Kinderplezier ervaringen

Reviews van onze klanten:

Prima service. Fijne dame aan de telefoon gehad. Goede uitleg gekregen. Opzeggen gaat eenvoudig zoals beloofd.. zal het zeker aanraden bij anderen

Lia Convents
Bergeijk
13 februari 2018

Heb het kennismakingspakket ontvangen met erg leuke boekjes!
Weet zeker dat de kleine man de verhaaltjes leuk zal vinden.

kelly rijnberk
rotterdam
10 februari 2018

Erg leuk pakket ontvangen!mijn zoontje ging gelijk de boeken doorkijken. Mooie platen. Erg blij mee!

Esther Groenendijk
Ridderkerk
9 februari 2018

Tobias vindt de boekjes altijd hartstikke leuk! vooral de kartonboekjes zijn een groot succes 🙂 Er zit een mooie variatie in de boeken, voor allerlei soorten momenten en geschikt boek. Namens Tobias; bedankt!

Tobias Dalhuisen
Wijhe
8 februari 2018

Netjes en heel in ontvangst mogen nemen. De boeken zijn ontzettend mooi en fijn om voor te lezen!!

J. Cao
Lopik
8 februari 2018

Erg leuk om elke maand een pakketje met boeken te ontvangen! Leuke en afwisselende boeken en snelle service!

Reza Nooteboom
Klarenbeek
3 februari 2018

Bedankt voor het prachtige pakketje💞 Love it🎀

Suzy Karapetyan
Balen
3 februari 2018

Heel leuk pakket krijgen we elke maand. Veel verschillende boeken hebben we in de kast staan, van echte voorleesboeken tot kijkboekjes

L. Polinder
Harderwijk
2 februari 2018

Heel leuk pakket om mee kennis te maken. Het knisperboekje was direct mooi om op te eten 🙂

Anita Graeff
Utrecht
2 februari 2018

Mijn dochter is elke maand helemaal happy als de boekjes weer op de deurmat vallen.
Ze gaat meteen lekker lezen.
Hele leuke boekjes, om voor te lezen maar ook voor mijn dochter om op haar manier te lezen.

Nelleke de jonf
Beusichem
2 februari 2018

Prima levering…Steeds een mooi pakket gekregen. Had het voor de jongste (2 jaar)besteld,maar ook de oudste (5 jaar) vond ze nog erg leuk.
Voor nu hebben we wel even genoeg in huis om voor te lezen, dus heb ik mn abonnement opgezegd, wat ook erg makkelijk te regelen is…wellicht bestellen we over een paar jaartjes weer bij kinderplezier, als de oudste goed zelf lezen kan.
Ik kan het aanraden in ieder geval.

Marjan Rougoor
AALTEN
2 februari 2018

Leuke pakketten voor schoolgaande kids. Er zitten o.a. oefenboekjes in voor taal/rekenen en leesboeken die ze snel zelf kunnen lezen. Ook wat voorleesboeken ontvangen. Erg leuk. Ik vond 1x per maand wat veel worden en heb mijn abonnement aangepast naar 4x per jaar. Ideaal!

Chantal Rombout
Beusichem
1 februari 2018

Super goede ervaring bij kinderplezier en een vlotte en vriendelijke service van de medewerkers

Yannis Verlaecke
Oostende
12 januari 2018

Erg leuk gevarieerd pakket!!
Netjes verpakt geleverd! Zeker een aanrader…als onze kleine groter is gaan we zeker weer bestellen. Top!

Mariëtte Harmsen
Dieren
24 januari 2018

I have received 4 deliveries so far and found that the books, which were sent, were quite useful for the age of my child. Especially good are the feel & touch books.
If you are a busy parent and don’t want to spend too much time on shopping for books, the abonnement by Kinderplezier is a good option.

Natalia Seibel-Daniel
Rotterdam
24 januari 2018

Onze dochter vindt het zalig dat ze zoveel boeken heeft. Wanneer wij dachten dat ze alleen ermee wil spelen of erop kauwen (jaja, gebeurd ook) deed ze ze al open en dicht maar deed ook kijken en lezen! Heel fijn al die boeken. Het helpt heel goed, niet alleen voor ons maar het voornaamste voor onze dochter!

Nadja Sarabia
Heerlen
23 januari 2018

Erg leuke boekjes niveau gericht
Vier keer per jaar ontvangt onze dochter haar nieuwe boekjes, ze is dan super gelukkig. Er gaat geen dag voorbij zonder te lezen of voorlezen, mede uit de boekjes van kinderplezier.

P.stanneveld
Valthermond
22 januari 2018

Heel blij over de boekjes die we ontvangen hebben, telkens ook in perfecte staat. Maar financieel is het voor ons ietsje schrap bij kas. Maar waren thuis wel een groot succes!!!

Bedankt voor de leuke boekjes die we hebben mogen ontvangen, misschien tot binnenkort (als het financieel weer beter gaat) 🙂

Sandra Sybers
Merchtem
22 januari 2018

Leuke boekjes en kleurschriften die mooi aansluiten bij de leeftijd van mijn dochter en ook goed meelopen naarmate ze ouder wordt.

S de Jong
Boxtel
21 januari 2018

Al 2 jaar super tevreden! Altijd mooi geleverd en gemakkelijk te betalen! Ook de boekjes zijn steeds tiptop in orde en zorgvuldig uitgekozen net goed voor ons kleine meisje met de leeftijd mee! 1 maal kwam het voor dat een boekje wat schade had opgelopen bij de levering hier heb ik echter zeker niet over te klagen want die zelfde week al een nieuw boekje in de bus ! Fantastisch! Ik
en mijn dochtertje blijven zeker tevreden klant ! Bedankt aan het kinderplezier team hiervoor! Mvg uit Ronse België .

Aprilia
Ronse
19 januari 2018

Wij hebben genoten van de boekjes van kinderplezier. Inmiddels hebben we een veelzijdige voorraad aan lees- en kleurboeken in huis!
Als het door de brievenbus kwam, was het al feest! Mede door de leuke verpakking en de boekenverrassing die erin zat. Echt een aanrader!

Linda Brokelman
Langbroek
16 januari 2018

Leuk pakket!
Vooral het kartonnenboekje vindt Lynn erg leuk.
Hier kan ze zelf goed in bladeren.

