

Lezen en op onderzoek gaan met je kleintje is belangrijk en leuk.. met kinderplezier kan je dit best doen!!!

Hatice kocak
Utrecht
17 september 2018

De levering van de boeken

De levering van de boeken gebeurd op de afgesproken datum, alleen de verpakking is matig: plasticzak inplaats van een (kartonnen) doosje. Dat is vrij kwetsbaar.
Voor onze jongste was eigenlijk maar de helft van de boeken leuk: Bumba vind hij niet leuk en Sesamstraat kent hij niet zo goed. Het boekje met voertuigen van de eerste stapjes serie viel in goede aarde. Maar het boekje waar hij kan leren schrijven is nog iets te moeilijk.

Henk Eland
Woudenberg
15 september 2018

Mijn zoontje is elke keer

Mijn zoontje is elke keer weer blij met zijn nieuwe boekjes, hij begint ook steeds meer te begrijpen nu. Hij kreeg eerst elke maand boekjes maar voor nu heb ik 6 x per jaar maar als hij weer wat ouders wil ik zeker wel weer iedere maand nieuwe boekjes!

Latisha Joseph
Leerdam
15 september 2018

Net het kennismakingspakket baby ontvangen.

Net het kennismakingspakket baby ontvangen. Zeer leuke boekjes voor een zeer aanvaardbare prijs. In winkel betaal je hier meer voor. Heel handig dat dit aan huis wordt geleverd.

Daphne Martens
Assebroek
14 september 2018

Vanaf de geboorte van mijn

Vanaf de geboorte van mijn zoontje heb ik een boekenpakket van jullie ontvangen. super leuk!! Ik heb jullie ook aangeraad aan mijn vrienden omgeving.

De boeken passen precies bij de leeftijd van de kinderen. Alleen standaard 1x in de maand vind ik persoonlijk te veel. Wij hebben nu al een boekenkast vol staan.

Olida Alagoz
Amersfoort
14 september 2018

Mooie boeken en zeer uitgebreid

Mooie boeken en zeer uitgebreid assortiment ben zo blij dat ik voor men andere dochter ook een pakket heb besteld op haar leeftijd.

Vlijminck Chelsey
Heldergem
14 september 2018

Super ervaring! Het zijn ontzettend

Super ervaring! Het zijn ontzettend leuke boeken waar mijn zoontje graag uit leest.
Super fijne website, met goeie en makkelijke service. Met één aanvraag is de frequentie zo aangepast o.i.d.
Ga zo door Kinderplezier!

Vince Dupain
Elst Ut
12 september 2018

Wat vinden mijn dochters het

Wat vinden mijn dochters het leuk de pakketjes van jullie.
Altijd leuke boekjes en zelfs af en toe een kleur/spelletjes boek erbij.
Elke maand weer andere boekjes vooral leuke voorlees boekjes.
Zelfs me dochter van 2 heeft altijd een boekje speciaal voor haar leeftijd.
Super leuk en super tevreden!!

Anique mulder
Uffelte
12 september 2018

Erg leuke boeken en veel

Erg leuke boeken en veel variatie van leren lezen. Voorlezen en doe boeken. Raad het mensen echt aan. Netjes verpakt en keurige boeken

Yvonne rooi
Oudesluis
8 september 2018

Goedemiddag Ik ben echt te

Goedemiddag
Ik ben echt tevreden, krijg elke maand weer leuke boeken binnen voor de kids. En niet alleen de kids vinden ze leuk, ik vindt ze zelf ook leuk om even door te lezen. Dus mijn complimenten ga zo door.

Met vriendelijke groet Theikens

Tanja heikens
Rotterdam
11 september 2018

Super leuk om te krijgen!

Super leuk om te krijgen! Mijn dochter heeft ervan genoten.

Jantine Punt
Teteringen
11 september 2018

Het is elke maand leuk

Het is elke maand leuk voor mijn drie kinderen om een pakketje met 4 boeken te ontvangen. De oudste zijn heel gelukkig als er een boekje van lego bij zit.

Maar zelfs voor de aller kleinste zijn het leuke boekjes.

Het leuke is dat er wel voor elk iets is.

Levina de boeck
Koersel
11 september 2018

Knisper-knisper, wat is zo’n boekje

Knisper-knisper, wat is zo’n boekje toch interessant! Vooral als je het stiekem opeet als Mem niet kijkt. Douwe heeft plezier beleeft aan zijn boekjes… 🙂

Maaike de Vries
Oudemirdum
10 september 2018

Mijn dochtertje straalde helemaal: rekenen

Mijn dochtertje straalde helemaal: rekenen met K3… hoe leuk kan wel niet zijn! Verder nog een leuk boek over Prinsessia… mijn dochtertje is een echte prinses! Ook nog een leuk voorleesboek/zelf-lees-boek over een aapje en een leuke barbie kleurboek met… jawel…stickers!! Mijn dochtertje straalde toen ze er achter kwam dat het allemaal voor haar was!

Durkje Oort
Makkum
9 september 2018

Zeer leuke boekjes, altijd een

Zeer leuke boekjes, altijd een verrassing als we ons pakketje krijgen.

Sandrina Geldhof
Oost vlaanderen
9 september 2018

Ik heb een proefpakket ontvangen

Ik heb een proefpakket ontvangen en was aangenaam verrast! Leuke en kwalitatief goeie boekjes. Lekker veel variatie tussen de 4 boekjes

Daphne
Limburg
8 september 2018

Vinden de boeken erg leuk

Vinden de boeken erg leuk super netjes en heel leuk
Passend bij haar leeftijd
Maar ze is nu net op school en krijgt ook boeken van school is na school ook erg moe dus komen er nu niet aan toe maar zal zeker niet twijfelen later bij jullie terug te komen

Sunita biharie
Maassluis
8 september 2018

Ben heel blij met de

Ben heel blij met de ontvangen boekjes en dat je toch zo gemakkelijk kunt opzeggen. Super mooie boekjes.

Cynthia Rogge
Waregem
8 september 2018

Bedankt voor de zeer mooie

Bedankt voor de zeer mooie boekjes ga zeker nog verl leesplezier hebben. En wel goed dat je ook makkelijk kan opzeggen. Super mooie boekjes. Heb na 2 maanden opgezegd omdat dit maandelijks toch gaat oplopen maar was zeer tevreden. Dankje wel!

Cynthia Rogge
Waregem
8 september 2018

Een leuk pakketje op de

Een leuk pakketje op de deurmat niet alle boeken geven leuk maar altijd wel iets bij wat de kleine man leuk vond. Vooral de badboekjes en de kartonnen boekjes vliegen door de box heen

Daphne Magielsen
Heerhugowaard
8 september 2018

Boeken waren zoals beloofd op

Boeken waren zoals beloofd op tijd binnen. Gevarieerde boeken zijn het. Mijn zoontje is er heel blij mee. Via het contactformulier ben ik zeer snel geholpen met mijn vraag. Al met al alles goed geregeld!

Seher In 't Veen
Berkel en Rodenrijs
7 september 2018

We hebben net het baby

We hebben net het baby pakket ontvangen en we zijn er super blij mee . We gaan nu om en om met onze 2.5 jarige zoon doen. Zo zijn allebei onze kinderen blij 🙂

Rebecca Smith
Rosmalen
7 september 2018

Het is leuk om elke

Het is leuk om elke maand weer leuke nieuwe boekjes te krijgen. Vooral de Sesamstraat boekjes zijn erg leuk en leerzaam

Kimberly de moes
Zaandam
7 september 2018

Ik heb net het eerste

Ik heb net het eerste pakketje mogen ontvangen voor mijn kleutertje, ik had niet verwacht er zo’n leuke boeken in terug te vinden en zeker niet voor deze prijs, ik kan haast niet wachten tot hij van school komt om ze te tonen aan hem.

Hij zal meteen zeggen dat ik ze moet voorlezen! Echt super!

Ook de telefoniste vorige week vond ik heel erg vriendelijk en enthousiast, ze gaf je meteen een familiair gevoel en daar hou ik van.
Het was niet te serieus en we konden es lachen, zo zouden elke telefoongesprekken moeten zijn.

Nogmaals heel erg bedankt!

Brenda Danneels
Lissewege
6 september 2018

Beide dochters zijn altijd super

Beide dochters zijn altijd super blij als er weer een pakket met boeken voor hen komt. De oudste dochter ( heeft pakket 8+) mag graag lezen en is dan ook erg blij met echte leesboeken of informatieve boeken. Ze heeft nou ook meerdere delen van een bepaalde serie en dat vind ze geweldig. En de andere dochter (heeft pakket 6-7 jarigen) vind puzzelboekjes en beginnede leesboekjes ook erg leuk.
Dus hier dik tevreden over de pakketten.
Nou voor het eerst ook het baby pakket erbij gevraagd voor de pasgeboren baby. Ben heel benieuwd hoe die gaat bevallen

Esmee van der Veen
Geesbrug
4 september 2018

Ik heb hele leuke boeken

Ik heb hele leuke boeken gekregen voor Dewi. Makkelijk te lezen en op haar niveau. Ook ben ik dik tevreden over de klantenservice. Tijdens het telefoneren zijn ze erg vriendelijk en het opzeggen gaat heel erg gemakkelijk via de site.

Dewi Hut
Foxhol
30 augustus 2018

Mijn dochter vind het pakket

Mijn dochter vind het pakket geweldig, er is vaak iets van K3 erbij (zij is een hele grote fan).
De doe en kleur boeken leveren altijd uren plezier en natuurlijk vind ze de leuke leesboeken geweldig om samen te kezen voor bed gaan.

Ruth van de Plas
Uden
29 augustus 2018

We ontvangen telkens een leuk

We ontvangen telkens een leuk en gevarieerd pakket boekjes. Elke maand ziet het pakket er ook anders uit, wat het altijd spannend maakt als er een pakje toekomt. Wij zijn fan!

Peckstadt Zoë
Deurne
24 augustus 2018

Iedere maand kijken mijn zoontje

Iedere maand kijken mijn zoontje en ik er naar uit om weer de nieuwe boeken te mogen ontvangen. De meeste boeken vindt hij heel leuk.
Zelf zijn er boeken bij die ik niet zou kopen maar die wel in de smaak van mijn zoontje vallen en dat is juist het leuke eraan.
Het minder leuke zijn de kleurboeken. Die vindt ik niet passend in het pakketje.

M Hardy
Waterlandkerkje
22 augustus 2018

Tot nu toe iedere maand

Tot nu toe iedere maand hele leuke pakketten binnen gekregen voor mijn zoontje van bijna 4 jaar en mijn dochter van 1. Ze hebben veel plezier in het lezen en kijken in de boekjes. Vooral de Sesamstraat boekjes vallen in de smaak.

Foto van mijn dochter met het boekje over het hondje Max. Dat is haar favoriete boekje om samen te lezen

Ingrid
Honselersdijk
13 augustus 2018

Wij hebben een tijdje boeken

Wij hebben een tijdje boeken van kinderplezier ontvangen. Het is altijd weer een feest om een pakketje In je brievenbus te vinden. Een verrassing om te zien wat er in zit. Boekjes zijn favoriet waarvan ik zelf nooit bedacht zou hebben om het te kopen. Het is heel makkelijk om het niveau of de frequentie aan te passen of het abonnement stop te zetten.

Aileen van heugten
Vught
15 augustus 2018

Erg leuk boekenpakket. Onze zoon

Erg leuk boekenpakket. Onze zoon maakte ze altijd met veel plezier open en bladerde er gelijk doorheen. Helaas ivm beperkte ruimte en boekenkast die nu uitpuilt het op moeten zeggen. Maar in de toekomst als de boeken niet meer bij zijn leeftijd passen vragen we gelijk weer een pakket aan.

N. de Haan
Groningen
15 augustus 2018

beste kinderplezier,ik wou even laten

beste kinderplezier,
ik wou even laten weten dat mijn dochtertje en ik elke maand enorm blij waren met de leuke boeken.
En we zullen er nog veel plezier van hebben.
Gewoon jammer dat het er financieel niet meer aan zit.
Dus bedankt voor alles.
Liefs julia en andrea

julia fylypenko
tilburg
15 augustus 2018

Vandaag voor het eerst een

Vandaag voor het eerst een lees pakket mogen ontvangen voor onze zoon. Ik heb gekozen voor het Sesamstraat pakket. Twee hele leuke boeken ontvangen, een van (zoek-boek) koekiemonster en een van (voorleesboek) Tommie. Omdat onze zoon 7 maanden is heb ik gekozen om het pakket omgezetten na ‘baby’. Ik denk dat we daar op dit moment meer aan hebben. De inhoud is verder wel erg leuk. Het omzetten was zeer eenvoudig, ik heb ook direct een bevestiging gehad per mail.

Sandra Niens - Huijs
Venlo
14 augustus 2018

Super leuke boekjes voor een

Super leuke boekjes voor een aangename prijs. Heb ik er even teveel, is het zeer gemakelijk om te stoppen of te hervatten. Ook een zeer snel response als je een vraag hebt of een aanpassing. Ik en mijn kindjes hebben zeer leuke lees momentjes

De Haes Daphne
Boom
14 augustus 2018

We hebben voor onze dochter

We hebben voor onze dochter een jaar lang plezier gehad van de leuke boeken pakketten. Altijd een gevarieerd pakket, erg leuk!

Sjoukje Lageveen
Oudehaske
13 augustus 2018

We hebben de boekjes met

We hebben de boekjes met veel plezier gelezen! Nu nog graag bij het slapengaan:)
Nette service, voorzichtig verstuurd!

Jozine van Gameren
Zevenbergen
11 augustus 2018

Leuke boeken. Onze boekenwurm beleefd

Leuke boeken. Onze boekenwurm beleefd er iedere keer veel plezier aan. Ook super dat je zelf de frequentie van levering kan bepalen.

Van glabbeeck irka
Buggenhout
11 augustus 2018

Elke maand is het weer

Elke maand is het weer feest. Super leuke boeken in elk pakket, geen een keer viel het tegen. De boeken worden goed geselecteerd en passen precies bij de leeftijd van onze zoon. Ik ben heel tevreden en het is erg makkelijk aangezien je ze gewoon thuis krijgt geleverd.

Lisette van Meel
Nieuw-vossemeer
9 augustus 2018

Ik ben zeer tevreden van

Ik ben zeer tevreden van jullie dienst. Ook is het tof om jullie pakketje te mogen ontvangen. Mijn zoontje is er zot van 😊

Airon cneuvels
Waarschoot
9 augustus 2018

Via de telefoon zijn we

Via de telefoon zijn we gebeld of we interesse hadden in dit boekenpakket. Ik was er erg sceptisch over of het wel echt makkelijk aanpasbaar of opzeg zou zijn. Maar toch wilde ik het graag proberen. En inmiddels doen we al ruim een jaar mee.

Mijn dochter komt op deze manier in aanraking met veel verschillende soorten boeken. Bijna alle boeken worden heel veel gelezen. Vooral de Sesamstraat boeken en dieren boeken zijn altijd in trek. Toevallig ontvingen wij vorige week weer een nieuw pakket op de deurmat. Mij dochter van 16 maanden pakte het gelijk en maakte het open om de boekjes te lezen. Erg leuk dat ze het herkend.

Het fijne aan dit pakket is dat je de frequentie zelf gemakkelijk kunt wijzigen en ook het niveau van het boekenpakket kunt wijzigen. Dat maakt dit voor ons tot een leuke manier om kennis met boekjes te maken en waardoor we onze dochter veel voorlezen.

Tess hoogeboom
Berkel en rodenrijs
9 augustus 2018

De boekjes die we ontvingen

De boekjes die we ontvingen waren divers en goed afgestemd op de leeftijdvsn mn zoon (3 jr)
Naast (voor)leesboekjes zaten er ook een kleur/sticker boekje bij waar hij ook veel plezier van heeft gehad.

Veronique Bosch
Rotterdam
8 augustus 2018

Ben zeer te vreden over

Ben zeer te vreden over jullie. De pakketten zijn altijd erg leuk om te krijgen en leuke variaties. Ook is het geen.probleem als je even een tijd stop zet en dan weer opnieuw start.

Marolien aalberts
Nieuwleusen
8 augustus 2018

Aan de telefoon een vriendelijke

Aan de telefoon een vriendelijke enthousiaste medewerkster gesproken, waarbij ik een proefpakket heb besteld. Er werd mij duidelijk verteld hoe het werkte, wat ik kon verwachten en hoe eventueel op te zeggen. Een week na dit telefoontje kreeg ik een leuk ingepakt pakketje thuis geleverd waarin diverse boekjes in zaten. Hoewel het pakket voor 0-2 jaar was, zaten er 2 boekjes in die ik qua vormgeving, verhaal en dunne bladzijdes niet zo geschikt acht voor deze leeftijdscategorie. De 2 andere boekjes vielen goed in de smaak. Ik heb het abonnement stopgezet, omdat ik liever niet ergens aan vast zit, maar ik vind het zeker leuk om een pakket te bestellen voor verjaardag/ Sinterklaas.
Als leerkracht zijnde draag ik het idee zeker een warm hart toe!

Emma Dudycz
Made
7 augustus 2018

Zeer leuke en leerzame boekjes.Mijn

Zeer leuke en leerzame boekjes.
Mijn zoontje is er gek op en kijkt altijd uit naar het volgend pakketje 👍👍

Yassir Ekchouchou
Mechelen
7 augustus 2018

Ik ben telefonisch benaderd voor

Ik ben telefonisch benaderd voor een boekenpakket voor mijn 1 jarig zoontje. Ik was erg benieuwd naar de boeken en bovendien kreeg ik korting. Ik ben erg blij, de boeken zijn leuk, interessant, leerzaam en van goede kwaliteit. Gezellig samen lezen met mijn zoontje. Echt een aanrader.

Dikra Elwahhabi
Bergen Op Zoom
6 augustus 2018

Wij zijn heel tevreden over

Wij zijn heel tevreden over de levering van de boekjes. Het is een variatie van verschillende soorten. De ene al wat leuker dan de andere, maar onze kleine meid is er verzot op.

Virginie Desloovere
Harelbeke
3 augustus 2018

Mijn zoontje was altijd erg

Mijn zoontje was altijd erg enthousiast als hij het pakketje weer door de bus kreeg. Elke keer weer een verrassing! Sesamstraat boeken waren de favoriet. Ook makkelijk en snel aan te passen via de site.

Noah Jaquet
Amersfoort
3 augustus 2018

Mooi boekenpakket! Mooie voorleesboeken met

Mooi boekenpakket! Mooie voorleesboeken met leuke doeboeken! Ook eentje van Bumba waar onze dochter dol op is!

Sharona Lippens
Kruibeke
3 augustus 2018

Heel leuk boekenpakket met leuke

Heel leuk boekenpakket met leuke tekeningen en voorleesboekjes. Een aanrader als je kind veel aandacht heeft voor boekjes.

Ferre Vandecaetsbeek
Wilwoutersstraat 14A 3770 Membruggen
2 augustus 2018

Leuke pakketjes voor een zeer

Leuke pakketjes voor een zeer schappelijke prijs.
Je kan ook erg makkelijk wijzigingen aanpassen in je abonnement

Katrien delforge
Schoten
2 augustus 2018

Super tevreden! Altijd heel correct

Super tevreden! Altijd heel correct en super gemakkelijk als je beslist om ermee te stoppen! Zeker een aanrader voor mensen waar de kinderen graag lezen, worden voorgelezen en de stickerboeken ook altijd een succes hier 👍

Emily put
Lummen
2 augustus 2018

De voelboekjes zijn keer op

De voelboekjes zijn keer op keer een groot succes bij onze kleine meid!

Lia Verheyden
Affligem
2 augustus 2018

Ik ben content over de

Ik ben content over de boekjes ! Wordt veel mee gespeeld en is goed voor ook de grote broer om te leren lezen!

Steijvers Inge
Kinrooi
2 augustus 2018

Erg leuke boekjes , elke

Erg leuke boekjes, elke maand weer!
Altijd een kadotje om te krijgen 😍

Sanne Berendsen
Doetinchem
31 juli 2018

Onze dochter is elke maand

Onze dochter is elke maand weer heel blij met het ontvangen van het boekenpakket! De boeken zijn leuk verpakt. Dus het is elke keer een feestje!

Yvanka Hoekstra
GORREDIJK
31 juli 2018

Nog maar 1 pakketje ontvangen

Nog maar 1 pakketje ontvangen maar ik vond het leuke boekjes waar ik zelf niet altijd op zou komen om te komen 😊tof! Mijn dochter ging er meteen mee spelen😊

Alexi Verboven
Herent
22 juli 2018

Mijn dochtertje vond het startpakket

Mijn dochtertje vond het startpakket echt fantastisch! Wanneer we speelgoed bij haar leggen, kiest ze steeds voor het voelboekje dat in het pakketje zat! Heel schattig om te zien!

Lily-Rose Herssens
Wichelen
19 juli 2018

Ik heb het 1ste proefpakket

Ik heb het 1ste proefpakket geprobeerd. Het zijn leuke boekjes en goed van kwaliteit, alleen zijn sommige boekjes nog wat te moeilijk voor mijn zoontje. Ik heb een heel actieve peuter van 2,5 en het is moeilijk om hem te laten stilzitten om het oefen schrijf/teken en tel boekje te laten uitproberen. De Boemba kleurboek viel dan wel terug heel erg in de smaak. Het opzeggen van de boekjes gaat heel eenvoudig via de website en ook het betalen van het pakket met overschrijving na ontvangst van pakket is super handig. Een hele positieve ervaring gehad. Misschien wel eens opnieuw proberen als mijn kapoen wat ouder is of voor kleine broer als hij wat ouder is, voorlopig babyboekjes genoeg.

Vanthournout Soetkin
Oostende
19 juli 2018

Elke keer weer een verrassing

Elke keer weer een verrassing wat voor boekjes je krijgt!
Maar elke keer leuke. Vooral de sesamstraat boeken vielen hier in de smaak.

L de vries
Leeuwarden
18 juli 2018

4 jaar lang het pakket

4 jaar lang het pakket voor mijn dochter ontvangen. Hele leuke boekjes. Ze keek er iedere maand naar uit dat het pakket weer binnen kwam!

Natalie Mekes
Dongen
12 juli 2018

Hallo, ik vind jullie boeken

Hallo, ik vind jullie boeken erg leuk voor mijn dochtertje. Ze vind vooral de bad en knisper boekjes op dit moment erg leuk en als ik een verhaaltje voorlees vind ze dat ook fijn. Wel heb ik het abonnement aangepast omdat ik elke maand een pakket een beetje veel vond. Verder is het pakket leuk ingepakt en zijn de boekjes kindvriendelijk. Erg blij mee!

Rosalie Roeland
Gorinchem
11 juli 2018

Super leuke boekjes, me dochter

Super leuke boekjes, me dochter is door het dolle heen wanneer ze weer een pakketje ontvangt.

Echt een boeken wormpje, dol op lezen, leuk om te ontdekken wat ze nou echt leuk vindt.

Echt een aanrader!

Ranomi lavaleye
Lelystad
11 juli 2018

We hebben het eerste pakket

We hebben het eerste pakket ontvangen.Mijn zoontje is 3 maanden oud en vind lezen zo leuk! Hij lacht steeds naar de boekjes tijdens het lezen. De felle kleuren en grote plaatjes zijn voor hem al goed te zien. Hij vind het zo leuk dat we ook de langere verhaaltjes van ong.10 blz. al uit kunnen lezen. Groot succes dus!

Shirley (Daniël) van kooij
Biddinghuizen
9 juli 2018

Ik heb een kleine van

Ik heb een kleine van bijna 6 maandjes. Toen mijn kleine geboren was werd ik benaderd door kinderleesplezier. In 1e instantie had ik zoiets van voorlezen voor baby’s? Ik wist nog niet hoe ontzettend belangrijk het wel niet was om daar vroeg mee te beginnen. Nu heb ik al een 2e boekenpakketje gekregen voor me kleine en ik vind het erg leuk en me kleine ook! Lekker plaatjes bekijken en luisteren naar mama…. O zo leuk!

Francisca luider
Zeist
9 juli 2018

Ik vond de boekenpakketen erg

Ik vond de boekenpakketen erg leuk! Leuk om op zo’n simpele en goedkope manier bezig te zijn met lezen. Iedere maand zo’n cadeautje op de mat is een feestje!

Emma Meijer
Dirksland
7 juli 2018

Vandaag ontvingen we ons eerste

Vandaag ontvingen we ons eerste pakket! Super leuk verpakt als een echt cadeautje!
Inhoud was nog leuker, de boekjes werden gretig ontvangen. Helemaal leuk!

Jop de jong
Bleiswijk
7 juli 2018

Superleuke boekjes voor zijn leeftijd!

Superleuke boekjes voor zijn leeftijd! En elke keer weer een verrassing, zo zat er dit keer een leuk boekje voor in bad tussen. Ook past het pakketje door de brievenbus waardoor je niet thuis op de pakketbezorger hoeft te wachten :-).

Lisanne Genuit
Utrecht
6 juli 2018

Keano is altijd heel blij

Keano is altijd heel blij als ie het zacht groene pakket in de brievenbus ziet liggen.. post voor mij!! Is t eerst wat hij zegt en het pakket kan dan ook niet snel genoeg open! De rest van de dag is ie zoet met zijn eigen pakketje en is dan ook druk verhaaltjes aan het lezen en voorlezen aan zijn pasgeboren zusje!

Keano Michiels
Venray
6 juli 2018

Wij hebben veel plezier van

Wij hebben veel plezier van de boeken! Een fijne service, het pakketje vind je vanzelf in de brievenbus. Het zijn leuke combinaties van boeken, van leuke gezellige voorleesboeken tot dikke kartonnen boekjes en badboekjes waar de allerkleinsten zelf mee kunnen spelen. Je kunt ook gemakkelijk de frequentie en moeilijkheidsgraad aanpassen. Kortom, wij zijn erg blij met het aanbod en de service van Kinderplezier.

Tineke Reijnen
Venray
6 juli 2018

Ik vond het een erg

Ik vond het een erg leuk en afwisselend pakket wat ik heb mogen ontvangen.
Ik heb het proefabonnement ontvangen zoals afgesproken en het abonnement is ook weer makkelijk op te zeggen.
Zeker een aanrader.

Angela smelt
Uden
6 juli 2018

Zeer vriendelijke mensen, ben heel

Zeer vriendelijke mensen, ben heel blij met de boekjes is altijd iets leuks bij en altijd een nette levering. 9 op10 voor algemene score!
Bedankt kinderplezier 😉

Evy De Vuyst
Gent
5 juli 2018

Ik had problemen met de

Ik had problemen met de ontvangst van mijn welkomstpakket. Mailtje gestuurd en ze hebben onmiddelijk een nieuw pakketje opgestuurd.
Top service!

Meuris Lio
Zaventem
26 juni 2018

Hartstikke leuke leerzame boekjes, de

Hartstikke leuke leerzame boekjes, de meiden kijken er elke maand weer naar uit. Elke dag wordt er wel gelezen. De doe boekjes die erbij zitten worden ook graag gebruikt, wij zijn er heeeel blij mee en raden het zeker aan.

Eline Maud hoffius
Heerenveen
26 juni 2018

Telkens snel het pakket openmaken

Telkens snel het pakket openmaken om te zien wat er die keer bij zit; mooie verpakking trouwens, de zachtgroene plastic met witte bollen leverde op zich al verbaal / tekenplezier op. Dikwijls 1 (of meer) boekje(s) een niveau te laag of te hoog. Bibliotheek blijft echter handig in de zin van kunnen inruilen en niet steeds dezelfde boeken onder je neus te hebben.

Sara De Wildeman
Eeklo
25 juni 2018

Altijd leuke en leerzame boeken!

Altijd leuke en leerzame boeken! Een boekenkast vol voor een jongetje van 2 ❤

Neal hoekzema
Bovenkarspel
21 juni 2018

Vriendelijke mensen en een goede

Vriendelijke mensen en een goede service. Boeken waren netjes verpakt en werden geleverd zonder beschadigingen.

Manu gadjiedas
Den haag
19 juni 2018

De kinderen vinden het leuk

De kinderen vinden het leuk als er een pakketje boeken binnenkomt. Het leuke eraan is, dat de boeken een verrassing zijn en je dus niet weet welke boeken de kinderen krijgen. Het zijn leuke boeken. Ook zitten er sticker boeken of educatieve boeken bij, is ook erg leuk voor de kinderen.

Danielle van Driel
Bunschoten-Spakenburg
16 juni 2018

Ik vond het een mooi

Ik vond het een mooi pakket met boeken. Vooraf werd ik gebeld om te overleggen welk pakket het beste past bij ons gezin. Super service. Helaas vonden onze kinderen de boekjes niet zo leuk als mama. Dit ligt wel aan de interesse van onze kinderen

Sandra de Bruijn
landgraaf
15 juni 2018

Boekjes met veel plaatjes en

Boekjes met veel plaatjes en op leeftijd aangepast. Boekjes met geluid of een rammelaar. Niet alleen leuk om uit voor te lezen maar ook om mee te spelen.

Therese van wattum
Zeijen
15 juni 2018

Boekjes worden netjes geleverd, er

Boekjes worden netjes geleverd, er is altijd 1 groot boek van dezelfde serie. Er zit ook altijd n vrij dun exemplaar bij gecombineerd met n kartonnen stevig ‘doe’ boekje. Vooral die ‘doe’ boekjes vind hij erg leuk.

Julien in den Eng
Culemborg
14 juni 2018

Onze dochter heeft vooral plezier

Onze dochter heeft vooral plezier gehad van de echte voorleesboeken en de stickerboeken om lekker te knutselen. Ook de Sesamstraatboeken waren erg leuk en herkenbaar voor haar. Ze heeft er veel plezier van gehad.

Peggy Manikus
Hendrik Ido Ambacht
14 juni 2018

Zeer tevreden over dit gevarieerd

Zeer tevreden over dit gevarieerd paketje, altijd vriendelijk geholpen en mijn jongens zijn er blij mee👍🏻👍🏻

Tineke vanlingen
Genk
13 juni 2018

Er wordt altijd netjes geleverd

Er wordt altijd netjes geleverd in een pakketje wat door de brievenbus past.
De kinderen zijn altijd dol enthousiast als het pakket er ligt.
Spannend als ze het pakket openmaken! 😁🤗

Jazzalea Pesch
Rotterdam
13 juni 2018

Onze dochter kijkt altijd met

Onze dochter kijkt altijd met veel plezier uit naar de boekjes! Ze ‘duikt’ er gelijk in en in de doe boeken word gelijk gewerkt!

Mirte Oudshoorn
Mijdrecht
13 juni 2018

Ilano is altijd blij wanneer

Ilano is altijd blij wanneer de postbode arriveert met nieuwe boekjes.
Je kan altijd je frequentie en moeilijksgraad aanpassen.
Een heel leuke organisatie.

Royen Ilano
Tongeren
13 juni 2018

De boeken zijn echt geschikt

De boeken zijn echt geschikt voor mijn zoon qua niveau en leefwereld.
Een goede samenstelling.

Ik ben aardig verrast.

Hafize Nurdogan
Genk
11 juni 2018

Mijn dochter heeft er heel

Mijn dochter heeft er heel veel leesplezier van gehad en nog steeds leest ze de boeken…het fijne is dat het op leeftijd gericht is en op nivo

Souha moulloghe
Den haag
10 juni 2018

Vandaag de eerste boekjes ontvangen.

Vandaag de eerste boekjes ontvangen. Erg leuk! Boekje waar mijn zoontje zelf mee kan spelen en leuke leesboeken! Kijk nu al uit naar het volgende pakket!

Susanne Hoekstra
Lage Hoeve 23
9 juni 2018

Het pakket is goed afgestemd

Het pakket is goed afgestemd op de leeftijd van mijn kind en het zijn leuke boeken. Voor mijn baby van drie maanden oud, is de frequentie hoog, ook gelet op alle boeken die we van familie en vrienden hebben gekregen. De klantvriendelijkheid en reactiesnelheid heb ik als erg goed ervaren.

Alexandra van Loon
Utre
9 juni 2018

Wie wordt er niet blij

Wie wordt er niet blij van cadeautjes? Elke maand opnieuw open ik met veel nieuwsgierigheid en plezier het boekenpakketje van kinderplezier. De reeds ontvangen boekjes zijn een leuke mix van leerrijke en ontspannende boeken.

Sanne Wauters
Hallaar
9 juni 2018

Als mama van een tweeling,vind

Als mama van een tweeling,vind ik het enorm belangrijk om aandacht te bieden aan lezen en een liefde voor boeken die zowel mijn man als ik hebben. Onze meisjes zijn gek van hun boeken. Ze kijken elk kwartaal enorm uit naar hun boekenpakketje dat ze samen ontdekken. Hun boekenkast wordt al te klein. Tijd voor een upgrade!

Naomi Le Long
Aalst
9 juni 2018

Mijn dochter vindt jullie boekjes

Mijn dochter vindt jullie boekjes geweldig alleen heb ik er nu veel te veel … maar was zeker de moeite waard … nu effe een tussenstop en daarna wil ik zeker terug lid worden

Anyssa moukaffaa-van landeghem
Oud veerstraat 14 9150 kruibeke
8 juni 2018

Ik vond het super leuk

Ik vond het super leuk om een aantal keer boeken te ontvangen voor onze baby! Maar 4 per maand wordt wel een beetje veel vandaar dat ik het heb opgezegd (ook omdat het anders aardig prijzig wordt) maar de service is super!!!

Annouk Wegh
Renkum
8 juni 2018

Prima service met mooie pakketten.

Prima service met mooie pakketten. Helaas leest mijn zoon niet graag waardoor deze mooie boeken in de kast blijven.

Sonja van Dijk
Hellevoetsluis
8 juni 2018

Leuk proef pakket binnen gekregen

Leuk proef pakket binnen gekregen van kinderplezier. Zoontje vind vooral het boekje over de dieren erg leuk. Voor ons is het alleen te duur om het elke maand te kunnen kopen, maar bij een volgende aanbieding zou ik het zeker weer overwegen om te bestellen!

Sharon Engberts
Erica
8 juni 2018

Ik ben nu ongeveer half

Ik ben nu ongeveer half jaar lid en het is leuke verrassing welke boekjes we krijgen via de post. Het zijn mooie boekjes, goed kwaliteit. Ik mis alleen wel de muziek/geluidsboekjes. Die wel een voorbeeld staan maar nog niet gehad en ook flapboekjes mogen er meer van. Verder tevreden.

Aron Pellikaan
Gees
8 juni 2018

We zijn telefonisch benaderd na

We zijn telefonisch benaderd na het ophalen van de blije doos (Prenatal) in de zwangerschap. Eerst sceptisch gezien het allemaal telefonisch geregeld werd, maar uiteindelijk toch geprobeerd. We hebben het eerste pakketje ontvangen waar 4 ontzettend leuke boekjes zitten. Netjes afgeleverd en verzonden.
In de toekomst zullen we terug keren naar kinderplezier gezien dit een hele leuke manier is om nieuwe boekjes te ontvangen passend bij elke leeftijd!