Lynn Ossenblok
Nispen
12 januari 2018

Onze dochter is echt boekenwurm met haar 1,5 jaar. Ze zit ieder dag ik haar hoekje bij de boeken kast boekjes te lezen. En voorgelezen worden geniet ze ook enorm van.

Isabel Speckmann
Zuidhorn
12 januari 2018

We hebben een dubbel boekje ontvangen en klantenservice loste het gelijk op; ik krijg een vervangend boekje en de dubbele kunnen we weggeven aan ons nichtje! Heel prettig! Verder had ik nog een wens (4x per jaar vind ik te veel, maar voor ieder kind eenmaal per jaar op hun verjaardag een pakketje lijkt me heel leuk. En dat werd ook gelijk in orde gemaakt!) hele goede klantenservice!

Victoria Xu
Hoogeveen
12 januari 2018

Al vanaf dat ze een paar maand oud zijn is onze tweeling al lid. En elke keer als het pakket weer op de mat valt is het feest. De boeken met diertjes worden het meest gelezen maar ook Sesamstraat mag niet gemist worden. Een keer in de zoveel tijd zit er een doe boek bij waar ook zeker met plezier gedaan word. Ze houden in het pakket ook zeker rekening met de leeftijd en de ontwikkelingen van het kind. Onze kinderen zijn zeer tevreden en daardoor wij ook.

Eline en Maud hoffius
Heerenveen
12 januari 2018

Ik ben best wel tevreden van dit kinderpakket. Elke maand was het uitkijken naar welke boekjes er nu geleverd zouden worden. Elke avond lees ik namelijk een boekje voor in de prinsessentent van mijn dochter. Het leuke aan dit pakket was dat er altijd nieuwe boekjes voorhanden waren. Ze stoeft graag met haar mooie verzameling boeken! en elke avond valt ze in slaap met een boekje in haar handen, ze ‘leest’ namelijk graag in bed 🙂
Ook de reactiesnelheid op emails en de klantenservice is top!

Eveline Vanhouwe
Berlare
11 januari 2018

Zalig genieten van mama en papa die mij boekjes voorlezen!!

Odent Jade
Ieper
8 januari 2018

Leuke pakketten en divers. Soms zitten er dingen bij die je even moet bewaren voor als ze wat groter zijn, maar dan heb je al aat wat verschillende dingen inhuis.
De kinderen vinden de voorlees boekjes en de stickerboekjes altijd erg leuk.

Bosschart
Apeldoorn
5 januari 2018

Leuke boekjes, echt geschikt voor de leeftijd. Ook heel fijn en makkelijk dat je je abonnement aan kan passen via de site. We hebben nu een tijdje boekjes besteld voor onze jongste en gaan nu voor onze oudste een paar maanden boekjes bestellen. Ben benieuwd of dit ook zo makkelijk gaat en welke leuke boekjes onze oudste zoon mag ontvangen.

Willemien Holsappel
IJsselmuiden
5 januari 2018

Het was een leuke ervaring om de boeken in de brievenbus te ontdekken.
Ook de zoon van 4 was telkens blij met het pakket.
Maar hij heeft zoveel boeken gekregen met sinterklaas en kerstmis dat ik even mijn abonnement stop zet tot alle boeken eens door de handen zijn gegaan. 🙂

Petra Leys
Sint-Katelijne-Waver
5 januari 2018

Wij hebben sinds de geboorte van onze zoon die nu 2.5 jaar oud is een abonnement bij kinderplezier. Wij genieten volop van de boeken er is zo veel variatie. Van knutsel en doe boeken tot kijk en voel boeken. Voorleesboeken en hele series die langzaam compleet worden. Onze zoon heeft genoeg favorieten en is helemaal gek van lezen.
Klantenservice ook super ben altijd heel goed behandeld en alles is altijd goed voor ons geregeld. Alles bij elkaar: jullie leveren een hele goede en belangrijke service aan kinderen bedankt hiervoor kinderplezier!
In de foto een groot gedeelte van onze verzameling.

Naomi Miegies
Kampen
5 januari 2018

Elke maand het pakket netjes ontvangen. Grotendeels erg leuke boekjes deze zijn ook erg verschillend, sesamstraat voorlees boekjes, kraak en beleef boekjes, kiekeboe boekjes, kartonnen dieren boekjes en ga zo maar door.
Nu bijna 1,5 jaar elke maand boekjes ontvangen en erg veel boekjes op voorraad en daarom mijn abonnement stop gezet wellicht als mijn dochter ouder is dat ik opnieuw opstart om nieuwe leeftijds gericht boekjes te ontvangen.

de Monnink
Roosendaal
5 januari 2018

De boekjes van kinderplezier sluiten erg goed aan bij de leeftijd van mijn kind. Ze worden hier erg graag bekeken/ voorgelezen. De variatie aan boekjes die je iedere levering krijgt vind mijn kind erg leuk. De boekjes zijn van goede kwaliteit. Ik beveel kinderplezier zeker weten aan!

Xavi Ledda
Nieuw Weerdinge
5 januari 2018

De boekjes komen altijd netjes per brievenbus pakket thuis. Nu, na bijna twee jaar, heb ik ons abonnement opgezegd omdat onze dochter erg veel boekjes heeft, en ook veel boekjes krijgt van familie en vrienden.

Cindy Luyckx
Julianadorp
3 januari 2018

De boekjes die we ontvangen hebben zijn erg leuk en leerzaam voor de kinderen. Ook de prijs valt erg mee. 14,95 voor een standaard pakket. Helaas zit het nu niet in ons budget maar anders hadden wij zeker lid gebleven! Bedankt voor het uitkiezen steeds voor een pakket leesboekjes!!

Ciska van Straalen
Leeuwarden
30 december 2017

Leuk om steeds een cadeautje op de mat te krijgen voor onze dochter. De zoekboekjes en flapboekjes zijn onze favoriet, daar speelt ze erg graag mee. 1x per maand is toch best veel, maar daar heeft kinderplezier een mooie oplossing voor bedacht, je kunt je abonnement makkelijk bijstellen naar 6 of 4x per jaar.

Wieke Aarts
Maarssen
28 december 2017

We hebben met veel plezier de boeken mogen ontvangen. Het pakketje komt ook mooi ingepakt en het is een feest om het open te maken.
Leuke boeken en ze doen niet moeilijk als je het abonnement wilt opzeggen.

Carin Prins
Vianen Ut
16 december 2017

Geweldig leuke boekjes die elke maand vers op de mat vallen. Heel handig dat je een pauze in kan lassen wanneer er naar je gevoel genoeg boekjes binnen zijn gekomen.
Goed bereikbaar, echt waar voor je geld, en elke maand een stralend hoofd als er weer boekjes binnen zijn

Noa de Hoogh
Den Haag
12 december 2017

leuk om een pakket te ontvangen voor onze kleine mini man de dag voor sinterklaas.
De boeken zijn leuk en passen bijna allemaal bij de leeftijd van onze zoon.
De online klantenservice verleent prima service het is wel wennen omdat ik niet kon bellen.

marleen korporaal
hoogland
10 december 2017

Top…
Snelle levering.
De kinderboeken zijn geweldig wat ik heb ontvangen.

Shaquille dhonre
Amsterdam
8 december 2017

Onze kleine meid kijkt er al zelf naar uit waneer haar boekjes komen, en gelukkig dat ze is als de postbode belt!!! We lezen boeken dagelijks en ben meer dan blij met de diversiteiten die we tot nu toe altijd hebben gehad!

Durbakova Miroslava
Boom
8 december 2017

De pakketten zijn erg leuk en leerzaam. Er zitten genoeg diverse boeken in. Mijn dochter ziet dit echt als een cadeautje en vind het heel spannend om te zien wat er allemaal inzit.

Alicia van Schevikhoven
Venlo
7 december 2017

Leuke boekjes, onze kinderen werden er enthousiast van! Mooie afwisseling van voorleesboek, prentenboek, werkboekje en kijkboekje.

Ferran Dogger
Beerzerveld
7 december 2017

Ik ben erg tevreden over de dame aan de telefoon heel gezellig en lief …
Erg leuke boekjes gekregen.

Wilma Teunissen
Hoogvliet
6 december 2017

Ik ben blij dat jullie toch meestal boeiende en leuke boeken toezonden. Helaas met wat problemen financiëel moeten we het genoodzaakt stop zetten. Hopelijk kunnen we in de toekomst terug opstarten met de boeken. Bedankt voor de fijne tijd en dat we nog steeds er van zullen genieten. Mieke Glorie.

Mieke glorie
Nedergraafstraat 3 8970 reningelst
6 december 2017

We hebben het pakket boekjes net ontvangen.
Het kwam precies op de afgesproken datum. En de telefonisch verkoopster was heel duidelijk en vriendelijk. Met mijn vraag belde ze mij ook netjes meerdere malen terug. Ook het opzeggen verliep soepel. Ik kreeg gelijk een bevestiging.

Jasmijn Tuininga
Lelystad
6 december 2017

Hele leuke, leerzame boeken. Mijn dochters hebben er veel plezier aan gehad. Heel variërend. Iets leerzaams, iets leuks. Nickelodeon, dierenboeken, stripboeken maar ook over geschiedenis, aardrijkskunde, en verhalen. Echt een aanrader voor kinderen die graag boeken lezen

Kaylee Aben
Oss
6 december 2017

Mijn dochter van net 8 jr is een paar maanden lid geweest van Kinderplezier. We hebben een aantal leuke diverse boeken ontvangen. Maar helaas sluit nog niet alles helemaal aan bij haar leeftijd, of soms zijn het series die we niet kennen. Het concept waarbij leesboek, knutselboek en een leerzaam boek gecombineerd worden vind ik wel heel leuk, en de prijs kwaliteit verhouding is ook prima.

Veronique Heijmans
Woerden
5 december 2017

Iedere keer weer een ‘Kadotje’ om open te maken!
Gevarieerde pakketten waar mijn meisje steeds weer erg blij van wordt 😀

Livia Verschuur
Ede
5 december 2017

Super content super leuke boekjes en Cristian is ook super content. Vriendelijk groetjes Debora

Cristian airo
Genk
4 december 2017

Leuk pakket met zowel veel leerzame boeken als boeken voor plezier. Mijn dochter vond het altijd geweldig om het pakket binnen te krijgen. Ik heb hem voor nu even stopgezet. Maar ga in de toekomst zeker weer het vervolgabbonement afsluiten (8-12), maar daar is ze nu nog iets te jong voor.

G. Eelhart
Amstelveen
30 november 2017

Ik wil kinderplezier qua service een dikke 10+ geven ik had mijn pakketje NIET ontvangen dankzij sandd en gelijk gemaild gelijk kreeg ik antwoord met de vraag nog een weekje te wachten in hoop dat het nog geleverd zou worden (niet dus) en mocht het niet get geval zijn moest ik weer mailen en toen hebben wij gelukkig kosteloos een nieuw pakketje via de tnt opgestuurd gekregen! De kids weer blij dus mama ook tevreden klantenservice ga zo door en bedankt voor de moeite

Cheyenne
Zuidholland
27 november 2017

Leuke boekjes die echt afgestemd zijn op de leeftijd van de kinderen. Mijn jongste dochter vind de boekjes geweldig.. ook goede service. Als er iets is dan krijg je snel antwoord en oplossing..

Lisa koenraadt
Steenbergen
24 november 2017

Wij hebben voor twee leeftijden meerdere pakketten gehad afgelopen tijd. De inhoud was leuk en leerzaam.
Aangezien oma ook vaak boekjes meeneemt, vinden we dat we voorlopig even genoeg hebben en zetten we het voor nu stop. Wellicht dat we weer beginnen als de kinderen zelf ook kunnen lezen.

Volker van de Kerke
Hilversum
14 november 2017

Een vrolijk pakket valt op de mat, geadresseerd aan onze kinderen… ze zijn helemaal blij met de verschillende boekjes. Voor allebei zit er wat leuks in en we zaten meteen op de bank voor te lezen.
De medewerkers die wij hebben gesproken waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Sophie Bakker
Roelofarendsveen
14 november 2017

Ik vind dat jullie heel leuke boekjes sturen ik lees het altijd voor aan mijn kindje van 6,5 maanden, hij vind de tekeningen heel interessant.

Sirac uzun
Beverlo
10 november 2017

Zeer tevreden over het boeken pakket. Het is maandelijks uitkijken naar het volgende pakje.
Ook de kids vinden het super. Een aanrader.