Romy Eijmael
Heel
8 juni 2018

Leuke probeerset ontvangen. Verschillende soorten

Leuke probeerset ontvangen. Verschillende soorten boekjes. Toch was niet alles mijn smaak, qua boeken kies ik toch liever zelf. Wel erg leuk als je eens wat anders wilt, je weet namelijk niet welke je ontvangt.

Sabine Otten
Wervershoof
8 juni 2018

wij hebben altijd met plezier

Wij hebben altijd met plezier de boeken van kinderplezier gelezen en kwam ook altijd netjes op tijd.

Herma Koers-bloemberg
Hollandscheveld
7 juni 2018

Leuk pakketje alleen jammer van

Leuk pakketje alleen jammer van de overload aan studio 100 boeken. 1 is meer dan genoeg per pakket.

Natasja Van der Auwera
Ham
7 juni 2018

Goede service en klantvriendelijk. Leuke

Goede service en klantvriendelijk. Leuke boeken voor een mooie prijs.
Mijn zoon kijkt graag in boeken en wordt graag voorgelezen dus deze pakketten zijn ideaal.
Je kunt het ook makkelijk af bestellen of juist een hogere frequentie.

Janneke Willems
HULST
4 juni 2018

veel leuke boekenpakketten ontvangen. De

Veel leuke boekenpakketten ontvangen. De pakketten zijn gevarieerd met verschillende soorten boeken. Groot/klein maar ook in het bekijken/lezen. Inmiddels de pakketten (tijdelijk) stop gezet omdat we van familie en vrienden ook veel baby/peuter boeken hebben gekregen.
Het beëindigen van de overeenkomst ging moeiteloos.

Ellen Bazuin
HIJKEN
30 mei 2018

Wat een feest elke keer

Wat een feest elke keer opnieuw. Seppe helemaal blij met zijn boeken en zeer aandachtig aan het luisteren als hij werd voorgelezen. Een aanrader voor iedereen.

Seppe posthuma
Brunssum
23 mei 2018

Ik, als moeder, ben erg

Ik, als moeder, ben erg blij met de boeken! Het kind luistert en kijkt met nieuwsgierigheid. Ik raad dit aan! 🙂

Nel Slezak
Volkel
22 mei 2018

Mijn zoon van 1.5 jaar

Mijn zoon van 1.5 jaar is helemaal gek op jullie boekjes hij vind het helemaal leuk.
Bedankt voor jullie goede service en leuke samenstelling van de boekjes.

Bart van Wijk
Dussen
21 mei 2018

Zitten mooie en bruikbare boeken

Zitten mooie en bruikbare boeken tussen van goede kwaliteit. De sticker-/doeboeken zijn erg in trek. Jammer dat na telefonische aanmelding van het proefpakket geen e-mail ontvangen werd met informatie over het abonnement.

Elly Compeer
Maastricht
21 mei 2018

Elke maand een boekenpakket voor

Elke maand een boekenpakket voor mijn metekindje als cadeautje voor haar verjaardag!

Karen Dever
Geluwe
20 mei 2018

de boekjes zijn leuk. de

De boekjes zijn leuk. de titels spreken mijn zoontje erg aan. leuke verrassing bij de post voor weinig.
Omdat onze boekenkast eigenlijk al uitpuilt was het voor ons eenmalig.

Suzanne Tola
almelo
16 mei 2018

De boeken zijn heel erg

De boeken zijn heel erg leuk en leerzaam als ze binnen zijn lezen we ze gelijk dezelfde dag uit, maar mijn dochter is tegenwoordig toch liever op haar i-pad of tv

Esila ozturk
Rotterdam
16 mei 2018

Mijn dochter vindt het fantastisch

Mijn dochter vindt het fantastisch als er weer een grote boekenzak word bezorgd!
Er zitten altijd leuke lees- en doeboeken in van een zeer goede kwaliteit!

Donna Prudhomme
Stadskanaal
16 mei 2018

Hele leuke boeken die aansluiten

Hele leuke boeken die aansluiten bij de leeftijd.
Ik vind het leuk dat het steeds 4 totaal verschillende boekjes zijn.
Elke maand de boekjes ontvangen vind ik erg veel dus ik heb mijn abonnement omgezet naar 4 keer per jaar.

Hester Looije-Klinkspoor
Naaldwijk
14 mei 2018

Fijne klantenservice en mooie boekjes

Fijne klantenservice en mooie boekjes ontvangen voor de baby.
Snelle service en dankzij opzegging, welke ook super is geregeld, erg tevreden

Baby Brouwer
Heerenveen
14 mei 2018

Vandaag een proefpakket ontvangen ziet

Vandaag een proefpakket ontvangen ziet er erg leuk uit!!
Hoor ook van kennissen goede berichten..
Ben benieuwt naar het volgende pakket!

Ramona Tesser
Hellevoetsluis
11 mei 2018

We keken elke maand ontzettend

We kijken elke maand ontzettend uit naar de boekjes die we gaan krijgen, met veel plezier de boekjes gelezen en er mee gespeeld!

Anita Jager
Stadskanaal
10 mei 2018

Netjes elke maand 4 verschillende

Netjes elke maand 4 verschillende type soort boeken ontvangen. Heel leuk!

Tamara Van Waardenberg
Vlaardingen
10 mei 2018

Het is een prettig service

Het is een prettig service met veel afwisseling in soorten boekjes. Het is niet alleen lezen maar ook kleuren en andere leuke boekjes. Er word veel gelezen in de boekjes. En soms zelfs alleen maar plaatjes gekeken. Heel erg leuk.

Dwayne Custers
Herkenbosch
9 mei 2018

Erg leuk om maandelijks een

Erg leuk om maandelijks een nieuwe stapel boeken te ontvangen voor onze dochter.
De boeken zijn gevarieerd: dik karton en dunne bladzijden, boeken met veel plaatjes, boeken met leuke verhalen.
Fijn abonnement!

Eveline Heijnen
Schiedam
6 mei 2018

Wii waren heel tevreden Leuke

Wii waren heel tevreden
Leuke boeken.. leerzaam
En elke maand leuk samengesteld pakket 😁

Lydia roordink
Putten
5 mei 2018

Leuk boekenpakket ontvangen 1e keer.

Leuk boekenpakket ontvangen 1e keer. 2e keer ook erg leuk.
Blijf het nu 1 keer per kwartaal ontvangen!

Anita
Rijswijk
5 mei 2018

Via de telefoon een pakket

Via de telefoon een pakket gekregen (aanbieding) om de service te proberen. Vandaag 4 leuke boekjes gekregen. Omdat ik van het kraambezoek al veel boekjes heb gekregen heb ik de service even stopgezet. De boekjes zijn netjes zonder beschadigingen bezorgd en sluiten aan op de leeftijd van mijn zoontje.

Ellen Romijn
Rhoon
4 mei 2018

De boeken zijn afwisselend, goed

De boeken zijn afwisselend, goed op niveau en ook makkelijk aan te passen in moeilijkheid. Super service!

Alyssa steghuis
Erica
4 mei 2018

Leuke leeftijdsgebonden boeken. Ook fijn

Leuke leeftijdsgebonden boeken. Ook fijn dat je op 1 abonnement meerdere kinderen kunt aanmelden zodat ze om de beurt een pakket ontvangen.

Joyce Stellaard
ARNHEM
4 mei 2018

De boekjes zijn heel leuk.

De boekjes zijn heel leuk. Zijn elke keer verschillende maar wel elke keer eentje bij van Sesamstraat, we hebben dankzij kinderplezier al een heel mooie collectie van Sesamstraat maar ook andere boekjes.
Elke avond lezen we een verhaaltje voor aan ons zoontje uit een van de boekjes. Super aanrader!

Tysen Deconinck
Waregem
4 mei 2018

mijn dochter keek altijd vol

mijn dochter keek altijd vol spanning uit naar de komst van haar pakket.
het is leuk dat er vanalles wel iets bij zit.
leesboeken, informatieboeken, spelletjesboeken,..

sophie vandewiele
waregem
3 mei 2018

mijn zoontje was altijd benieuwd

mijn zoontje was altijd benieuwd om te weten dat er juist in zijn pakket zat en was steeds enthousiast. veel afwisseling van boeken. stickerboeken, eerste leesboekjes, voorleesboeken, spelletjesboeken, oefenboeken, kleurboeken.
Wij zijn tevreden klanten

vandewiele sophie
waregem
3 mei 2018

Heel leuke boeken, mijn dochter

Heel leuke boeken, mijn dochter kijkt elke maand uit naar het pakket.

Indra Janssens
GEEL
30 april 2018

Super mooie boeken, goede kwaliteit.

Super mooie boeken, goede kwaliteit. En erg goed gekeken naar leeftijd en geslacht.

Nicky Gerritsen
Dieren
30 april 2018

Very nice package at a

Very nice package at a low price, matched to the child’s age. My son loves Bumba. We recommend !!!!

Iwona Nyka
Den Haag
21 april 2018

Wat een leuk pakket! Ook

Wat een leuk pakket! Ook het badboekje is inmiddels een favoriet geworden!

Vincent Visser
Oud-Beijerland
20 april 2018

We hebben echt super leuke

We hebben echt super leuke gevarieerde boeken ontvangen, informatie en ook gewoon leuk. Ik vind het prijstechnisch goed, maar voor een maandelijkse zending te veel en voor mij te duur, daarom besloten om (voorlopig) te stoppen.

Nienke
Zwolle
19 april 2018

We zijn super tevreden over

We zijn super tevreden over het pakket, het boekje gaat zelfs mee naar bed.

Carly de weerd
Zwaag
17 april 2018

Heel leuke boekjesMijn dochter is

Heel leuke boekjes
Mijn dochter is er gek op
Ook kleine boekjes en hele grote met leuke prentje
Echt een goede aanrader en totaal niet duur!
Heel blij van de boekjes

Jolien Gilis
Leuven
15 april 2018

Leuke leerzame boekjes een genot

Leuke leerzame boekjes een genot om ze samen met ons dochtertje te lezen.
We raden het iedere ouder met kindjes aan.

IRIS Jaspers
Roermond
13 april 2018

Leuk boekenpakket ontvangen voor mijn

Leuk boekenpakket ontvangen voor mijn zoon van 1 jaar. M’n oudste van 3 jaar vond het nog leuker, hij riep gelijk Hey Bert en Ernie!

Melanie Davids
Grootebroek
13 april 2018

Met het proefpakket konden wij

Met het proefpakket konden wij voordelig kennis maken met de boekjes van kinderplezier! Onze kleine meid is al vanaf 4 maanden oud dol op boekjes lezen en voorgelezen worden! (Op de foto 5 maanden oud)

Lisanne Boonen
Ermelo
13 april 2018

Leuke boekjes ontvangen goed afgestemd

Leuke boekjes ontvangen goed afgestemd op de leeftijd van mijn kindjes. Leuk voor mijn baby (badboekje) maar ook voor mijn peuter sesamstraatboek en heel leuk flapjes boek.

Eva Duin
Heemskerk
11 april 2018

Erg leuke pakketten. Diverse boekjes

Erg leuke pakketten. Diverse boekjes die passend zijn bij de leeftijd van je kindje. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Heerlijk samen lezen met je kindje! Het schept een band en is goed voor de ontwikkeling en onwijs gezellig.

Elvira
Almere
9 april 2018

Leuke boekjes! Zelfs een boekje

Leuke boekjes! Zelfs een boekje voor in bad, ze is er dol op.

Lilly Hofman
Markelo
9 april 2018

Onze zoon van bijna 9

Onze zoon van bijna 9 maanden is dol op de verschillende boekjes die we ontvangen hebben. Sommige kan hij zelf mee spelen, andere worden voor hem voorgelezen. Ik twijfelde of hij niet te jong zou zijn, maar dat is absoluut niet het geval!

Shannon Brakkee
Oosterhout
8 april 2018

Boekenpakketten zijn erg leuk en

Boekenpakketten zijn erg leuk en je hebt meteen snel een verzameling boeken die je anders niet snel zou kopen!
Klantenservice is goed. Niks op aan te merken!

S. Van der Heijden
Oosterhout
7 april 2018

Ik werd opgebeld en kreeg

Ik werd opgebeld en kreeg nette en goede uitleg hoe het werkte en kreeg dus een starterspakket. Super blij mee leuke boekjes voor kinderen en het mooie ervan is dat het elke maand opzegbaar is.
Erg leuk!!

Marielle Nijenbrink
Hoogeveen
7 april 2018

Door dit pakket mijn zoon

Door dit pakket mijn zoon van 8 jaar weer enthousiast gemaakt om te lezen. Super blij mee

Mike van Leuven
Arnhem
7 april 2018

Fijne online klantenservice en snel

Fijne online klantenservice en snel reactie op je vraag. De site is ook erg toegankelijk omdat je zelf alles kan regelen van de frequentie van de pakketen en de leeftijd van je kind. Wel jammer dat de studio 100 collectie momenteel niet beschikbaar is.

Kimberley van Boven
Rosmalen
7 april 2018

De boekjes altijd netjes ontvangen!

De boekjes altijd netjes ontvangen! Allebei de kids 1 en 2 jaar vonden t leuke boekjes!

Lianne van den Berg
Marknesse
6 april 2018

Ik vind het een goed

Ik vind het een goed initiatief om kinderen aan het lezen te krijgen.
Het pakket wat wij hebben ontvangen is goed bekeken door onze dochter.
Ze vind het erg leuk om boekjes te lezen.

Nienke oosting
Assen
6 april 2018

Leuke boekjes!Ons dochter vind het

Leuke boekjes!

Ons dochter vind het een cadeautje als ze komen! Zo leuk verpakt en gek op boekjes.

Fijne klantenservice en vriendelijk.

Vanessa Rekker
Franeker
6 april 2018

Ik ben er super super

Ik ben er super super tevreden mee als mijn zoon het pakketje ziet vraagt hij of er de dag erop weer gaan mee zijn hij vind ze mooi en ik zelf vind ze ook leerrijk.
Super goed bezig!!!!

Nathan bekaert
ieper
6 april 2018

Mijn dichter is heel blijMet

Mijn dichter is heel blij
Met haar boekjes.
en leest er altijd heel graag in.
maar de kleur boekjes doen het ook goed bij haar zo
Alls je kunt zien gr Jessica

jessica hoogeboom
Alkmaar
5 april 2018

Ontzettend leuke boeken! ga er in

Ontzettend leuke boeken! Ga er in de toekomst zeker meer bestellen.
De klantenservice is super vriendelijk en ook erg snel in antwoorden van emails. Zeker een aanrader!

Isabelle van Dijk
Bodegraven
3 april 2018

De boeken zijn zeer leuk

De boeken zijn zeer leuk en leerrijk en goed afgestemd per leeftijd, leuke variatie; badboekjes, voelboekjes, voorleesboekjes…
Aylén haar boekenkast zit al goed vol en met leuke boekjes, hier al een blijvende klant!

Amada cruz
Antwerpen
28 maart 2018

Ik vond niet alle boeken

Ik vond niet alle boeken geschikt voor de leeftijd 0-2 jaar. Het Sesamstraat boek wat erbij zat was zelfs voor mijn dochter van 2.5 veel te veel tekst.
Verder is het een super leuk pakket. Een cadeautje om open te maken en voor te lezen! Mijn dochters vonden het super leuk en voor die prijs echt fantastisch!!

Nellie stam
Spijkenisse
27 maart 2018

Een prettig systeem en werkt

Een prettig systeem en werkt super professioneel. Eerst mijn twijfels er over, maar de boeken waren steeds naar smaak. Mijn zoon heeft er veel van genoten. Nu helaas moeten opzeggen door persoonlijke omstandigheden. Bedankt voor het leesplezier!

Keano Raap
Meppel
26 maart 2018

Goede service en prima boeken!

Goede service en prima boeken! Zeker de moeite waard!

Alyssa de Boer
Midwoud
21 maart 2018

Erg tevreden. Hebben een baby

Erg tevreden. Hebben een baby pakket boeken ontvangen. Erg leuke variatie en goed nagedacht over wat bij de leeftijd past. Mvg

Lizette Jonkers
Raalte
20 maart 2018

Heb De boeken ontvangen super

Heb de boeken ontvangen. Super levering.

Bianca lammerts
Veendam
19 maart 2018

We hebben maandelijks genoten van

We hebben maandelijks genoten van de boekjes. Zodra mijn zoontje het pakketje zag wist hij dat er weer nieuwe boekjes waren. Service is goed en je kan opzeggen wanneer je wilt.

Latifa Ait Moulay
Roosendaal
15 maart 2018

Super leuk voor je kind

Super leuk voor je kind en er zitten ook leerzame doe en leesboeken in.

Jesse van delden
Den haag
14 maart 2018

De boekjes zijn echt leuk.

De boekjes zijn echt leuk. Vooral het knisperboekje valt goed in de smaak bij onze zoon.

Tanya Bruinenberg
Nieuwerkerk aan den ijssel
14 maart 2018

Ik was heel tevreden over

Ik ben heel tevreden over de service van kinderplezier. Ook mijn dochter vind het altijd leuk om de boeken te ontvangen. Iedere maand weer een cadeautje voor haar.

Miranda Pol
Emmen
11 maart 2018

Ontzettend leuk pakketje me jongens

Ontzettend leuk pakketje me jongens vinden het helemaal geweldig
het knisperboekje is bij me jongste zoontje enorm favoriet die moet ook echt overal mee naar toe
maar me oudste zoontje van 2 jaar vind de andere boekjes helemaal geweldig en komt nu steeds met de boekjes bij mij om samen te lezen.

Ben door een ontzettend lieve vrouw benaderd via de telefoon dat ik een boekenpakketje zou ontvangen met de datum dat de boeken binnen zouden zijn en zoals ze het zei is het ook gebeurd heb inderdaad de boeken binnen gehad op de datum dat ze zei.
Ook was ze gelijk eerlijk om te melden dat mocht je de de abonnement niet voort willen zetten dat ik het dan gewoon eenvoudig kon be eindigen zonder dat ik ergens aan vast zat en dat was ook wel even fijn om te weten zodat je niet voor een onverwachte verassing staat en dat ze hierbij wel gelijk ook eerlijk over zijn over de telefoon.