Isabel Verschueren
Stekene
9 november 2017

Ik had eerst het pakket voor babys en daarna kleuters. Beide pakketen erg leuk en de verhalen zijn goed te lezen. Iedere maand kijken de kinderen naar de boeken uit. En stiekem kijk ik ook met volle smart naar de brievenbus iedere maand. Zeker een aanrader!!

Rosalba windster
Rotterdam
9 november 2017

Wij zijn al begonnen met voorlezen toen mijn zoontje 4 maanden oud was, nu is hij bijna 1 en hij vind het geweldig! De pakketten die wij opgestuurd kregen waren heel divers en echt leeftijd gericht van boeken met alleen plaatjes tot Sesamstraat en paw patrol! Mijn zoontje zijn kast puilt uit en elke avond een ander boekje. Wij hebben er heel veel lees en kijk plezier aan beleefd

Jessica lescrauwaet
Purmerend
9 november 2017

Brynthe vindt het superfijn om in nieuwe boekjes te leren lezen. Samen met haar broertjes kijkt ze uit naar de volgende zendingen.

Brynthe Vandervelpen
Sint-Truiden
9 november 2017

Alles is heel goed uitgelegd en ze hebben ook hele leuke boekjes uitgekozen voor mijn dochter haar leeftijd. Ik vind het een fijne organisatie.

Daphne haverkate
Den helder
9 november 2017

Hallo allemaal,
Ik vond het heel leuk en iedere maand weer verassing wat er binnen zou komen en iedere keer weer even top.
Zeker een aanrader.
Groetjes Imke de mama van Puck Simons

Puck Simons
Belfeld
8 november 2017

Heel erg leuke boekjes die je mss niet zelf in de winkel kan vinden of zelf zou kopen.
Eenvoudig aan te passen qua frequentie van levering. Met een klik op de knop is het geregeld!
Leuke gevarieerde boekjes die telkens netjes geleverd worden. Zorgt steeds voor een fijne avond.

L Van Renterghem
Melsbroek
4 november 2017

Hele leuke gevarieerde boekjes! Heb zelfs een badboekje er tussen zitten vind mijn dochter helemaal geweldig!

Monique Van der haak
Hoorn
3 november 2017

Erg leuke en aansluitende boeken pakketten. Alex is er super blij mee iedere keer. Nu gaat zijn pas geboren broertje er ook aan beginnen. We kijken uit naar wat voor boekjes hij straks ontvangt!

Alex Koks
Beverwijk
3 november 2017

Mijn zoon is altijd blij als hij de mint plastic folie ziet met daarin de boeken hij wil het ook zelf pakken en vaak wil hij dat mama meteen de boekjes voor leest
De boekjes met de harde bladzijdes mag hij pakken waneer hij wilt en de andere boekjes leest mama ‘s avonds uit voor dat vind hij erg prettig, we zijn al een jaar lid. De boeken komen goed aan en we gaan volgend jaar weer verder, we zijn benieuwd wat hij ervan vind! Mvg Sam en Sharon

Sam blokzijl
Almere
3 november 2017

Leuke boekjes, passend bij de leeftijd en het interessegebied van mijn zoontje van 1,5 jaar. Divers aanbod. Erg leuk om iedere maand een pakket te ontvangen!

Daniëlle Molhoek
Waddinxveen
3 november 2017

Super service, mijn dochter vond de boekjes leuk en paste goed bij haar leeftijd. Scheelt mij weer boekjes halen bij de bieb of in de winkel!

Anoeska smit
Deventer
3 november 2017

Ben heeel content van jullie dienst mijn 2 zoontjes zijn heel blij met hun boekjes!!!! Heb er al 4 grote dozen vol staàn!!! Echt een aanrading en goedkoop!!

busra unalan
as
3 november 2017

Ik vind het echt een heel leuk pakket en mijn zoon vind elke maand weer een kadootje door de bus. Hij is snel uitgekeken op boeken dus dit is een super oplossing.

Rosa jaquet
Amersfoort
3 november 2017

Super leuk en leerzaam!
Elke maand weer een verrassing als het pakket in de bus zit!
Leuk dat het ook zeer divers is door elke keer iets anders van een voelboekje tot kartonnenboekje zodat ze zelf kunnen rommelen tot een normaal voorleesboek die je zelf voor kunt lezen.
Zie foto voor de boekjes uit de laatste 2 pakketten! Een aanrader!

Van den H.
Veen
29 oktober 2017

Erg leuk boekenpakket ontvangen ter kennismaking. Onze dochter vind de boekjes prachtig. Het zijn leuke en herkenbare boekjes die lekker weglezen met een kleintje. Maar ook leerzaam.

Linda van Houten
Delft
28 oktober 2017

Boekjes zijn heel leerrijk en interessant maar had voor de leeftijd 0-2 jaar iets meer speelgoedboekjes verwacht zoals bv in stof aangezien ze op een leeftijd van 1 jaar nog alles in de mond steken maar algemeen wel goede ervaring met Kinderplezier.

Leslie Adams
Hoeilaart
28 oktober 2017

De boeken zijn zeer geschikt voor de leeftijd en erg gezellig om in te kijken. De kleine herkent zelfs een aantal woorden en brabbelt mee.

Cagri Cetin
Schiedam
27 oktober 2017

Erg leuk pakket. Er word goed op de leeftijd gelet. Veel variatie met de boeken.

Marieke kuperus
Alkmaar
26 oktober 2017

Goede service en leuke boekjes. Zeker zijn geld waard! Ons zoontje was helemaal gek van de Nickelodeon boekjes. Ook met de dierenboekjes hebben we veel plezier gehad, dierengeluiden nadoen is super leuk!

Femke Michiels
Schoterweg 314
25 oktober 2017

Leuke pakketjes! Onze kindjes hebben er al veel leesplezier opzitten! Danku!

Maurice van roye
Borgerhout
25 oktober 2017

Diverse boeken, voor een leuke prijs.
Alleen elke Maand is wel beetje veel. Dus heb hem staan op 3 keer per jaar.
Heel handig dat je dat in kan stellen en zelfs kan pauzeren.

Jennifer van Leeuwen
Maassluis
23 oktober 2017

Een heel leuk pakket ontvangen. Mijn dochter komt steeds met Kees de Kat om voor te lezen. Echt een geweldig initiatief.

Danielle
Zeewolde
22 oktober 2017

Fantastische service. Er wordt hier gedaan wat er beloofd wordt. Bij eventuele vragen of wijzigingen wordt er naar je geluisterd. Mijn ervaringen zijn louter positief.

John hoeks
Rotterdam
17 oktober 2017

Voor de kinderen is het elke keer een feest als het nieuwe boekenpakket van Kinderplezier op de deurmat ligt. Samen kropen ze op de bank en samen gingen ze de boeken verdelen.

D. van Gelden
Leeuwarden
13 oktober 2017

Vandaag de gratis boekjes ontvangen voor ons dochtertje lara, leuke boekjes. Wij gaan voor 4x per jaar een pakketje, elke maand is een beetje veel, we hebben al heel wel boeken thuis

Lara vialle
goes
13 oktober 2017

De meeste boekjes zijn nu al de favorieten van Hugo. Vooral de dieren en vervoersmiddelen boekjes worden echt stuk ‘gelezen’. De boekjes van disney en studio 100 vinden we wat minder. Jammer dat er geen pakket is zonder deze boekjes.

Hugo Ligthart
Alkmaar
16 oktober 2017

Elke keer een feest om uit te pakken. Leuke afwisselende lees en doe boeken. Nu ook aangemeld voor mijn zoon van 1,5. Om en om zullen ze een pakket krijgen.

Marit Reinders-Frerikd
Gramsbergen
12 oktober 2017

Leuk starters/ probeer pakket met verschillende soorten boekjes.
Alleen voor de verzendkosten.
Zal hier in de toekomst zeker meer gebruik van maken.
Mijn dochter is dol op het boekje over de clown.

Jivaya Murli
Den Haag
10 oktober 2017

Leuke en gevarieerde boekjes afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Een leuk cadeautje op de deurmat! Veel voorlees plezier ervaren.

Roan van Noord
Rotterdam
10 oktober 2017

Super blij met de mooie boekjes. Ook Lijs bladert frequent door de boekjes heen en voorlezen is meteen plezier.

Lijs Van Ruyskensvelde
St-Eloois-Vijve
7 oktober 2017

Tot nu toe 3 pakketten mogen ontvangen en dik tevreden. Aangevraagd als gratis pakket en heb daarover ook duidelijke telefonische uitleg gehad.
De boeken zijn ook erg mooi en ik en mijn dochtertje beleven er veel plezier van nu net mijn zoontje van 6 jaar toegevoegd en ben benieuwd naar zijn pakket.

Stephanie Spekle
Maastricht
7 oktober 2017

Je krijgt boekjes die je anders niet snel koopt. Dat is juist leuk! Zo heb je weer iets anders. 1x per maand is alleen wel wat veel.

Mats aan de Wiel
Hardinxveld
7 oktober 2017

Afgelopen week ons eerste boekenpakket ontvangen. Onze zoon vond het geweldig om boeken op de mat te vinden!
1 boekje vond ik eigenlijk te makkelijk voor hem en eentje juist weer te moeilijk, maar daar leek hij geen last van te hebben 🙂
Voor volgende keer een ander niveau besteld, zodat het pakket hopelijk meer op het niveau van zn oudere broer gericht is.

Kim Grootscholte
Steenbergen
7 oktober 2017

Ontzettend leuk boeken pakket ontvangen voor mijn zoontje van bijna 1 jaar. Het zijn 4 verschillende soorten boeken, dat vind ik super. Wij zullen met deze boeken veel leesplezier beleven!

Steffie Hirs
IJmuiden
6 oktober 2017

Zoë vind de pakketjes geweldig. Nu voor de 2e keer ontvangen en een feest met uitpakken….
Zeer leerzaam en leuk om ook niet steeds hetzelfde te hoeven voorlezen!

Zoë van Eeren
Hellevoetsluis
6 oktober 2017

Elke maand weer aanvulling voor de boekenkast van onze zoon. De ene keer meer voel en doe-boekjes, de andere keer weer meer boekjes met bekende figuren, zoals Elmo, Peppa Pig.

Stefanie van Kesteren
Hillegom
6 oktober 2017

Altijd goede service gehad ook super leuke boeken erin. Helaas op dit moment erg veel boeken voor mijn zoontje als ie iets ouder is abboneer ik me zeker weer! Top service

Rowena van den boorn
Maastricht
4 oktober 2017

Kinderplezier heeft erg leuke varianten boeken per maand, wij zelf vonden het niet eentonig plus veel lees plezier. Ook al zaten er boeken erbij dat mijn kleintje nog niet snapt. Maar die waar en zoek boeken vond hij geweldig en als hij wat ouder is heeft hij genoeg boekjes om aan te beginnen!!

Murley Purperhart
AMSTERDAM
4 oktober 2017

Super goede en snelle leveringen gehad steeds. Ook super leuke boekjes wat erin zaten. Zat geen 1 in die tegenviel. Heel erg tevreden over het bedrijf ook met de communicatie heel tevreden!

Ryvano van den boorn
Maastricht
3 oktober 2017

2 jaar geleden lid geweest maar uiteindelijk een jaar gestopt want mn zoon had totaal geen interesse in boekjes, nu weer opnieuw aangemeld hij is nu meer geinteresseerd en ben altijd goed te woord gestaan, toen ik een keer een pakket niet ontvangen heb en hier een mail over stuurde werd ik heel vriendelijk, goed en snel te woord gestaan via de mail, binnen een week had ik een nieuw pakket ontvangen en welgemeende excusses.
De boekjes zijn ook altijd goed aangepast aan de leeftijd leuk en interessant!!

Debbie filius
Rotterdam
2 oktober 2017

Elke keer een kadotje in de brievenbus, de kleine is zo blij met ze pakje vol boekjes. Vooral blij met de afwisseling niet elke keer een badboekje of knisperboekje BV.. elke keer wat anders. We gaan nu over naar het peuter/kleuter pakket hoop dat hij daar net zo blij van word elke maand.