Maar ik blijf deze abonnement voort zetten aangezien we het tot nu toe nog erg leuk vinden en het fijne is dat je het ook kan aanpassen om elke kwartaal boeken te mogen ontvangen.

Maar voor de prijsklasse is het het zeker waard en goed kwaliteit ook voor je geld. Zijn erg tevreden

Moniek Wolters
De Lier
11 maart 2018

Wij hebben het eerste proefpakket

Wij hebben het eerste proefpakket besteld, dat was erg leuk! Goeie service.
En makkelijk weer op te zeggen als je even een tijdje genoeg boekjes heb …

V Schie
Honselersdijk
10 maart 2018

Leuk pakket! Alleen wel onduidelijk

Leuk pakket! Alleen wel onduidelijk over hoe mijn abonnement is opgesteld. Dit kun je niet terug zien bij je gegevens. Ook erg fijn dat je zelf kunt bepalen hoeveel pakketten per jaar je wilt.

Marlou Masselink
Geesteren
10 maart 2018

Ik vind dit een hele

Ik vind dit een hele goede systeem, mijn oudste was hier altijd zo blij mee hij ontving altijd leuke boeken. Nu heb ik het voor mijn jongste en de boeken waren deze keer ( 6 jaar later ) ook heel erg leuk!!

Natalie symonds
Zoersel
9 maart 2018

De pakketten van Kinderplezier zijn

De pakketten van Kinderplezier zijn heel leuk om maandelijks in de bus te krijgen. Ik kijk ernaar uit als onze spruit ze zelf kan open doen en erin kan kijken.
De pakketten komen altijd tijdig in de brievenbus.
Ze zijn wel erg snel ivm de betaling.

Ellen H
Ophoven
9 maart 2018

Een aantal maanden heerlijk genoten

Een aantal maanden heerlijk genoten van verhaaltjes voor het slapen gaan! Momenteel hebben we weer genoeg om te lezen dus hebben we het even stopgezet, maar wanneer de vraag naar nieuwe boeken weer komt dan nemen we zeker weer een abonnement!

Annabeth Bleijenberg
Harderwijk
5 maart 2018

De pakketten zijn mooi samengesteld.

De pakketten zijn mooi samengesteld. Veel afwisseling in verhalenboeken, informatieboeken, puzzelboeken, kleurboeken en stripboeken. Wanneer het pakket bij de post zit, wordt het meteen opengemaakt en het lezen start direct. Ook de site is klantvriendelijk/ het pakket is gemakkelijk aan te passen.

Borculo
1 maart 2018

Vriendelijke klantenservice/verkoop medewerkers, duidelijk in

Vriendelijke klantenservice/verkoop medewerkers, duidelijk in uitleg en alles is helder. Prachtige boeken ontvangen tot heden.
Kwalitatief en ontzettend leuke verhalen voor de doelgroep voor een kleine prijs per maand.

Amsterdam
25 februari 2018

Ondzettend leuk en passend pakket,gekregen

Ondzettend leuk en passend pakket,gekregen voor mijn dochtertje van half jaar… Moet zelf eerlijk zeggen aan de telefoon goed behandeld en gezellig telefoon gesprek gehad. Ben zeer tevreden klant. 😉

Harlingen
22 februari 2018

Super leuke pakketen onze kinderen

Super leuke pakketen onze kinderen zijn zo blij als elke keer weer zo een leuk pakket in de bus ligt. Heel fijn ook dat als je 2 of meerdere kinderen hebt het om en om kan binnen laten komen zo hebben ze beide elke keer hun eigen pakket. Ook erg fijn dat alles op leeftijd kan ooit is een proefpakket besteld en we waren gelijk helemaal weg van het pakket.

Maassluis
19 februari 2018

De service was goed. Mijn

De service was goed. Mijn pakket had ik niet ontvangen, toen ik dat doorgaf is er meteen een nieuwe verstuurd, die had ik de volgende dag al in huis.

Utrecht
19 februari 2018

Prima service. Fijne dame aan

Prima service. Fijne dame aan de telefoon gehad. Goede uitleg gekregen. Opzeggen gaat eenvoudig zoals beloofd.. zal het zeker aanraden bij anderen

Bergeijk
13 februari 2018

Heb het kennismakingspakket ontvangen met

Heb het kennismakingspakket ontvangen met erg leuke boekjes!
Weet zeker dat de kleine man de verhaaltjes leuk zal vinden.

rotterdam
10 februari 2018

Erg leuk pakket ontvangen!mijn zoontje

Erg leuk pakket ontvangen!mijn zoontje ging gelijk de boeken doorkijken. Mooie platen. Erg blij mee!

Ridderkerk
9 februari 2018

Tobias vindt de boekjes altijd

Tobias vindt de boekjes altijd hartstikke leuk! vooral de kartonboekjes zijn een groot succes 🙂 Er zit een mooie variatie in de boeken, voor allerlei soorten momenten en geschikt boek. Namens Tobias; bedankt!

Wijhe
8 februari 2018

Netjes en heel in ontvangst

Netjes en heel in ontvangst mogen nemen. De boeken zijn ontzettend mooi en fijn om voor te lezen!!

Lopik
8 februari 2018

Erg leuk om elke maand

Erg leuk om elke maand een pakketje met boeken te ontvangen! Leuke en afwisselende boeken en snelle service!

Klarenbeek
3 februari 2018

Bedankt voor het prachtige pakketje💞

Bedankt voor het prachtige pakketje💞 Love it🎀

Balen
3 februari 2018

Heel leuk pakket kregen we

Heel leuk pakket krijgen we elke maand. Veel verschillende boeken hebben we in de kast staan, van echte voorleesboeken tot kijkboekjes

Harderwijk
2 februari 2018

Heel leuk pakket om mee

Heel leuk pakket om mee kennis te maken. Het knisperboekje was direct mooi om op te eten 🙂

Utrecht
2 februari 2018

Mijn dochter is elke maand

Mijn dochter is elke maand helemaal happy als de boekjes weer op de deurmat vallen.
Ze gaat meteen lekker lezen.
Hele leuke boekjes, om voor te lezen maar ook voor mijn dochter om op haar manier te lezen.

Beusichem
2 februari 2018

Prima levering…Steeds een mooi pakket

Prima levering…Steeds een mooi pakket gekregen. Had het voor de jongste (2 jaar)besteld,maar ook de oudste (5 jaar) vond ze nog erg leuk.
Voor nu hebben we wel even genoeg in huis om voor te lezen, dus heb ik mn abonnement opgezegd, wat ook erg makkelijk te regelen is…wellicht bestellen we over een paar jaartjes weer bij kinderplezier, als de oudste goed zelf lezen kan.
Ik kan het aanraden in ieder geval.

AALTEN
2 februari 2018

Leuke pakketten voor schoolgaande kids.

Leuke pakketten voor schoolgaande kids. Er zitten o.a. oefenboekjes in voor taal/rekenen en leesboeken die ze snel zelf kunnen lezen. Ook wat voorleesboeken ontvangen. Erg leuk. Ik vond 1x per maand wat veel worden en heb mijn abonnement aangepast naar 4x per jaar. Ideaal!

Beusichem
1 februari 2018

Super goede ervaring bij kinderplezier

Super goede ervaring bij kinderplezier en een vlotte en vriendelijke service van de medewerkers

Oostende
12 januari 2018

Erg leuk gevarieerd pakket!!Netjes verpakt

Erg leuk gevarieerd pakket!!
Netjes verpakt geleverd! Zeker een aanrader…als onze kleine groter is gaan we zeker weer bestellen. Top!

Dieren
24 januari 2018

I have received 4 deliveries

I have received 4 deliveries so far and found that the books, which were sent, were quite useful for the age of my child. Especially good are the feel & touch books.
If you are a busy parent and don’t want to spend too much time on shopping for books, the abonnement by Kinderplezier is a good option.

Rotterdam
24 januari 2018

Onze dochter vindt het zalig

Onze dochter vindt het zalig dat ze zoveel boeken heeft. Wanneer wij dachten dat ze alleen ermee wil spelen of erop kauwen (jaja, gebeurd ook) deed ze ze al open en dicht maar deed ook kijken en lezen! Heel fijn al die boeken. Het helpt heel goed, niet alleen voor ons maar het voornaamste voor onze dochter!

Heerlen
23 januari 2018

Erg leuke boekjes niveau gerichtVier

Erg leuke boekjes niveau gericht
Vier keer per jaar ontvangt onze dochter haar nieuwe boekjes, ze is dan super gelukkig. Er gaat geen dag voorbij zonder te lezen of voorlezen, mede uit de boekjes van kinderplezier.

Valthermond
22 januari 2018

Heel blij over de boekjes

Heel blij over de boekjes die we ontvangen hebben, telkens ook in perfecte staat. Maar financieel is het voor ons ietsje schrap bij kas. Maar waren thuis wel een groot succes!!!

Bedankt voor de leuke boekjes die we hebben mogen ontvangen, misschien tot binnenkort (als het financieel weer beter gaat) 🙂

Merchtem
22 januari 2018

Leuke boekjes en kleurschriften die

Leuke boekjes en kleurschriften die mooi aansluiten bij de leeftijd van mijn dochter en ook goed meelopen naarmate ze ouder wordt.

Boxtel
21 januari 2018

Al 2 jaar super tevreden

Al 2 jaar super tevreden! Altijd mooi geleverd en gemakkelijk te betalen! Ook de boekjes zijn steeds tiptop in orde en zorgvuldig uitgekozen net goed voor ons kleine meisje met de leeftijd mee! 1 maal kwam het voor dat een boekje wat schade had opgelopen bij de levering hier heb ik echter zeker niet over te klagen want die zelfde week al een nieuw boekje in de bus ! Fantastisch! Ik
en mijn dochtertje blijven zeker tevreden klant ! Bedankt aan het kinderplezier team hiervoor! Mvg uit Ronse België .

Ronse
19 januari 2018

Wij hebben genoten van de

Wij hebben genoten van de boekjes van kinderplezier. Inmiddels hebben we een veelzijdige voorraad aan lees- en kleurboeken in huis!
Als het door de brievenbus kwam, was het al feest! Mede door de leuke verpakking en de boekenverrassing die erin zat. Echt een aanrader!

Langbroek
16 januari 2018

Leuk pakket! Vooral het kartonnenboekje

Leuk pakket!
Vooral het kartonnenboekje vindt Lynn erg leuk.
Hier kan ze zelf goed in bladeren.

Nispen
12 januari 2018

Onze dochter is echt boekenwurm

Onze dochter is echt boekenwurm met haar 1,5 jaar. Ze zit ieder dag ik haar hoekje bij de boeken kast boekjes te lezen. En voorgelezen worden geniet ze ook enorm van.

Zuidhorn
12 januari 2018

We hebben een dubbel boekje

We hebben een dubbel boekje ontvangen en klantenservice loste het gelijk op; ik krijg een vervangend boekje en de dubbele kunnen we weggeven aan ons nichtje! Heel prettig! Verder had ik nog een wens (4x per jaar vind ik te veel, maar voor ieder kind eenmaal per jaar op hun verjaardag een pakketje lijkt me heel leuk. En dat werd ook gelijk in orde gemaakt!) hele goede klantenservice!

Hoogeveen
12 januari 2018

Al vanaf dat ze een

Al vanaf dat ze een paar maand oud zijn is onze tweeling al lid. En elke keer als het pakket weer op de mat valt is het feest. De boeken met diertjes worden het meest gelezen maar ook Sesamstraat mag niet gemist worden. Een keer in de zoveel tijd zit er een doe boek bij waar ook zeker met plezier gedaan word. Ze houden in het pakket ook zeker rekening met de leeftijd en de ontwikkelingen van het kind. Onze kinderen zijn zeer tevreden en daardoor wij ook.

Heerenveen
12 januari 2018

Ik ben best wel tevreden

Ik ben best wel tevreden van dit kinderpakket. Elke maand was het uitkijken naar welke boekjes er nu geleverd zouden worden. Elke avond lees ik namelijk een boekje voor in de prinsessentent van mijn dochter. Het leuke aan dit pakket was dat er altijd nieuwe boekjes voorhanden waren. Ze stoeft graag met haar mooie verzameling boeken! en elke avond valt ze in slaap met een boekje in haar handen, ze ‘leest’ namelijk graag in bed 🙂
Ook de reactiesnelheid op emails en de klantenservice is top!

Berlare
11 januari 2018

Zalig genieten van mama en

Zalig genieten van mama en papa die mij boekjes voorlezen!!

Ieper
8 januari 2018

Leuke pakketten en divers. Soms

Leuke pakketten en divers. Soms zitten er dingen bij die je even moet bewaren voor als ze wat groter zijn, maar dan heb je al aat wat verschillende dingen inhuis.
De kinderen vinden de voorlees boekjes en de stickerboekjes altijd erg leuk.

Apeldoorn
5 januari 2018

Leuke boekjes, echt geschikt voor

Leuke boekjes, echt geschikt voor de leeftijd. Ook heel fijn en makkelijk dat je je abonnement aan kan passen via de site. We hebben nu een tijdje boekjes besteld voor onze jongste en gaan nu voor onze oudste een paar maanden boekjes bestellen. Ben benieuwd of dit ook zo makkelijk gaat en welke leuke boekjes onze oudste zoon mag ontvangen.

IJsselmuiden
5 januari 2018

Het was een leuke ervaring

Het was een leuke ervaring om de boeken in de brievenbus te ontdekken.
Ook de zoon van 4 was telkens blij met het pakket.
Maar hij heeft zoveel boeken gekregen met sinterklaas en kerstmis dat ik even mijn abonnement stop zet tot alle boeken eens door de handen zijn gegaan. 🙂

Sint-Katelijne-Waver
5 januari 2018

Wij hebben sinds de geboorte

Wij hebben sinds de geboorte van onze zoon die nu 2.5 jaar oud is een abonnement bij kinderplezier. Wij genieten volop van de boeken er is zo veel variatie. Van knutsel en doe boeken tot kijk en voel boeken. Voorleesboeken en hele series die langzaam compleet worden. Onze zoon heeft genoeg favorieten en is helemaal gek van lezen.
Klantenservice ook super ben altijd heel goed behandeld en alles is altijd goed voor ons geregeld. Alles bij elkaar: jullie leveren een hele goede en belangrijke service aan kinderen bedankt hiervoor kinderplezier!
In de foto een groot gedeelte van onze verzameling.

Kampen
5 januari 2018

Elke maand het pakket netjes

Elke maand het pakket netjes ontvangen. Grotendeels erg leuke boekjes deze zijn ook erg verschillend, sesamstraat voorlees boekjes, kraak en beleef boekjes, kiekeboe boekjes, kartonnen dieren boekjes en ga zo maar door.
Nu bijna 1,5 jaar elke maand boekjes ontvangen en erg veel boekjes op voorraad en daarom mijn abonnement stop gezet wellicht als mijn dochter ouder is dat ik opnieuw opstart om nieuwe leeftijds gericht boekjes te ontvangen.

Roosendaal
5 januari 2018

De boekjes van kinderplezier sluiten

De boekjes van kinderplezier sluiten erg goed aan bij de leeftijd van mijn kind. Ze worden hier erg graag bekeken/ voorgelezen. De variatie aan boekjes die je iedere levering krijgt vind mijn kind erg leuk. De boekjes zijn van goede kwaliteit. Ik beveel kinderplezier zeker weten aan!

Nieuw Weerdinge
5 januari 2018

De boekjes komen altijd netjes

De boekjes komen altijd netjes per brievenbus pakket thuis. Nu, na bijna twee jaar, heb ik ons abonnement opgezegd omdat onze dochter erg veel boekjes heeft, en ook veel boekjes krijgt van familie en vrienden.

Julianadorp
3 januari 2018

De boekjes die we ontvangen

De boekjes die we ontvangen hebben zijn erg leuk en leerzaam voor de kinderen. Ook de prijs valt erg mee. 14,95 voor een standaard pakket. Helaas zit het nu niet in ons budget maar anders hadden wij zeker lid gebleven! Bedankt voor het uitkiezen steeds voor een pakket leesboekjes!!

Leeuwarden
30 december 2017

Leuk om steeds een cadeautje

Leuk om steeds een cadeautje op de mat te krijgen voor onze dochter. De zoekboekjes en flapboekjes zijn onze favoriet, daar speelt ze erg graag mee. 1x per maand is toch best veel, maar daar heeft kinderplezier een mooie oplossing voor bedacht, je kunt je abonnement makkelijk bijstellen naar 6 of 4x per jaar.

Maarssen
28 december 2017

We hebben met veel plezier

We hebben met veel plezier de boeken mogen ontvangen. Het pakketje komt ook mooi ingepakt en het is een feest om het open te maken.
Leuke boeken en ze doen niet moeilijk als je het abonnement wilt opzeggen.

Vianen Ut
16 december 2017

Geweldig leuke boekjes die elke

Geweldig leuke boekjes die elke maand vers op de mat vallen. Heel handig dat je een pauze in kan lassen wanneer er naar je gevoel genoeg boekjes binnen zijn gekomen.
Goed bereikbaar, echt waar voor je geld, en elke maand een stralend hoofd als er weer boekjes binnen zijn

Den Haag
12 december 2017

leuk om een pakket te

leuk om een pakket te ontvangen voor onze kleine mini man de dag voor sinterklaas.
De boeken zijn leuk en passen bijna allemaal bij de leeftijd van onze zoon.
De online klantenservice verleent prima service het is wel wennen omdat ik niet kon bellen.

hoogland
10 december 2017

Top…Snelle levering.De kinderboeken zijn geweldig

Top…
Snelle levering.
De kinderboeken zijn geweldig wat ik heb ontvangen.

Amsterdam
8 december 2017

Onze kleine meud kijkt er

Onze kleine meid kijkt er al zelf naar uit waneer haar boekjes komen, en gelukkig dat ze is als de postbode belt!!! We lezen boeken dagelijks en ben meer dan blij met de diversiteiten die we tot nu toe altijd hebben gehad!

Boom
8 december 2017

De pakketten zijn erg leuk

De pakketten zijn erg leuk en leerzaam. Er zitten genoeg diverse boeken in. Mijn dochter ziet dit echt als een cadeautje en vind het heel spannend om te zien wat er allemaal inzit.

Venlo
7 december 2017

Leuke boekjes, onze kinderen werden

Leuke boekjes, onze kinderen werden er enthousiast van! Mooie afwisseling van voorleesboek, prentenboek, werkboekje en kijkboekje.

Beerzerveld
7 december 2017

Ik ben erg tevreden over

Ik ben erg tevreden over de dame aan de telefoon heel gezellig en lief …
Erg leuke boekjes gekregen.

Hoogvliet
6 december 2017

Ik ben blij dat jullie

Ik ben blij dat jullie toch meestal boeiende en leuke boeken toezonden. Helaas met wat problemen financiëel moeten we het genoodzaakt stop zetten. Hopelijk kunnen we in de toekomst terug opstarten met de boeken. Bedankt voor de fijne tijd en dat we nog steeds er van zullen genieten. Mieke Glorie.

Nedergraafstraat 3 8970 reningelst
6 december 2017

We hebben het pakket boekjes

We hebben het pakket boekjes net ontvangen.
Het kwam precies op de afgesproken datum. En de telefonisch verkoopster was heel duidelijk en vriendelijk. Met mijn vraag belde ze mij ook netjes meerdere malen terug. Ook het opzeggen verliep soepel. Ik kreeg gelijk een bevestiging.

Lelystad
6 december 2017

Hele leuke, leerzame boeken. Mijn

Hele leuke, leerzame boeken. Mijn dochters hebben er veel plezier aan gehad. Heel variërend. Iets leerzaams, iets leuks. Nickelodeon, dierenboeken, stripboeken maar ook over geschiedenis, aardrijkskunde, en verhalen. Echt een aanrader voor kinderen die graag boeken lezen

Oss
6 december 2017

Mijn dochter van net 8

Mijn dochter van net 8 jr is een paar maanden lid geweest van Kinderplezier. We hebben een aantal leuke diverse boeken ontvangen. Maar helaas sluit nog niet alles helemaal aan bij haar leeftijd, of soms zijn het series die we niet kennen. Het concept waarbij leesboek, knutselboek en een leerzaam boek gecombineerd worden vind ik wel heel leuk, en de prijs kwaliteit verhouding is ook prima.

Woerden
5 december 2017

Iedere keer weer een ‘Kadotje’

Iedere keer weer een ‘Kadotje’ om open te maken!
Gevarieerde pakketten waar mijn meisje steeds weer erg blij van wordt 😀

Ede
5 december 2017

Super content super leuken boekjes

Super content super leuke boekjes en Cristian is ook super content. Vriendelijk groetjes Debora

Genk
4 december 2017

Leuk pakket met zowel veel

Leuk pakket met zowel veel leerzame boeken als boeken voor plezier. Mijn dochter vond het altijd geweldig om het pakket binnen te krijgen. Ik heb hem voor nu even stopgezet. Maar ga in de toekomst zeker weer het vervolgabbonement afsluiten (8-12), maar daar is ze nu nog iets te jong voor.

Amstelveen
30 november 2017

Ik wil kinderplezier qua service

Ik wil kinderplezier qua service een dikke 10+ geven ik had mijn pakketje NIET ontvangen dankzij sandd en gelijk gemaild gelijk kreeg ik antwoord met de vraag nog een weekje te wachten in hoop dat het nog geleverd zou worden (niet dus) en mocht het niet get geval zijn moest ik weer mailen en toen hebben wij gelukkig kosteloos een nieuw pakketje via de tnt opgestuurd gekregen! De kids weer blij dus mama ook tevreden klantenservice ga zo door en bedankt voor de moeite

Zuidholland
27 november 2017

Leuke boekjes die echt afgestemd

Leuke boekjes die echt afgestemd zijn op de leeftijd van de kinderen. Mijn jongste dochter vind de boekjes geweldig.. ook goede service. Als er iets is dan krijg je snel antwoord en oplossing..

Steenbergen
24 november 2017

Wij hebben voor twee leeftijden

Wij hebben voor twee leeftijden meerdere pakketten gehad afgelopen tijd. De inhoud was leuk en leerzaam.
Aangezien oma ook vaak boekjes meeneemt, vinden we dat we voorlopig even genoeg hebben en zetten we het voor nu stop. Wellicht dat we weer beginnen als de kinderen zelf ook kunnen lezen.

Hilversum
14 november 2017

Een vrolijk pakket valt op

Een vrolijk pakket valt op de mat, geadresseerd aan onze kinderen… ze zijn helemaal blij met de verschillende boekjes. Voor allebei zit er wat leuks in en we zaten meteen op de bank voor te lezen.
De medewerkers die wij hebben gesproken waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Roelofarendsveen
14 november 2017

İk vind dat jullie heel

Ik vind dat jullie heel leuke boekjes sturen ik lees het altijd voor aan mijn kindje van 6,5 maanden, hij vind de tekeningen heel interessant.

Beverlo
10 november 2017

Zeer tevreden over het boeken

Zeer tevreden over het boeken pakket. Het is maandelijks uitkijken naar het volgende pakje.
Ook de kids vinden het super. Een aanrader.

Stekene
9 november 2017

Ik had eerst het pakket

Ik had eerst het pakket voor babys en daarna kleuters. Beide pakketen erg leuk en de verhalen zijn goed te lezen. Iedere maand kijken de kinderen naar de boeken uit. En stiekem kijk ik ook met volle smart naar de brievenbus iedere maand. Zeker een aanrader!!

Rotterdam
9 november 2017

Wij zijn al begonnen met

Wij zijn al begonnen met voorlezen toen mijn zoontje 4 maanden oud was, nu is hij bijna 1 en hij vind het geweldig! De pakketten die wij opgestuurd kregen waren heel divers en echt leeftijd gericht van boeken met alleen plaatjes tot Sesamstraat en paw patrol! Mijn zoontje zijn kast puilt uit en elke avond een ander boekje. Wij hebben er heel veel lees en kijk plezier aan beleefd

Purmerend
9 november 2017

Brynthe vindt het superfijn om

Brynthe vindt het superfijn om in nieuwe boekjes te leren lezen. Samen met haar broertjes kijkt ze uit naar de volgende zendingen.

Sint-Truiden
9 november 2017

Alles is heel goed uitgelegd

Alles is heel goed uitgelegd en ze hebben ook hele leuke boekjes uitgekozen voor mijn dochter haar leeftijd. Ik vind het een fijne organisatie.

Den helder
9 november 2017

Hallo allemaal, Ik vond het

Hallo allemaal,
Ik vond het heel leuk en iedere maand weer verassing wat er binnen zou komen en iedere keer weer even top.
Zeker een aanrader.
Groetjes Imke de mama van Puck Simons

Belfeld
8 november 2017

Heel erg leuke boekjes die

Heel erg leuke boekjes die je mss niet zelf in de winkel kan vinden of zelf zou kopen.
Eenvoudig aan te passen qua frequentie van levering. Met een klik op de knop is het geregeld!
Leuke gevarieerde boekjes die telkens netjes geleverd worden. Zorgt steeds voor een fijne avond.

Melsbroek
4 november 2017

Hele leuke gevarieerde boekjes! Heb

Hele leuke gevarieerde boekjes! Heb zelfs een badboekje er tussen zitten vind mijn dochter helemaal geweldig!

Hoorn
3 november 2017

Erg leuke en aansluitende boeken

Erg leuke en aansluitende boeken pakketten. Alex is er super blij mee iedere keer. Nu gaat zijn pas geboren broertje er ook aan beginnen. We kijken uit naar wat voor boekjes hij straks ontvangt!

Beverwijk
3 november 2017

Mijn zoon is altijd blij

Mijn zoon is altijd blij als hij de mint plastic folie ziet met daarin de boeken hij wil het ook zelf pakken en vaak wil hij dat mama meteen de boekjes voor leest
De boekjes met de harde bladzijdes mag hij pakken waneer hij wilt en de andere boekjes leest mama ‘s avonds uit voor dat vind hij erg prettig, we zijn al een jaar lid. De boeken komen goed aan en we gaan volgend jaar weer verder, we zijn benieuwd wat hij ervan vind! Mvg Sam en Sharon

Almere
3 november 2017

Leuke boekjes,passend bij de leeftijd

Leuke boekjes, passend bij de leeftijd en het interessegebied van mijn zoontje van 1,5 jaar. Divers aanbod. Erg leuk om iedere maand een pakket te ontvangen!

Waddinxveen
3 november 2017

Super service, mijn dochter vond

Super service, mijn dochter vond de boekjes leuk en paste goed bij haar leeftijd. Scheelt mij weer boekjes halen bij de bieb of in de winkel!

Deventer
3 november 2017

ben heeel content van jullie

Ben heeel content van jullie dienst mijn 2 zoontjes zijn heel blij met hun boekjes!!!! Heb er al 4 grote dozen vol staàn!!! Echt een aanrading en goedkoop!!

as
3 november 2017

Ik vind het echt een

Ik vind het echt een heel leuk pakket en mijn zoon vind elke maand weer een kadootje door de bus. Hij is snel uitgekeken op boeken dus dit is een super oplossing.

Amersfoort
3 november 2017

Super leuk en leerzaam! Elke

Super leuk en leerzaam!
Elke maand weer een verrassing als het pakket in de bus zit!
Leuk dat het ook zeer divers is door elke keer iets anders van een voelboekje tot kartonnenboekje zodat ze zelf kunnen rommelen tot een normaal voorleesboek die je zelf voor kunt lezen.
Zie foto voor de boekjes uit de laatste 2 pakketten! Een aanrader!

Veen
29 oktober 2017

Erg leuk boekenpakket ontvangen ter

Erg leuk boekenpakket ontvangen ter kennismaking. Onze dochter vind de boekjes prachtig. Het zijn leuke en herkenbare boekjes die lekker weglezen met een kleintje. Maar ook leerzaam.

Delft
28 oktober 2017

Boekjes zijn heel leerrijk en

Boekjes zijn heel leerrijk en interessant maar had voor de leeftijd 0-2 jaar iets meer speelgoedboekjes verwacht zoals bv in stof aangezien ze op een leeftijd van 1 jaar nog alles in de mond steken maar algemeen wel goede ervaring met Kinderplezier.

Hoeilaart
28 oktober 2017

De boeken zijn zeer geschikt

De boeken zijn zeer geschikt voor de leeftijd en erg gezellig om in te kijken. De kleine herkent zelfs een aantal woorden en brabbelt mee.

Schiedam
27 oktober 2017

Erg leuk pakket. Er word

Erg leuk pakket. Er word goed op de leeftijd gelet. Veel variatie met de boeken.

Alkmaar
26 oktober 2017

Goede service en leuke boekjes.

Goede service en leuke boekjes. Zeker zijn geld waard! Ons zoontje was helemaal gek van de Nickelodeon boekjes. Ook met de dierenboekjes hebben we veel plezier gehad, dierengeluiden nadoen is super leuk!

Schoterweg 314
25 oktober 2017

Leuke pakketjes! Onze kindjes hebben

Leuke pakketjes! Onze kindjes hebben er al veel leesplezier opzitten! Danku!

Borgerhout
25 oktober 2017

Diverse boeken, voor een leuke

Diverse boeken, voor een leuke prijs.
Alleen elke Maand is wel beetje veel. Dus heb hem staan op 3 keer per jaar.
Heel handig dat je dat in kan stellen en zelfs kan pauzeren.

Maassluis
23 oktober 2017

Een heel leuk pakket ontvangen.

Een heel leuk pakket ontvangen. Mijn dochter komt steeds met Kees de Kat om voor te lezen. Echt een geweldig initiatief.

Zeewolde
22 oktober 2017

Fantastische service. Er wordt hier

Fantastische service. Er wordt hier gedaan wat er beloofd wordt. Bij eventuele vragen of wijzigingen wordt er naar je geluisterd. Mijn ervaringen zijn louter positief.

Rotterdam
17 oktober 2017

Voor de kinderen was het

Voor de kinderen is het elke keer een feest als het nieuwe boekenpakket van Kinderplezier op de deurmat ligt. Samen kropen ze op de bank en samen gingen ze de boeken verdelen.

Leeuwarden
13 oktober 2017

Vandaag de gratis boekjes ontvangen

Vandaag de gratis boekjes ontvangen voor ons dochtertje lara, leuke boekjes. Wij gaan voor 4x per jaar een pakketje, elke maand is een beetje veel, we hebben al heel wel boeken thuis

goes
13 oktober 2017

De meeste boekjes zijn nu

De meeste boekjes zijn nu al de favorieten van Hugo. Vooral de dieren en vervoersmiddelen boekjes worden echt stuk ‘gelezen’. De boekjes van disney en studio 100 vinden we wat minder. Jammer dat er geen pakket is zonder deze boekjes.

Alkmaar
16 oktober 2017

Elke keer een feest om

Elke keer een feest om uit te pakken. Leuke afwisselende lees en doe boeken. Nu ook aangemeld voor mijn zoon van 1,5. Om en om zullen ze een pakket krijgen.

Gramsbergen
12 oktober 2017

Leuk starters/ probeer pakket met

Leuk starters/ probeer pakket met verschillende soorten boekjes.
Alleen voor de verzendkosten.
Zal hier in de toekomst zeker meer gebruik van maken.
Mijn dochter is dol op het boekje over de clown.

Den Haag
10 oktober 2017

Leuke en gevarieerde boekjes afgestemd

Leuke en gevarieerde boekjes afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Een leuk cadeautje op de deurmat! Veel voorlees plezier ervaren.

Rotterdam
10 oktober 2017

Super blij met de mooie

Super blij met de mooie boekjes. Ook Lijs bladert frequent door de boekjes heen en voorlezen is meteen plezier.

St-Eloois-Vijve
7 oktober 2017

Tot nu toe 3 pakketten

Tot nu toe 3 pakketten mogen ontvangen en dik tevreden. Aangevraagd als gratis pakket en heb daarover ook duidelijke telefonische uitleg gehad.
De boeken zijn ook erg mooi en ik en mijn dochtertje beleven er veel plezier van nu net mijn zoontje van 6 jaar toegevoegd en ben benieuwd naar zijn pakket.

Maastricht
7 oktober 2017

Je krijgt boekjes die je

Je krijgt boekjes die je anders niet snel koopt. Dat is juist leuk! Zo heb je weer iets anders. 1x per maand is alleen wel wat veel.

Hardinxveld
7 oktober 2017

Afgelopen ons eerste boekenpakket ontvangen.

Afgelopen week ons eerste boekenpakket ontvangen. Onze zoon vond het geweldig om boeken op de mat te vinden!
1 boekje vond ik eigenlijk te makkelijk voor hem en eentje juist weer te moeilijk, maar daar leek hij geen last van te hebben 🙂
Voor volgende keer een ander niveau besteld, zodat het pakket hopelijk meer op het niveau van zn oudere broer gericht is.

Steenbergen
7 oktober 2017

Ontzettend leuk boeken pakket ontvangen

Ontzettend leuk boeken pakket ontvangen voor mijn zoontje van bijna 1 jaar. Het zijn 4 verschillende soorten boeken, dat vind ik super. Wij zullen met deze boeken veel leesplezier beleven!

IJmuiden
6 oktober 2017

Zoë vind de pakketjes geweldig.

Zoë vind de pakketjes geweldig. Nu voor de 2e keer ontvangen en een feest met uitpakken….
Zeer leerzaam en leuk om ook niet steeds hetzelfde te hoeven voorlezen!

Hellevoetsluis
6 oktober 2017

Elke maand weer aanvulling voor

Elke maand weer aanvulling voor de boekenkast van onze zoon. De ene keer meer voel en doe-boekjes, de andere keer weer meer boekjes met bekende figuren, zoals Elmo, Peppa Pig.

Hillegom
6 oktober 2017

Altijd goede service gehad ook

Altijd goede service gehad ook super leuke boeken erin. Helaas op dit moment erg veel boeken voor mijn zoontje als ie iets ouder is abboneer ik me zeker weer! Top service

Maastricht
4 oktober 2017

Kinderplezier heeft erg leuke varianten

Kinderplezier heeft erg leuke varianten boeken per maand, wij zelf vonden het niet eentonig plus veel lees plezier. Ook al zaten er boeken erbij dat mijn kleintje nog niet snapt. Maar die waar en zoek boeken vond hij geweldig en als hij wat ouder is heeft hij genoeg boekjes om aan te beginnen!!

AMSTERDAM
4 oktober 2017

Super goede en snelle leveringen

Super goede en snelle leveringen gehad steeds. Ook super leuke boekjes wat erin zaten. Zat geen 1 in die tegenviel. Heel erg tevreden over het bedrijf ook met de communicatie heel tevreden!

Maastricht
3 oktober 2017

2 jaar geleden lid geweest

2 jaar geleden lid geweest maar uiteindelijk een jaar gestopt want mn zoon had totaal geen interesse in boekjes, nu weer opnieuw aangemeld hij is nu meer geinteresseerd en ben altijd goed te woord gestaan, toen ik een keer een pakket niet ontvangen heb en hier een mail over stuurde werd ik heel vriendelijk, goed en snel te woord gestaan via de mail, binnen een week had ik een nieuw pakket ontvangen en welgemeende excusses.
De boekjes zijn ook altijd goed aangepast aan de leeftijd leuk en interessant!!