Ben pieters
Noord-scharwoude
1 oktober 2017

We bedanken kinderplezier namens ons zoontje Thomas

We hebben van kinderplezier kinderboeken thuis gekregen waar Thomas alle dagen mee rond sjouwt
Leuk die kinderboeken van kinderplezier

Bedankt namens ons vanuit Italië
Marco & Catia met Thomas
Manders-Franchini

Catia franchini
Beek en Donk
29 september 2017

Wat een prachtige boeken ontvangen wij voor zowel onze dreumes als kleuter, vooral de oudste zit op zijn pakket te wachten :).
Wat voor ons prettig is, is dat het makkelijk aan te passen is en daar helemaal niet moeilijk over gedaan wordt.
Mooi boeken en goede service, wij zijn dik tevreden!

Maria Andriessen-IJzerman
Naarden
29 september 2017

Met plezier iedere maand een boekenpakket ontvangen. Samen met mijn zoontje lees ik veel. Leuke diversiteit van de boeken, woordenboekjes, prentenboeken en kleine leesboeken.

Sanne Vd ven
Schaijk
27 september 2017

Mijn dochtertje van 7 maanden vond het rammelboekje heel interessant en mijn zoontje van 5 jaar vond het Sesamstraat Elmo bij de dokter heel leuk en interessant om te bladeren, want kinderboeken lees je samen met plezier dankzij kinderplezier.nl

H. Karaduman
'S-Gravenhage
21 september 2017

Top service! Elke maand opnieuw kijken we uit naar de nieuwe boeken! Onze zoon is anderhalf jaar oud en zelf hij kent de verpakking al. De boekjes zijn volledig afgestemd op zijn interesse. Nog geen moment spijt gehad van het abonnement.

Liam Crols
Berlare
21 september 2017

Wat een super mooie boekjes ook echt leuk waar ze nu iets aan heeft !
Zeer tevreden en een aanrader 👍🏻

Fenna Cooke
Ochten
14 september 2017

Leuke service en je ontvangt de boeken altijd erg netjes verpakt! Boeken zien er ook echt uit als nieuw!

Leonie v. Zante
Maurik
14 september 2017

Ik had me online aangemeld voor Kinderplezier. Ik werd erna vriendelijk telefonisch benaderd om de bestelling door te nemen en te bevestigen. Elke keer als we een pakketje ontvingen was mijn zoontje erg enthousiast.

Zeliha Dogan
Amsterdam
14 september 2017

Wat een leuke verrassing iedere maand weer om het boekenpakket in de brievenbus te ontvangen 😉
Het leuke is dat het steeds een heel gevarieerd pakket is.
Naast het echte voorleesboek is het leuk dat er ook steeds een leuk klein boekje bijzit waar onze zoon zelf mee kan spelen.
Ook de prijs / kwaliteit verhouding is goed.
Dus wij zijn echt heel tevreden.

Simon Schielke
Doenrade
16 september 2017

Er leuke boekjes ontvangen die onze kleine man van 11mnd erg leuk vond. Vooral het voelboekje was een succes!! Kinderplezier heeft een leuke verzameling gemaakt.

Mendy Krijnen
Oosterhout
16 september 2017

Heel leuk boeken is te raden voor kindjes

Ryan Peijen
Tilburg
10 september 2017

Zojuist het eerste pakketje ontvangen. Onze zoon is er helemaal blij mee! Het lego doeboek geeft hij even niet af, dus deze ontbreekt op de foto 😊

Cindy Idzerda
Nieuwegein
8 september 2017

We hebben met erg veel plezier de boekjes van kinderplezier mogen ontvangen.
Het leuke en spannende is dat je niet weet wat je binnen krijgt en dat maakt het voor het kind helemaal geweldig.

Bettine Kaman-Ewolds
Bovenpad 34
13 september 2017

Mitch heeft altijd met veel plezier de boeken gelezen. Vooral de boeken met opdrachten met stickers vond hij heel leuk. En zelfs een vriendenboekje erbij. Heel leuk. Zeker aan te raden ook het dreumes pakket

Mitch moerkerken
Stad aan t Haringvliet
13 september 2017

Tevreden

Brenda Zengers
Maasmechelen
12 september 2017

Heb super leuke boeken binnen gekregen. Geweldig!

L. Dam
Alkmaar
9 september 2017

Leuk en afwisselend steeds weer een verrassing.
Ze staan te springen als het groene pakketje door de bus valt.

arinda van tienhoven
groot-ammers
8 september 2017

Ik vind het super om boekjes te ontvangen! De kinderen houden er ook enorm van. Elke maand een leuk vooruitzicht en de kostprijs is erg goedkoop in wat je ervoor krijgt! Echt een aanrader!

Celine van der Raaij
Merksem
7 september 2017

Heel erg leuk om elke maand een leuk pakketje voor onze baby te ontvangen! Erg leuke boeken en goede service! (Naam van onze zoon was eerst verkeerd gespeld op de adressticker. Na 1 telefoontje met een zeer vriendelijke medewerker gelijk opgelost!)
Leuk initiatief

Melissa Hofstede
Schoonhoven
6 september 2017

Erg leuke boekjes mogen ontvangen voor onze kleine Nour.. de Sesamstraat boekjes zijn haar absolute favoriet!

Nikki Elshikh
VIANEN UT
8 september 2017

De boeken van kinderplezier worden altijd heel enthousiast ontvangen door onze zoon (5 jaar) en dochter (2 jaar). Het pakket is afwisselend en uitdagend. Het is ook heel makkelijk om het niveau aan te passen. Kortom, echt een aanrader!

wendy steghuis
erica
1 september 2017

Erg leuk om boeken te ontvangen voor een mooie prijs! Het is altijd een feest als er een pakket in de bus ligt.
De boekjes passen prima bij de leeftijd van mijn dochter. Ik kan haar erg boeien met de boeken.

Jackie Tax
Julianadorp
1 september 2017

Met groot plezier ontvangen wij maandelijks het boekenpakket. Zodra mijn kinderen de verpakking op de deurmat zien liggen, komt iedereen meteen in actie; dat pakket moet open! De jongste (2jr) is vooral dol op de boekjes met stickervellen en gaat direct aan de slag. De oudste van 4 jaar is dol op de boekjes waarmee hij kan oefenen met tellen, kleuren en vormen. De voorleesboekjes en prentenboekjes zijn erg leuk! Ik ervaar de service als goed en ben zeer tevreden over de inhoud van het boekenpakket en de prijs-/kwaliteitverhouding! Een aanrader voor elk gezin met kinderen!