Rotterdam
2 oktober 2017

Elke keer een Kadotje in

Elke keer een kadotje in de brievenbus, de kleine is zo blij met ze pakje vol boekjes. Vooral blij met de afwisseling niet elke keer een badboekje of knisperboekje BV.. elke keer wat anders. We gaan nu over naar het peuter/kleuter pakket hoop dat hij daar net zo blij van word elke maand.

Noord-scharwoude
1 oktober 2017

We bedanken kinderplezier namens Ons

We bedanken kinderplezier namens ons zoontje Thomas

We hebben van kinderplezier kinderboeken thuis gekregen waar Thomas alle dagen mee rond sjouwt
Leuk die kinderboeken van kinderplezier

Bedankt namens ons vanuit Italië
Marco & Catia met Thomas
Manders-Franchini

Beek en Donk
29 september 2017

Wat een prachtige boeken ontvangen

Wat een prachtige boeken ontvangen wij voor zowel onze dreumes als kleuter, vooral de oudste zit op zijn pakket te wachten :).
Wat voor ons prettig is, is dat het makkelijk aan te passen is en daar helemaal niet moeilijk over gedaan wordt.
Mooi boeken en goede service, wij zijn dik tevreden!

Naarden
29 september 2017

Met plezier iedere maand een

Met plezier iedere maand een boekenpakket ontvangen. Samen met mijn zoontje lees ik veel. Leuke diversiteit van de boeken, woordenboekjes, prentenboeken en kleine leesboeken.

Schaijk
27 september 2017

Mijn dochtertje van 7 maanden

Mijn dochtertje van 7 maanden vond het rammelboekje heel interessant en mijn zoontje van 5 jaar vond het Sesamstraat Elmo bij de dokter heel leuk en interessant om te bladeren, want kinderboeken lees je samen met plezier dankzij kinderplezier.nl

'S-Gravenhage
21 september 2017

Top service! Elke maand opnieuw

Top service! Elke maand opnieuw kijken we uit naar de nieuwe boeken! Onze zoon is anderhalf jaar oud en zelf hij kent de verpakking al. De boekjes zijn volledig afgestemd op zijn interesse. Nog geen moment spijt gehad van het abonnement.

Berlare
21 september 2017

Wat een super mooie boekjes

Wat een super mooie boekjes ook echt leuk waar ze nu iets aan heeft !
Zeer tevreden en een aanrader 👍🏻

Ochten
14 september 2017

Leuke service en je ontvangt

Leuke service en je ontvangt de boeken altijd erg netjes verpakt! Boeken zien er ook echt uit als nieuw!

Maurik
14 september 2017

Ik had me online aangemeld

Ik had me online aangemeld voor Kinderplezier. Ik werd erna vriendelijk telefonisch benaderd om de bestelling door te nemen en te bevestigen. Elke keer als we een pakketje ontvingen was mijn zoontje erg enthousiast.

Amsterdam
14 september 2017

Wat een leuke verrassing iedere

Wat een leuke verrassing iedere maand weer om het boekenpakket in de brievenbus te ontvangen 😉
Het leuke is dat het steeds een heel gevarieerd pakket is.
Naast het echte voorleesboek is het leuk dat er ook steeds een leuk klein boekje bijzit waar onze zoon zelf mee kan spelen.
Ook de prijs / kwaliteit verhouding is goed.
Dus wij zijn echt heel tevreden.

Doenrade
16 september 2017

Er leuke boekjes ontvangen die

Er leuke boekjes ontvangen die onze kleine man van 11mnd erg leuk vond. Vooral het voelboekje was een succes!! Kinderplezier heeft een leuke verzameling gemaakt.

Oosterhout
16 september 2017

Heel leuk boeken is te

Heel leuk boeken is te raden voor kindjes

Tilburg
10 september 2017

Zojuist het eerste pakketje ontvangen.

Zojuist het eerste pakketje ontvangen. Onze zoon is er helemaal blij mee! Het lego doeboek geeft hij even niet af, dus deze ontbreekt op de foto 😊

Nieuwegein
8 september 2017

We hebben met erg veel

We hebben met erg veel plezier de boekjes van kinderplezier mogen ontvangen.
Het leuke en spannende is dat je niet weet wat je binnen krijgt en dat maakt het voor het kind helemaal geweldig.

Bovenpad 34
13 september 2017

Mitch heeft altijd met veel

Mitch heeft altijd met veel plezier de boeken gelezen. Vooral de boeken met opdrachten met stickers vond hij heel leuk. En zelfs een vriendenboekje erbij. Heel leuk. Zeker aan te raden ook het dreumes pakket

Stad aan t Haringvliet
13 september 2017

Tevreden

Tevreden

Maasmechelen
12 september 2017

Heb super leuke boeken binnen

Heb super leuke boeken binnen gekregen. Geweldig!

Alkmaar
9 september 2017

leuk en afwisselend steeds weer

Leuk en afwisselend steeds weer een verrassing.
Ze staan te springen als het groene pakketje door de bus valt.

groot-ammers
8 september 2017

Ik vind het super om

Ik vind het super om boekjes te ontvangen! De kinderen houden er ook enorm van. Elke maand een leuk vooruitzicht en de kostprijs is erg goedkoop in wat je ervoor krijgt! Echt een aanrader!

Merksem
7 september 2017

Heel erg leuk om elke

Heel erg leuk om elke maand een leuk pakketje voor onze baby te ontvangen! Erg leuke boeken en goede service! (Naam van onze zoon was eerst verkeerd gespeld op de adressticker. Na 1 telefoontje met een zeer vriendelijke medewerker gelijk opgelost!)
Leuk initiatief

Schoonhoven
6 september 2017

Erg leuke boekjes mogen ontvangen

Erg leuke boekjes mogen ontvangen voor onze kleine Nour.. de Sesamstraat boekjes zijn haar absolute favoriet!

VIANEN UT
8 september 2017

De boeken van kinderplezier worden

De boeken van kinderplezier worden altijd heel enthousiast ontvangen door onze zoon (5 jaar) en dochter (2 jaar). Het pakket is afwisselend en uitdagend. Het is ook heel makkelijk om het niveau aan te passen. Kortom, echt een aanrader!

erica
1 september 2017

Erg leuk om boeken te

Erg leuk om boeken te ontvangen voor een mooie prijs! Het is altijd een feest als er een pakket in de bus ligt.
De boekjes passen prima bij de leeftijd van mijn dochter. Ik kan haar erg boeien met de boeken.

Julianadorp
1 september 2017

Met groot plezier ontvangen wij

Met groot plezier ontvangen wij maandelijks het boekenpakket. Zodra mijn kinderen de verpakking op de deurmat zien liggen, komt iedereen meteen in actie; dat pakket moet open! De jongste (2jr) is vooral dol op de boekjes met stickervellen en gaat direct aan de slag. De oudste van 4 jaar is dol op de boekjes waarmee hij kan oefenen met tellen, kleuren en vormen. De voorleesboekjes en prentenboekjes zijn erg leuk! Ik ervaar de service als goed en ben zeer tevreden over de inhoud van het boekenpakket en de prijs-/kwaliteitverhouding! Een aanrader voor elk gezin met kinderen!

Schiedam
1 september 2017

De pakketten zitten altijd vol

De pakketten zitten altijd vol met leuke boekjes. Ook zijn de pakketten afwisselend, er zitten verschillende soorten boeken in wat voor leuke combinaties zorgt.

De goorn
29 augustus 2017

Erg leuke boekjes, netjes verpakt

Erg leuke boekjes, netjes verpakt en verzonden. Service is altijd prima. Aanrader!

Rotterdam
26 augustus 2017

Mijn oudste dochter van 2

Mijn oudste dochter van 2 is helemaal weg van jullie boekjes. Ze heeft vooral voorkeur voor de serie van sesamstraat. Samen lezen we graag de boekjes en ook de boekjes die ze ‘zelf’ kan lezen vindt ze erg leuk. Als ze het pakket in de brievenbus ziet dan is ze helemaal enthousiast en moet ik meteen gaan voorlezen. Tegenwoordig ook de jongste van 6 maanden op schoot. En zo lezen we samen de boekjes (vaak wel een stuk of 5 keer achter elkaar).

Darp
29 augustus 2017

Leuke boeken. Zeker waar voor

Leuke boeken. Zeker waar voor het maandelijks bedrag.
Vooral de voel boekjes zijn er leuk voor de baby’s.

Zeker een aanrader.

Aalten
22 augustus 2017

Erg leuk pakket met toepasselijk

Erg leuk pakket met toepasselijk lawaai boek voor onze uitbundige peuter 😊.

Ede
20 augustus 2017

Ontzettend leuke boeken ontvangen voor

Ontzettend leuke boeken ontvangen voor onze dochter Jasmijn. Elke levering 4 leuke, verschillende boeken. Wat wij erg leuk vinden is dat er elke levering een boek van sesamstraat bij zat. Zo hebben we een mooie reeks boeken van dezelfde categorie.

Vroomshoop
19 augustus 2017

Mijn kinderen vonden het geweldig

Mijn kinderen vonden het geweldig om met de post een pakketje te ontvangen met hun naam erop! Mijn oudste dochter is ook gek op boeken dus was helemaal gelukkig met haar cadeau. Ik vind het aangaan van een langdurig abonnement te duur en we hoeven ook niet zo veel boeken elke maand, maar bij een leuke aanbieding over een tijdje zal ik zeker nog eens aanmelden.

Oosterhout
16 augustus 2017

Van de week het kennismakingspakket

Van de week het kennismakingspakket ontvangen en het is een erg leuk pakket met boeken mijn dochter kijkt met veel bewondering in de boekjes en vind het leuk als we ze samen lezen en bekijken! Wij blijven zeker gebruik maken van dit aanbod maar wel 6 keer per jaar ipv iedere maand anders word het zo veel.

leiden
13 augustus 2017

Ik was enigzins sceptisch over

Ik was enigzins sceptisch over het te ontvangen pakket en was van plan het na de eerste keer gelijk stop te zetten. Maar toen het pakket binnen kwam was ik zo enthousiast dat ik het toch doorzet. Weliswaar niet elke maand maar 4x per jaar, maar ik ben nu al erg benieuwd naar het volgende pakket..

Beverwijk
12 augustus 2017

Het is jammer dat onze

Het is jammer dat onze dochter niet zo veel met de boekjes doet nu… Zodra Yinthe wat ouder is en meer met boeken gaat doen komen we zeker terug, we zijn zeer tevreden over de kwaliteit en prijsverhouding…

Zwaag
11 augustus 2017

Ik ben zeer tevreden over

Ik ben zeer tevreden over de ontvangen boekjes. Mijn zoontje kijkt er met veel bewondering naar. Doordat het pakketje is samengesteld, leer je ook andere boekjes kennen.

Zonnebeke
12 augustus 2017

Erg leuke boeken. Mijn kleine

Erg leuke boeken. Mijn kleine meid vindt het heerlijk om voorgelezen te worden. De boeken die in de pakketten zitten zijn steeds erg leuk, vrolijk, veel kleurtjes en van goede kwaliteit. Een echte aanrader!

Venlo
8 augustus 2017

Vandaag voor het eerst 4

Vandaag voor het eerst 4 leuke boeken mogen ontvangen voor onze dochter van 9 maand. We zijn er erg tevreden over en we laten het abonnement lopen. Wij kunnen niet wachten op de volgende levering!

Usquert
4 augustus 2017

Gratis kennismakingspakket met 4 leuke

Kennismakingspakket met 4 leuke boeken ontvangen en daarna direct opgezegd.
Reden: ik wil nergens aan vast zitten. Dit was binnen 1 minuut per mail geregeld, goede service.
Onze dochter van 2 vond alle 4 de boekjes zo leuk, dat zij niet meer naar bed wilde en direct begon te bladeren.

Dirksland
4 augustus 2017

mijn dochtertje vind de boekjes

Mijn dochtertje vind de boekjes echt super leuk. Elke week geef ik haar een nieuwe en vooral degene met de diertjes vind ze geweldig.

Bocholt
4 augustus 2017

Kindjes zijn altijd reuze nieuwsgierig

Kindjes zijn altijd reuze nieuwsgierig als het pakketje in de brievenbus zit. Zeer leuke boekjes. Leuke afwisseling tussen leesboekjes en spelletjes boekje. Al een tijdje lid voor de jongste maar nu ook de oudste kindjes aan mijn abonnement toegevoegd. We zijn allemaal zeer benieuwd welke mooie en leuke boekjes we nog mogen ontvangen. Wij zijn zeer tevreden.

Oostende
3 augustus 2017

Ik ben heel erg te

Ik ben heel erg tevreden met kinderplezier. De boeken waren gepast voor mijn zoontje, zo kon hij de kleuren leren hoe ouder hij werd, leren tellen, en fruit namen en nog veel meer. Elk avond een verhaaltje voorlezen uit verschillende boeken met leuke animaties. Wij genieten nog steeds van deze boeken ! 10+ krijgen jullie van mij!

Lelystad
1 augustus 2017

Altijd heel erg mooie boekjes

Altijd heel erg mooie boekjes gekregen mooi verpakt en niet beschadigd toegekomen

Heel erg leerzaam ook
Ook boeken waar mama uit kan voorlezen

En waar zoontje lief gewoon kan in bladeren vind hij super

Mijn zoontje had er lang genot van. Ook zijn neefje en nichtje kijken graag in de boekjes

Nieuwpoort
27 juli 2017

Ik ben heel erg blij

Ik ben heel erg blij met kinderplezier! Ik vind de variatie goed. Je kunt boekjes lezen, stickers plakken en tekenen! 3d bril erbij erg leuk! Mijn zoon is er heel erg blij mee.
Ik vind jullie fantastisch!!
Leuk bedrijf!

Blue

AMSTERDAM
24 juli 2017

Ik vind de pakketten super!

Ik vind de pakketten super! Het fijne vind ik vooral dat je verschillende leesboeken hebt van, voor mijn dochter, bekende figuren zoals Prinsessia, Masha en de beer etc maar ook minder bekende leuke verhalen zoals Prinsesje Perfect die toevallig dezelfde naam heeft als mijn dochter! Dit boek is dan ook favoriet! Daarnaast zijn de doeboeken erg gemakkelijk om te doen en leerzaam. De pakketten zijn goed samengesteld wat betreft leeftijd. Helaas kijkt mijn dochter er niet meer zo veel naar om, ze is nu meer van het knutselen. Wel super dat de frequentie aanpasbaar is (heb ik ook 2x aangepast) en ook de service is top! Werd supersnel geholpen wanneer ik een boekje dubbel gekregen had en wanneer er iets fout ging met de levering.

Venlo
21 juli 2017

Hele fijne ervaring met Kinderplezier

Hele fijne ervaring met Kinderplezier klantenservice. Ze vertelden mij vooraf duidelijk waar ik aan deel zou nemen en hoe ik mijn pakket kon wijzigen of stopzetten. We hebben hele leuke en mooie boeken mogen ontvangen. Goed afgestemd op de leeftijd van onze kinderen.

Huizen
14 juli 2017

Heb het welkomstpakket ontvangen en

Heb het welkomstpakket ontvangen en er zaten heke leuke boekjes bij me zoon is er blij mee heb het als goed ervaren bij kinderplezier.nl
Echt heel leuk een aanrader dus.

Capelle Aan den IJssel
12 juli 2017

Snelle reacties als je via

Snelle reacties als je via de website contact opneemt, leuke boeken, eenvoudig aan te passen qua frequentie, eenvoudig te wisselen van pakket, kortom, niets dan lof!

Delft
12 juli 2017

Vandaag weer een boekenpakket van

Vandaag weer een boekenpakket van Kinderplezier ontvangen.
Kinderplezier past de boekjes aan aan de doelgroep, zoals bijvoorbeeld leuke voelboekjes, boekjes met veel plaatjes, eerste woordjes boekjes en/ of knisperboekjes voor de 0 – 2 jarigen.
Hele leuke boekjes, zo zat er vandaag bijvoorbeeld een boekje van Macha en de beer bij, en ook zat er weer een boekje van Sesamstraat bij.
Een abonnement voor Kinderplezier is zowel een leuk als leerzaam cadeau!

Eindhoven
11 juli 2017

Ik ben erg tevreden met

Ik ben erg tevreden met alle geleverde service. Bij een beschadigd boek kreeg ik een nieuw exemplaar, dit was ook bij een dubbeling het geval. Klantenservice gaf snel antwoord en de geleverde boekjes zeer divers. Dit geld overigens ook voor de baby boekjes.

Heusden
11 juli 2017

We hebben erg leuke boemjes

We hebben erg leuke boekjes ontvangen van kinderplezier. We hebben het nu eventjes stop gezet omdat onze dochter nog maar 5 maanden is en al heel veel boekjes heeft. Maar voor in de toekomst willen we graag weer eens starten met kinderplezier.

De westereen
10 juli 2017

De boeken die je toegestuurd

De boeken die je toegestuurd krijgt van kinderplezier zijn echt de moeite en hun geld waard mijn zoon heeft er echt plezier aan. Het is een echte aanrader.

Huizingen
9 juli 2017

Hind knutselt en is tevreden

Hind knutselt en is tevreden met haar boekjes.

Amsterdam
8 juli 2017

Het eerste pakket werd direct

Het eerste pakket werd direct vol enthousiasme uitgepakt. Leuke selectie van boekjes, perfect voor onze kleine boekenwurm 😉

Haaren
7 juli 2017

Heel leuk concept.Toffe boekjes, ook

Heel leuk concept.
Toffe boekjes, ook veel diversiteit in de boekjes.

Onze kleine jongen is alvast fan!

Geluveld
7 juli 2017

Leuke boekjes, steeds op tijd

Leuke boekjes, steeds op tijd ontvangen. Ons babytje heeft er al veel plezier aan gehad. Aanrader!

Arendonk
7 juli 2017

Hoi hoi we hebben vandaag

Hoi hoi we hebben vandaag de eerste boekjes binnen. Ze zijn super leuk en mijn baby van 6 maanden is gek op de boekjes!
Ben super blij mee!
Groetjes Niels en zijn ouders.

Benthuizen
7 juli 2017

Leuke boekjes, Maurice is nu

Leuke boekjes, Maurice is nu bijna 2,5 jaar en vind het heel leuk om voorgelezen te worden.
Ook de zoek boeken zijn een groot succes!

De frequentie van 1x maand vonden wij wat veel maar gemakkelijk aan te passen via de website

Groetjes

Borgerhout
7 juli 2017

Erg mooi pakket met leuke

Erg mooi pakket met leuke boeken. Ze worden dagelijks goed gelezen. Zeker het geld waard!

Maasbracht
5 juli 2017

Mijn dochtertje is altijd erg

Mijn dochtertje is altijd erg enthousiast als er weer een nieuw pakketje op haar ligt te wachten. Het openscheuren van de verpakking gaat iedere maand weer makkelijker en sneller. Van de 4 boekjes kiest ze meteen haar favoriet, vanaf dit moment zijn ze voor de rest van de dag onafscheidelijk. De anderen moeten op hen beurt wachten maar ook zij zullen de nodige aandacht krijgen.
Zowel voor kind als ouder is het iedere maand weer een genot als de nieuwe boekjes binnenkomen wetende dat er vele uurtjes leesplezier in het verschiet liggen.

Eindhoven
3 juli 2017

Zojuist het hele leuke boekenpakket

Zojuist het hele leuke boekenpakket ontvangen voor onze zoon. Er zitten hele leerzame en mooie boeken bij! We zijn er heel erg blij mee!

Amsterdam
29 juni 2017

Het is een leuke manier

Het is een leuke manier om verschillende boeken (voor) te lezen en te sparen. Betaalbare prijs.

Nijkerk
29 juni 2017

Super leuk pakket. Onze dochter

Super leuk pakket. Onze dochter is er heel blij mee. Goedkoop met moeie boekjes.

Allengaweg 4
22 juni 2017

Ik ben zeer tevreden met

Ik ben zeer tevreden met jullie aanpak , klantvriendelijkheid en correctheid.
Wij vinden het een zeer eerlijk product, maar gezien wij denken er op dit moment nog een beetje te weinig gebruik van te kunnen maken, hebben wij beslist de bestelling even stop te zetten, daar wij deze pakketten zeer interessant vinden zullen wij wel in de verdere toekomst opnieuw opteren om bij jullie opnieuw actieve klant te worden.alles wordt ook heel erg netjes verpakt en bezorgt via Bpost. Wij bevelen jullie zeker en vast aan bij vrienden en kennissen. Mvg

Dendermonde
20 juni 2017

Heel toffe boekjes ontvangen. Victor

Heel toffe boekjes ontvangen. Victor reageerde er super op 😉

Wevelgem
20 juni 2017

Mijn zoontje was er erg

Mijn zoontje was er erg blij mee met de boekjes zag het echt als een verrassing aan komen.

Purmerend
17 juni 2017

Ik vind dat de organisatie

Ik vind dat de organisatie de zaken goed regelt, ze leggen alles goed uit en zijn erg klantgericht.

Utrecht
16 juni 2017

Ik heb een welkomstpakket ontvangen!

Ik heb een welkomstpakket ontvangen! Ik was erg nieuwsgierig! Bang dat het een tegenvaller zou zijn maar het is echt geweldig!
Gevarieerde boekjes, echt op leeftijd gesorteerd. Super leuk en een echte aanrader!

Spijkenisse
16 juni 2017

Kinderplezier is echt een topper!

Kinderplezier is echt een topper! Mijn schoonzus is al enkele jaren klant en mijn dochter was altijd dol om daar op bezoek te gaan.

Dus heb ik besloten om ook een abonnement te nemen. Altijd leuke boekjes, heel veel variatie.
Het veranderen van niveau is met enkele muisklikken in orde!
En niet alleen de kinderen genieten ervan.. ook deze mama geniet ervan om voor het slapengaan een boekje voor te lezen.

Zottegem
14 juni 2017

Ik heb een hele leuk boekpakketje gekregen waaruit ik mijn kleine man elke dag voor het slapen gaan uit inlees. Hij vind het heerlijk voor t slapen gaan naar mama te luisteren wat ze leest, hij lacht en giechelt speelt met zn handjes en voetjes uit blijdschap. Heel erg leuk de pakketten.

Hengelo
14 juni 2017

De boeken van Kinderplezier sluiten precies aan bij de leeftijd en interesse van ons gekozen leeftijdscategorie. Leuk dat er elke keer een thema aan vast zit. Vooral het laatste pakket over boerderij dieren valt in de smaak. Ik ben nu al benieuwd naar het volgende thema.

Papendrecht
13 juni 2017

Mijn zoontje is super blij met de boekjes die we al ontvangen hebben, want nu ist elke avond verhaaltjes tijd voor t slapen gaan!

Mol
13 juni 2017

Gevarieerde en toffe boekjes. Snel geleverd en abonnement is gemakkelijk te wijzigen.

Voormezele
12 juni 2017

Dag,
Vandaag ons eerste pakketje ontvangen en boeken zien er echt leuk uit! Mijn dochter was er ook gelukkig mee. Alleen vind ik elke maand wel te veel maar ben blij dat ik het kon wijzigen naar 4x per jaar :).

Genk
12 juni 2017

Voor de eerste keer een pakket gekregen voor ons jongste dochter. Is een heel mooi pakket kan niet wachten om voor te lezen. Hebben onmiddellijk onze zoon er bij ingeschreven. Kan niet wachten op zijn pakket.

Ronse
12 juni 2017

4 verschillende boekjes, kleurboekje, knutselboekje en 2 leesboekjes. Mooi geleverd en gemakkelijk opzegbaar!

Hoeleden
12 juni 2017

Wij hebben de pakketten met veel plezier ontvangen. Het leesboek werd s avonds meteen uitvoerig doorgenomen en de kleur/knutsel boeken werden in de loop van de maand gekleurd en getekend.

Goirle
11 juni 2017

Ben heel blij met de boeken van kinderplezier die speciaal meegroeien met je kleine. Leuke verschillende verhalen maar ook verzamelboeken zoals van Sesamstraat. Echt een aanrader.

Amsterdam
11 juni 2017

Mijn zoontje heeft nu al heel veel plezier van de opgestuurde boekjes

Het is vooral leuk dat het altijd een verassing is wat voor boekjes er in het pakket zitten

Haarsteeg
6 juni 2017

Erg leuke boeken voor een leuk prijsje. Merkte alleen dat mijn dochter te groot wordt voor de leeftijd baby-peuter. Ik was daarom van plan om het af te melden toen kwam ik op de site tegen dat je de moeilijkheid kon veranderen, dit meteen gedaan ben benieuwd naar die boeken.

Almere
5 juni 2017

Wij hebben ruim 2 jaar een abonnement gehad op de sesamstraat collectie hele leuke en leerzame voorleesboeken en altijd ook een leuk boekje waar ons zoontje zelf mee kon spelen of een leerzame dvd erbij. nu word het tijd voor een ander pakket dus gaan we ons even oriënteren. Maar altijd een super service van kinderplezier

Made
2 juni 2017

Echt een super leuk pakket en elke keer een feestje om open te maken en aan mijn zoontje te geven. Ik zou dit zeker aanraden aan alle ouders!

Brummen
22 mei 2017

Leuk boekenpakketje voor onze kleine man. Hij is bijna vijf maanden oud en vind het geweldig om naar je stem te luisteren. De kartonnen boekjes doen het goed. De papieren wil Siem vooral verkreukelen.

Breda
17 mei 2017

Altijd leuke diverse boeken van studio 100. Er is telkens leuke variatie! Een echte aanrader. Zoontje kent ondertussen het pakketje al als het aankomt en staat garant voor een avond leesplezier.

Berendrecht
15 mei 2017

Zeer tevreden over de service.
Alles duidelijk uitgelegd aan de telefoon zonder leugens. Abonnement is aan te passen aan je eigen behoefte zonder ingewikkelde procedure. TOP!

Boekhoute (BE)
15 mei 2017

Mijn zoontje vind het super als gij weer nieuwe verhaaltjes hoort en de voelboekjes zijn ook echt zijn ding. Ik heb nu ook mijn dochter ingeschreven, hoop dat ze ook gauw haar boekjes mag ontvangen. Zeker een aanrader.

Ieper (BE)
13 mei 2017

De boekjes zijn bij mijn zoontje helemaal favoriet. Hij wordt er graag uit voor gelezen en begint er nu op zijn manier uit te lezen. De sesamstraat boekjes zijn voor het slapen gaan zijn favoriet. Iedere avond vraagt hij om Elmo.

Wijhe
5 mei 2017

Mooie pakketten en netjes volgens afspraak ontvangen. Erg leuke boekjes!

Nederweert-Eind
5 mei 2017

Veel plezier gehad van de boekjes en leuke diversiteit! Al vanaf 3 maanden zit mijn zoontje “zelf” in een boekje te lezen!

Pijnacker
1 mei 2017

Alitijd een leuk moment als de er een pakket in de brievenbus valt. Mijn kleine is dan altijd dol enthousiast. Lezen vindt hij super leuk hierdoor!

Den Haag
21 april 2017

Ik ben heel tevreden van kinderplezier. Het zijn telkens leuke boekjes! Perfect voor de leeftijd en interesses van mijn zoontje.

Meeuwen-Gruitrode
20 april 2017

Veel genot aan de boekjes al gehad.

Hever (BE)
19 april 2017

We vinden de boekenpakketten wel fijn.

Wielsbeke
13 april 2017

3 pakketten ontvangen van kinderplezier. Vooral de boeken van Sesamstraat vind ik persoonlijk erg leuk. Mijn zoontje is nu 4,5 maand en wij starten nu met voorlezen uit deze boeken. Aandachtig zit hij mee te kijken in het boek (althans dat denken wij want hij staart echt naar de heldere kleuren in het boek). Het wordt netjes via de post bezorgd en past door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven wat ideaal is.

Langeveen
12 april 2017

Super leuke pakketten met allerlei soorten boekjes. Van Maya de bij tot Sesamstraat en van kartonnen boekjes tot boekjes voor in bad. Mijn dochter is er helemaal gek op en ik dus ook!

Harderwijk
12 april 2017

We hebben nu de eerste keer het pakket ontvangen, en wat een super leuke boeken! Voor dit bedrag kun je deze boeken echt niet zelf in de winkel gaan kopen. We ontvangen het pakket nu om de maand, zodat ons kleine meisje altijd wat nieuws heeft om uit voorgelezen te worden, Echt een aanrader!

's-Hertogenbosch
10 april 2017

Met heel veel plezier lezen we de Sesamstraat boeken met en voor onze dochter! De boeken sluiten goed aan bij haar leeftijd en de filmpjes van de televisie. Ze geniet er dagelijks van!

Reeuwijk
7 april 2017

Mijn dochter van jaar is helemaal weg van de boekjes. Als we dan een pakketje ontvangen staat ze al te koppelen om het open te maken. De boekjes zijn op leeftijd en op niveau. Fijn dat er boekjes van dezelfde reeks bij zitten zoals die van Sesamstraat. Ik raad het bij iedereen aan, omdat kinderen hier echt voor openstaan en veel van leren. Als je x in de maand te veel of te duur vind, kan je de leveringen aanpassen naar x of x per jaar. Heerlijk dat dit zo maar kan! Voor ons nog vele boekjes in de toekomst!

Houthalen-Helchteren (BE)
29 maart 2017

Leuke boeken. Mijn dochter vindt boeken heel leuk, is leerzaam maar ook leuk!

Roermond
22 maart 2017

Ontzettende leuke boekjes ontvangen elke maand voor onze lieve Milly

Elst GLD
22 maart 2017

Super leuke en leerzame lees en doeboeken. Had voor ons zoontje ook een pakket besteld en die vind de doeboeken vooral heel erg leuk

Nijmegen
18 maart 2017

Niet alleen de kinderen kijken uit naar het pakketje in de bus maar ook wij ouders omdat wij ook kunnen genieten van de leuke verhalen op leeftijdsniveau.

Boxtel
11 maart 2017

Voor de de keer besteld en zoals de eerste keer is mijn zoon zo blij geworden met zijn nieuwe boeken. Hij geniet er gewoon van en heeft in de gaten dat het nieuw zijn. Kijkt nieuwsgierig naar de plaatjes en bladerd door. Super leuk om dit te zien

Arnhem
10 maart 2017

Hele mooie boekjes en heel praktisch om af en toe iets op maat van de leeftijd van je kindje thuis te ontvangen. Zelf kom ik er niet altijd toe nieuwe boekjes op maat te kopen. Met deze dienst ben je verzekerd van handige lectuur op regelmatige tijdstippen die zorgen voor wat extra quality time tussen ouder en kind. Want samen boekjes kijken brengt mensen toch echt dichtbij

Wetteren (BE)
6 maart 2017

Ik heb de boeken altijd netjes verpakt ontvangen dus dik tevreden zijn wij. Mijn kindje geniet er natuurlijk van als mama of papa voorleest. En zal natuurlijk nog blijven genieten.

Amsterdam
5 maart 2017

Mijn zoontje is iedere maand weer zo blij en mama ook. Lekker samen nieuwe verhalen beleven met deze geweldige boeken keer op keer

Den Haag
3 maart 2017

Heel erg leuk boekenpakket! Mijn dochter van , jaar oud is er ook heel erg blij mee. Het is educatief en fijn dat het lees- en doeboeken zijn. Zo zit er variatie in. Mijn dochter vindt het leuk iedere maanden een cadeautje via de post te krijgen. Ook handig dat je de frequentie kunt aanpassen of kunt pauzeren. Wij zijn er helemaal tevreden mee!

Venlo
21 februari 2017

Ik ben heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid van kinderplezier. Ik heb een beschadigd boek ontvangen. Dit door dat de postbode niet helemaal netjes was. Maar ik heb kosteloos zonder moeite een nieuw exemplaar ontvangen. Verder was het ook nog eens een heel leuk boekenpakket.

Roosendaal
12 februari 2017

Hele leuke boekjes. Ook al heb ik het abonnement op keer per jaar ingesteld, kijk ik al uit naar de volgende zending. We zijn al begonnen met voorlezen aan Dinand. Mvg, Mama van Dinand

Spijkenisse
9 februari 2017

We kregen een geweldig pakket toegestuurd met hele leuke boeken. Voor zo weinig geld had ik niet veel van het pakket verwacht. Maar het waren boekjes die normaal al meer kosten per stuk dan de kosten van het totaalpakket. Zeker een aanrader en ons zoontje was helemaal weg van zijn nieuwe boekjes!

Barneveld
8 februari 2017

We hebben jaren lang met heel veel plezier uitgekeken naar de post! Onze Gemma kreeg dan altijd haar eigen pakket, die ze dan vol trots mocht uitpakken, tegenwoordig deelt ze het pakket met haar broertje Tobias. Het was echt een hele leuke en fijne tijd met alle boeken van jullie.

Schiermonnikoog
7 februari 2017

Leuke boekjes voor onze jongens tweeling van ! Elke keer was het een cadeautje om het pakket open te maken, zo spannend vonden ze het!

Eindhoven
6 februari 2017

Kinderplezier heeft leuke boeken voor de fun en ook nog leerzaam en dat is een leuke combinatie !

Julianadorp
3 februari 2017

Elke maand weer feest om samen met met zoon het pakket te openen en samen te lezen. Boekjes zijn leuk voor zijn leeftijd.

Arnhem
31 januari 2017

We hebben het afgelopen jaar iedere maand een boekenpakket ontvangen voor onze tweeling nu bijna jaar. Zo hebben we een leuke afwisseling en leren we iedere keer weer iets anders. Super leuk

Oss
29 januari 2017

Wij zijn heel blij met het pakket babydreumes. En als we veranderden naar een ander pakket was dit geen enkel probleem. ZEKER en VAST lid worden. Wij hebben het ons nog niet beklaagd hoor.

Staden (BE)
27 januari 2017

Mijn dochters van en hebben veel plezier van de boekjes gehad. We zijn gestopt vanwege een gekregen abonnement van opa en oma. Maar als dit niet zo was waren we zeker nog geabonneerd. De boekjes zijn geweldig.

Hoogland
24 januari 2017

Heel enthousiast ontving hij de pakketten. Alle boekjes werden gelezen met veel vreugde en plezier. Ook de stikkers werden geplakt, kleurplaten gekleurd en met de vinger de lijnen getrokken om tot het juiste antwoord te komen. En voor het slapen gaan ook nog een verhaaltje. Bedankt voor de mooie pakketten!

De Bilt
14 januari 2017

Heel leuk pakket met boeken. Leuke voorleesboeken en ook boekjes voor mijn dochtertje zelf. Leerzaam en gezellig samen lezen. En je word elke keer weer vrolijk als je weer een nieuw pakket ontvangt.

Appingedam
9 januari 2017

De pakketten zijn echt een feestje om te ontvangen! Super leuk om nu al mooie en leuke boekjes te sparen voor straks! En de vriendelijke telefoniste had gelijk opzeggen gaat echt heel makkelijk. Je hoeft je niet suf te zoeken naar een verborgen menubalkje oid

Harderwijk
7 januari 2017

Vandaag weer super leuke boekjes mogen ontvangen. Elke keer weer een leuke verrassing bij de post!