Jacqueline Stok
Schiedam
1 september 2017

De pakketten zitten altijd vol met leuke boekjes. Ook zijn de pakketten afwisselend, er zitten verschillende soorten boeken in wat voor leuke combinaties zorgt.

Ineke koenders
De goorn
29 augustus 2017

Erg leuke boekjes, netjes verpakt en verzonden. Service is altijd prima. Aanrader!

Saskia Kleinveld
Rotterdam
26 augustus 2017

Mijn oudste dochter van 2 is helemaal weg van jullie boekjes. Ze heeft vooral voorkeur voor de serie van sesamstraat. Samen lezen we graag de boekjes en ook de boekjes die ze ‘zelf’ kan lezen vindt ze erg leuk. Als ze het pakket in de brievenbus ziet dan is ze helemaal enthousiast en moet ik meteen gaan voorlezen. Tegenwoordig ook de jongste van 6 maanden op schoot. En zo lezen we samen de boekjes (vaak wel een stuk of 5 keer achter elkaar).

Laura teunen
Darp
29 augustus 2017

Leuke boeken. Zeker waar voor het maandelijks bedrag.
Vooral de voel boekjes zijn er leuk voor de baby’s.

Zeker een aanrader.

M. Heinrich
Aalten
22 augustus 2017

Erg leuk pakket met toepasselijk lawaai boek voor onze uitbundige peuter 😊.

S. Jansen
Ede
20 augustus 2017

Ontzettend leuke boeken ontvangen voor onze dochter Jasmijn. Elke levering 4 leuke, verschillende boeken. Wat wij erg leuk vinden is dat er elke levering een boek van sesamstraat bij zat. Zo hebben we een mooie reeks boeken van dezelfde categorie.

Chantal van de Belt
Vroomshoop
19 augustus 2017

Mijn kinderen vonden het geweldig om met de post een pakketje te ontvangen met hun naam erop! Mijn oudste dochter is ook gek op boeken dus was helemaal gelukkig met haar cadeau. Ik vind het aangaan van een langdurig abonnement te duur en we hoeven ook niet zo veel boeken elke maand, maar bij een leuke aanbieding over een tijdje zal ik zeker nog eens aanmelden.

Van Gestel
Oosterhout
16 augustus 2017

Van de week het kennismakingspakket ontvangen en het is een erg leuk pakket met boeken mijn dochter kijkt met veel bewondering in de boekjes en vind het leuk als we ze samen lezen en bekijken! Wij blijven zeker gebruik maken van dit aanbod maar wel 6 keer per jaar ipv iedere maand anders word het zo veel.

sjarmaine gorree
leiden
13 augustus 2017

Ik was enigzins sceptisch over het te ontvangen pakket en was van plan het na de eerste keer gelijk stop te zetten. Maar toen het pakket binnen kwam was ik zo enthousiast dat ik het toch doorzet. Weliswaar niet elke maand maar 4x per jaar, maar ik ben nu al erg benieuwd naar het volgende pakket..

Irene Bruijnis
Beverwijk
12 augustus 2017

Het is jammer dat onze dochter niet zo veel met de boekjes doet nu… Zodra Yinthe wat ouder is en meer met boeken gaat doen komen we zeker terug, we zijn zeer tevreden over de kwaliteit en prijsverhouding…

Cynthia Elstrodt Blom
Zwaag
11 augustus 2017

Ik ben zeer tevreden over de ontvangen boekjes. Mijn zoontje kijkt er met veel bewondering naar. Doordat het pakketje is samengesteld, leer je ook andere boekjes kennen.

Jamie Maes
Zonnebeke
12 augustus 2017

Erg leuke boeken. Mijn kleine meid vindt het heerlijk om voorgelezen te worden. De boeken die in de pakketten zitten zijn steeds erg leuk, vrolijk, veel kleurtjes en van goede kwaliteit. Een echte aanrader!

Drummond
Venlo
8 augustus 2017

Vandaag voor het eerst 4 leuke boeken mogen ontvangen voor onze dochter van 9 maand. We zijn er erg tevreden over en we laten het abonnement lopen. Wij kunnen niet wachten op de volgende levering!

Margreet Wit
Usquert
4 augustus 2017

Kennismakingspakket met 4 leuke boeken ontvangen en daarna direct opgezegd.
Reden: ik wil nergens aan vast zitten. Dit was binnen 1 minuut per mail geregeld, goede service.
Onze dochter van 2 vond alle 4 de boekjes zo leuk, dat zij niet meer naar bed wilde en direct begon te bladeren.

W. Veliu
Dirksland
4 augustus 2017

Mijn dochtertje vind de boekjes echt super leuk. Elke week geef ik haar een nieuwe en vooral degene met de diertjes vind ze geweldig.

Maliya langens
Bocholt
4 augustus 2017

Kindjes zijn altijd reuze nieuwsgierig als het pakketje in de brievenbus zit. Zeer leuke boekjes. Leuke afwisseling tussen leesboekjes en spelletjes boekje. Al een tijdje lid voor de jongste maar nu ook de oudste kindjes aan mijn abonnement toegevoegd. We zijn allemaal zeer benieuwd welke mooie en leuke boekjes we nog mogen ontvangen. Wij zijn zeer tevreden.

Silvie verguchten
Oostende
3 augustus 2017

Ik ben heel erg tevreden met kinderplezier. De boeken waren gepast voor mijn zoontje, zo kon hij de kleuren leren hoe ouder hij werd, leren tellen, en fruit namen en nog veel meer. Elk avond een verhaaltje voorlezen uit verschillende boeken met leuke animaties. Wij genieten nog steeds van deze boeken ! 10+ krijgen jullie van mij!

A M da costa
Lelystad
1 augustus 2017

Altijd heel erg mooie boekjes gekregen mooi verpakt en niet beschadigd toegekomen

Heel erg leerzaam ook
Ook boeken waar mama uit kan voorlezen

En waar zoontje lief gewoon kan in bladeren vind hij super

Mijn zoontje had er lang genot van. Ook zijn neefje en nichtje kijken graag in de boekjes

Shanna verbeeke
Nieuwpoort
27 juli 2017

Ik ben heel erg blij met kinderplezier! Ik vind de variatie goed. Je kunt boekjes lezen, stickers plakken en tekenen! 3d bril erbij erg leuk! Mijn zoon is er heel erg blij mee.
Ik vind jullie fantastisch!!
Leuk bedrijf!