Eindhoven
7 januari 2017

Vandaag het eerste pakket ontvangen voor onze dochter. Wat een toevalstreffer, onze dochter is helemaal gek van prinsessen en ook K vindt ze geweldig, dus boek van Prinsessia en K kleurboek is helemaal top. Ben erg benieuwd naar het volgende pakket.

Lutjegast
7 januari 2017

Super service. Krijgen erg mooie boeken binnen. Alles is ook heel makkelijk aan te passen qua leeftijd.

Hippolytushoef
6 januari 2017

Mooie prentenboeken. Sesamstraat vind ik erg leuk en die zaten er steeds bij. Ik verslind de boeken nu nog letterlijk!

Kaatsheuvel
15 december 2016

Het zijn heel mooie boeken die je krijgt en veel goedkoper dan dat je ze zelf moet gaan halen in de winkel. De kinderen hebben er veel plezier mee. Zeker de moeite om te doen.

Neeroeteren
15 december 2016

Vind de boekjes heel leuk en leerzaam. Lekker kleurrijk voor de kleine. Ben ook altijd vriendelijk geholpen. Heel erg tevreden dus!

Den Haag
13 december 2016

Mijn dochter Lindiana kreeg een super leuk pakket met allerlei verschillende boekjes. Het boekje met de wiebelogen is favoriet! Ook zat er een plak de stickers boekje bij van studio . Erg leuk, en ook leuk om te merken dat mijn dochter al dingen kan die ik nog niet wist. Het woordjes en tellen leren boek van Sesamstraat valt ook erg in de smaak. Er zat ook nog een boekje bij over Masha en de beer, maar die was meer geschikt voor mijn dochter van vijf doordat daar wel weinig plaatjes en heel veel tekst in staat. Die kreeg eerder al een boekje van buurman en buurman in dezelfde stijl, maar dan met minder tekst. Deze heeft ze helemaal stuk gelezen met mij.

Stadskanaal
11 december 2016

Wij hebben altijd erg leuke en leerzame boekjes ontvangen, en wij gaan hier nog lang gebruik van maken!

Lelystad
7 december 2016

Leuke afwisselende lees- en knutselboekjes! Sem vind het altijd weer een verrassing als hij het pakketje open mag maken!

Hengelo
7 december 2016

Het pakket is goed geleverd. Ik kon het abonnement direct wijzigen naar x per jaar. Snelle reactie via de mail.

Warmond
7 december 2016

Hele leuke boekjes voor de leeftijdscategorie. Ook zeker geschikt voor babytjes, de boeken zijn gemaakt van dikke paginas zodat ze deze niet kapot kunnen scheuren.

Casteren
4 december 2016

Elke keer een zeer verrast kind. Zijn die van mij? Waarom krijg ik die zomaar, echt leuk. Wel wissel ik elke keer tussen het kleuter en schoolkind pakket omdat het niveau soms wat te makkelijk is.

Dordrecht
2 december 2016

Het eerste pakket ontving ik in de leeftijd jaar, want mijn dochter was nog net jaar. Na een telefoontje dat ze toch al bijna werd en al in groep zat, kreeg ik netjes een pakket thuisgestuurd met de leeftijd jaar. Het andere pakket kon retour zonder moeite. Hele nette afhandeling!

Roosendaal
1 december 2016

Mooie pakketen en goed afgestemd op de leeftijd. Ook zijn de boekjes makkelijk leesbaar voor ouders met dyslexie zoals ik

Kollumerzwaag
30 november 2016

Zeer tevreden over de levering en kwaliteit van de boeken.

Naarden
29 november 2016

Mijn dochtertje is echt super blij met dr boekjes. Elke keer een feest als ze haar eigen post krijgt !

Breskens
28 november 2016

Mijn zoontje van jr bladert elk avond in zijn boeken en kiest er dan vervolgens n om te laten voorlezen. Ook sochtends vroeg wilt hij een boekje voorgelezen hebben. Vooral de Peppa serie en Sesamstraat die zijn favo!

Amsterdam
26 november 2016

Super leuke boekjes! Ook altijd leuk dat het er zijn! Wij zijn enorme fan! Altijd uitkijken naar de volgende boekjes.

Oud-Heverlee (BE)
25 november 2016

Ik heb ontzettende leuke boeken ontvangen! De leukste zijn die voor in bad en mijn zoon gaat nu met heel veel plezier zijn badje in.

Amsterdam
21 november 2016

Van de leveringen die ik nu binnen heb gekregen ben ik overal blij mee.. Alles wat er in zit is leuk! Alleen elke maand heb ik nu verruild voor x per jaar. Maar echt super leuk. En betaalbaar.

Zwaag
20 november 2016

De service is super goed. De boeken zijn leuk en heel mooi, ook zijn ze super tof om te lezen.

Kruibeke (BE)
18 november 2016

De boekjes zijn geweldig. Mijn zoontje van dook er gelijk in na bezorging van het boeken pakket

Breda
11 november 2016

Nette service, leuke boeken

Meppel
11 november 2016

Wij hebben inmiddels twee pakketten met babydreumes boekjes ontvangen en het zijn allemaal mooie en leuke boekjes. Hier zijn vooral de Sesamstraat en Bumba boekjes favoriet. Het voorlezen is zo een groot plezier voor allemaal.

Philippine
11 november 2016

Altijd hele leuke boekjes ontvangen voor onze jongedame. De kartonnen boekjes zijn leuk om mee te spelen, de badboekjes ideaal voor onder de douche en de Sesamstraatboekjes leuk om voor te lezen.

Simonshaven
25 oktober 2016

Mijn zoontje is echt gek op de boeken, elke maand staat hij zowat te wachten tot de volgende komt. Het is zeker een aanrader en totaal niet duur, altijd alles netjes gekregen.

Tongeren (BE)
25 oktober 2016

Super leuke boeken! Snelle service, vriendelijk personeel op de klantenservice en zonder moeite opzegbaar!

Den Haag
19 oktober 2016

Kinderplezier heeft heel veel leuke boeken voor een leuke prijs. Echt een aanrader.

Holwerd
16 oktober 2016

Heel tevreden met de boeken die we hebben ontvangen en mijn zoon is er heel erg blij mee. Goede service en verzendmethode.

Arnhem
15 oktober 2016

De boekjes en levering service was helemaal goed, ook het opzeggen ging heel gemakkelijk. Ik vond boekjes per maand wat veel in de leeftijd – daarom heb ik voorlopig opgezegd. Op de foto luisteren ze samen naar een verhaal voor het slapengaan

Oirlo
11 oktober 2016

Hele leuke boekjes voor mijn kleine dreumes! Handig dat je totaal verschillende boekjes krijgt! Vooral de Sesamstraat boeken zijn super leuk! En handig, het past zo door de brievenbus!!

Zevenhoven
9 oktober 2016

Heel leuk om maandelijks te ontvangen! Veel leesplezier maar ook de spelletjes vallen in de smaak.

Amsterdam
8 oktober 2016

Super leuk en gevarieerd pakket. Samen al vele uurtjes op de bank gelezen samen met mijn dochter van jaar.

Ederveen
7 oktober 2016

Ik heb het voor onze zoon, maar onze dochter van ruim , vindt dit pakket ook nog leuk.

Vroomshoop
7 oktober 2016

Goede ervaring met ontvangen van pakket en met klantenservice, snelle reactie, duidelijke info. Onze zoon is beginnend lezer, avi start. De boeken in het pakket waren nog wat moeilijk voor hem. Maar als voorleesboek zeer leuk en wellicht leest hij het over een paar maanden zelf.

Haaksbergen
6 oktober 2016

Ik schrijf U de ervaringen voor zover ik ze ken en weet van hun moeder. Ze hebben de boeken met veel plezier gelezen. Jammer dat ik, en die ik is hun Opa, de Vader van hun Moeder, U geen foto kan mailen.

Driebergen-Rijsenburg
25 september 2016

Wij hebben voor ons zoon een special collectie van Studio aangevraagd. Hij is grote fan van k, heidi, mega mindy etc. Na een foutje in de gegevens is dit aangepast en hebben wij een nieuw pakket gekregen. Ik zeg een super service. Ze reageren snel en kijken naar oplossingen. En mijn zoontje die is blij!

Rotterdam
16 september 2016

Wij ontvangen al ruim een jaar de boeken van Sesamstraat en onze dochter is er helemaal weg van! Wat ik zo fijn vind is dat je zelf kunt kiezen welk pakket je wilt ontvangen zodat het ook echt aansluit bij je kindje.

Reeuwijk
15 september 2016

Goedenavond, ik ben een zeer tevreden ouder van de boeken die ik heb ontvangen. En mijn zoon leest ze ook vaak, als ik voorlees wil hij mij ook voorlezen. Dank u wel kinderplezier, wij hebben veel plezier gehad. Graag tot een volgende keer. Ik raad alle ouders aan om ook lid te worden.

Almere
14 september 2016

Leuk pakket. Goede kwaliteit boekjes en genoeg variatie voor onze kleine. Er zat onder andere een leuk badboekje bij en een handig boekje met eerste woordjes die nu al allebei favoriet zijn.

Bierum
14 september 2016

Erg leuke boekjes, educatief en goede afwisseling. Het is altijd met plezier weer uitkijken naar de volgende levering!

Goirle
14 september 2016

Hele leuke boekjes en niet duur. Nu de boekenkast uitpuilt en wij genoeg boekjes in huis hebben met opzeggen ook geen probleem super snel geregeld. Als mijn dochter ouder is gaan we zeker weer verder met kinderplezier boekjes.

Haarlem
10 september 2016

Erg vriendelijk! Kinderen vinden het super als het pakket op de deurmat valt. Hopen er veel plezier van te hebben.

Borne
9 september 2016

De boeken van Kinderplezier zijn heel leuk om te ontvangen. Ze passen uitstekend bij de leeftijdscategorie waar je een abonnement voor hebt. Er is genoeg variatie en voor zowel jongens als meisjes. De service is heel goed. Je wordt correct geholpen.

Middelburg
9 september 2016

Wij zijn heel blij met Kinderplezier! Onze dochter krijgt geen genoeg van de leuke boekjes. keer per maand vonden we wat veel. Moeiteloos aan kunnen passen naar keer per jaar. Top!

Son en Breugel
8 september 2016

Wij hebben bijna een jaar met veel plezier de pakketten van Kinderplezier ontvangen! Elke keer weer een verassing wat er in het pakket zit! Voorlopig zijn wij dan ook nog ruim voorzien in boeken. Voor onze man kregen wij het babydreumes pakket, maar van sommige mooie boeken kan hij ook nog genieten als hij ouder is!

Spanbroek
1 september 2016

Wij hadden helaas in augustus ons pakket niet gehad. Na mailtje was het geregeld en binnen een paar dagen was het pakket alsnog binnen! Super service! Stijn was er blij mee en zn kleine zusje vond het ook erg interessant! Het is een aanrader, ze hebben er veel plezier aan!!

Sliedrecht
1 september 2016

Erg leuke boeken, Elin kan niet wachten om ze te lezen wanneer ze op de mat vallen! Prima service.

Lemmer
29 augustus 2016

Super tevreden, mijn meiden hebben veel kinderplezier

Gent (BE)
24 augustus 2016

Wegens een verhuis was het pakket van onze dochter niet toegekomen. We hadden er zelf ook niet meer aan gedacht tot we een betalingsherinnering kregen en we wel zeker wisten die maand geen pakket te hebben ontvangen. Toen hebben wij via de website contact opgenomen met de klantendienst en ons probleem uitgelegd. Bleek dat de Post dus in fout was met de doorstuurservice en het pakket nooit is toegekomen bij ons. Kinderplezier heeft ons een nieuw pakket verzonden. En de factuur van het oude moesten we niet betalen. Dit is topservice! Tevreden ouders en een blije dochter.

Watervliet (BE)
21 augustus 2016

Om de beurt krijgt n van onze kindjes een pakketje toegestuurd en dat is altijd feest! Dankjewel voor het plezier dat onze kinderen ervaren bij het ontdekken van jullie boekjes!

Overpelt (BE)
21 augustus 2016

Erg tevreden. Leuke en leerzame boekjes. Mijn zoon leest met veel plezier.

Barendrecht
15 augustus 2016

Ik werd telefonisch benaderd door Kinderplezier. Eerst was ik een beetje wantrouwig maar heb ze toch maar het voordeel van de twijfel gegeven en een pakketje besteld. Superleuk! En als je er toch van af wilt is het opzeggen een fluitje van een cent. Dit is zeker het proberen waard!

Almelo
14 augustus 2016

Wij hebben altijd veel plezier gehad met ons boekenpakket, veel afwisseling! Groetjes Geeke

Niebert
13 augustus 2016

Super leuke boekjes en top klantenservice. We hadden een boekje ontvangen wat al eerder in een pakket zat. Op zondag een mail gestuurd, dezelfde avond per mail reactie en op dinsdag was het nieuwe boekje al binnen! Dat is nog eens een super service!!

Rijen
12 augustus 2016

Wij zijn heel tevreden over Kinderplezier en de boeken die we ontvangen! Het is elke maand echt weer een cadeautje voor onze zoon Noah! Een keer een boekje dubbel ontvangen, gemaild naar de klantenservice en binnen een kwartier antwoord terug. We mochten het boekje houden en cadeau aan iemand doen en ontvangen zelf een nieuwe!! Dat vinden wij nou echt top service!!

Veenendaal
11 augustus 2016

In ieder pakket een leuke variatie aan boeken. Vaak met een doeboek, leuk boekje en een klein boekje karton, badboek. Ook boeken die bekend zijn van tv Sesamstraat, Peppa Pig. Het pakket is van – jaar, onze dochter heeft nu nog niet heel veel aan de boeken , maand oud pakket lijkt mij leuker als je kind al wat ouder is en al meer met de boeken kan. Uiteraard zijn boeken ideaal om te bewaren dus ze komen hier zeker nog van pas!

Pijnacker
10 augustus 2016

Leuk boekenpakket per keer. Ook handig dat je de frequentie kan aanpassen per maandkwartaal of half jaar

Halsteren
5 augustus 2016

Aan alle kindjes die graag verhaaltjes horen voor het slapengaanKan ik enkel Kinderplezier aanraden. Leuke boekjes voor klein en groot. Eerlijke opvolging en goeie service is een must. Dus aan alle mamas en papas kan ik alleen maar zeggen dat dit een aanrader is.

Moerbeke-Waas (BE)
2 augustus 2016

Super tevreden, altijd netjes op tijd en altijd super te gekke boekjes helemaal op zijn leeftijd!

Waalwijk
27 juli 2016

Leuke pakketten voor een goed bedrag!

Midwolda
14 juli 2016

Hoewel onze zoon pas maanden oud is verbaasde het ons hoe snel het hem interesseerde. Hij geniet er echt duidelijk van. We lezen hem nu dagelijks voor! Dankjewel voor de leuke boekjes

Hoorn
9 juli 2016

Mijn dochter is altijd blij als de boekjes weer op de mat vallen! Gisteren kregen we in het pakket een boekje wat er eerder ontvangen hadden, hier een mail over gestuurd, en heel snel antwoord gekregen, met daarin een oplossing. We krijgen een ander boekje na gezonden, en het dubbele boekje mag mijn dochter een vriendinnetje blij mee maken. Top service!

Numansdorp
9 juli 2016

Super leuke boekjes en een super service als er iets niet klopt of als je gewoon iets wilt weten. Krijg meestal binnen een uur een reactie op mijn mail.

Enschede
8 juli 2016

Iedere maand zitten we vol smart te wachten op het pakketje van kinderplezier. Mooie, kwalitatief goede boekjes. In de maanden dat we nu lid zijn pas x een dubbeling gehad en dat wordt netjes omgeruild voor een nieuw boekje. Klantenservice is top evenals de prijs.

Vlijmen
8 juli 2016

Mijn kinderen zijn er dolblij mee. Als je een mail stuurt dan krijg je meteen antwoord. Wij zijn mega blij.

Maasmechelen (BE)
7 juli 2016

Heb vandaag mijn eerste boekenpakket voor mijn dochtertje Sophia van , maand ontvangen en ben hier zeer tevreden van! Zo tevreden, dat ik zelfs reclame heb gemaakt in een faceboekgroep waarvan ik lid ben. Een groep met hierin meer dan mamas en mamas in sp. Na mijn uitleg hebben al n heleboel mamas jullie site bezocht en zich ingeschreven. Doe zo verder met jullie leuke initiatief! Mvg, Van Eygen Claudia Mama juf de leerjaar

Lanklaar (BE)
4 februari 2016

We hebben nu het eerste Sesamstraatpakket ontvangen. Superleuk zeg! Onze Sesamstraatfan is nu al heel benieuwd naar het volgende!

Nuenen
16 januari 2016

Ik ben gastouder en ontvang al een jaar iedere maand een Kinderplezierpakket, ben heel tevreden. Het allerleukst vinden de kinderen het als er een boek bij zit waarin gekleurd en geknipt mag worden.

Eindhoven
12 januari 2016

Vanaf de geboorte van mijn zoontje nu maanden krijgen we maandelijks een Kinderplezierpakket. Heel leuk om samen mee te spelen! Het voelt elke maand weer als een cadeautje!

Rotterdam
6 januari 2016
DEEL OOK JE ERVARING!

Het is belangrijk om andere, toekomstige leden de ervaringen van onze klanten en ex-klanten te laten lezen. Wat fijn dat je ons daarbij wilt helpen. Deel jouw ervaring via onderstaand formulier in, liefst mét foto. Als je ervaring op de website gepubliceerd wordt met foto ontvang je als dank een gratis cadeautje. Alvast bedankt voor de moeite!

Verplicht