Blue

Blue Sewradj
AMSTERDAM
24 juli 2017

Ik vind de pakketten super! Het fijne vind ik vooral dat je verschillende leesboeken hebt van, voor mijn dochter, bekende figuren zoals Prinsessia, Masha en de beer etc maar ook minder bekende leuke verhalen zoals Prinsesje Perfect die toevallig dezelfde naam heeft als mijn dochter! Dit boek is dan ook favoriet! Daarnaast zijn de doeboeken erg gemakkelijk om te doen en leerzaam. De pakketten zijn goed samengesteld wat betreft leeftijd. Helaas kijkt mijn dochter er niet meer zo veel naar om, ze is nu meer van het knutselen. Wel super dat de frequentie aanpasbaar is (heb ik ook 2x aangepast) en ook de service is top! Werd supersnel geholpen wanneer ik een boekje dubbel gekregen had en wanneer er iets fout ging met de levering.

Sharon Sarkol
Venlo
21 juli 2017

Hele fijne ervaring met Kinderplezier klantenservice. Ze vertelden mij vooraf duidelijk waar ik aan deel zou nemen en hoe ik mijn pakket kon wijzigen of stopzetten. We hebben hele leuke en mooie boeken mogen ontvangen. Goed afgestemd op de leeftijd van onze kinderen.

M. Markovic
Huizen
14 juli 2017

Heb het welkomstpakket ontvangen en er zaten heke leuke boekjes bij me zoon is er blij mee heb het als goed ervaren bij kinderplezier.nl
Echt heel leuk een aanrader dus.

Mitchell Lord
Capelle Aan den IJssel
12 juli 2017

Snelle reacties als je via de website contact opneemt, leuke boeken, eenvoudig aan te passen qua frequentie, eenvoudig te wisselen van pakket, kortom, niets dan lof!

Stephanie van Esbroek
Delft
12 juli 2017

Vandaag weer een boekenpakket van Kinderplezier ontvangen.
Kinderplezier past de boekjes aan aan de doelgroep, zoals bijvoorbeeld leuke voelboekjes, boekjes met veel plaatjes, eerste woordjes boekjes en/ of knisperboekjes voor de 0 – 2 jarigen.
Hele leuke boekjes, zo zat er vandaag bijvoorbeeld een boekje van Macha en de beer bij, en ook zat er weer een boekje van Sesamstraat bij.
Een abonnement voor Kinderplezier is zowel een leuk als leerzaam cadeau!

Eleonora Berkers
Eindhoven
11 juli 2017

Ik ben erg tevreden met alle geleverde service. Bij een beschadigd boek kreeg ik een nieuw exemplaar, dit was ook bij een dubbeling het geval. Klantenservice gaf snel antwoord en de geleverde boekjes zeer divers. Dit geld overigens ook voor de baby boekjes.

Frouke Gransier
Heusden
11 juli 2017

We hebben erg leuke boekjes ontvangen van kinderplezier. We hebben het nu eventjes stop gezet omdat onze dochter nog maar 5 maanden is en al heel veel boekjes heeft. Maar voor in de toekomst willen we graag weer eens starten met kinderplezier.

Jannie kooistra
De westereen
10 juli 2017

De boeken die je toegestuurd krijgt van kinderplezier zijn echt de moeite en hun geld waard mijn zoon heeft er echt plezier aan. Het is een echte aanrader.

Vicky Vinck
Huizingen
9 juli 2017

Hind knutselt en is tevreden met haar boekjes.

Hind El makhloufi
Amsterdam
8 juli 2017

Het eerste pakket werd direct vol enthousiasme uitgepakt. Leuke selectie van boekjes, perfect voor onze kleine boekenwurm 😉

Liz Janssen
Haaren
7 juli 2017

Heel leuk concept.
Toffe boekjes, ook veel diversiteit in de boekjes.

Onze kleine jongen is alvast fan!

Kim louwyck
Geluveld
7 juli 2017

Leuke boekjes, steeds op tijd ontvangen. Ons babytje heeft er al veel plezier aan gehad. Aanrader!

Livia Lepsch
Arendonk
7 juli 2017

Hoi hoi we hebben vandaag de eerste boekjes binnen. Ze zijn super leuk en mijn baby van 6 maanden is gek op de boekjes!
Ben super blij mee!
Groetjes Niels en zijn ouders.

Niels van Veen
Benthuizen
7 juli 2017

Leuke boekjes, Maurice is nu bijna 2,5 jaar en vind het heel leuk om voorgelezen te worden.
Ook de zoek boeken zijn een groot succes!

De frequentie van 1x maand vonden wij wat veel maar gemakkelijk aan te passen via de website

Groetjes

Maurice van roye
Borgerhout
7 juli 2017

Erg mooi pakket met leuke boeken. Ze worden dagelijks goed gelezen. Zeker het geld waard!

Suzan coenen
Maasbracht
5 juli 2017

Mijn dochtertje is altijd erg enthousiast als er weer een nieuw pakketje op haar ligt te wachten. Het openscheuren van de verpakking gaat iedere maand weer makkelijker en sneller. Van de 4 boekjes kiest ze meteen haar favoriet, vanaf dit moment zijn ze voor de rest van de dag onafscheidelijk. De anderen moeten op hen beurt wachten maar ook zij zullen de nodige aandacht krijgen.
Zowel voor kind als ouder is het iedere maand weer een genot als de nieuwe boekjes binnenkomen wetende dat er vele uurtjes leesplezier in het verschiet liggen.

Martijn Vennix
Eindhoven
3 juli 2017

Zojuist het hele leuke boekenpakket ontvangen voor onze zoon. Er zitten hele leerzame en mooie boeken bij! We zijn er heel erg blij mee!

Clemence Matakena
Amsterdam
29 juni 2017

Het is een leuke manier om verschillende boeken (voor) te lezen en te sparen. Betaalbare prijs.

Annemiek van de Beek
Nijkerk
29 juni 2017

Super leuk pakket. Onze dochter is er heel blij mee. Goedkoop met moeie boekjes.

Zeegers
Allengaweg 4
22 juni 2017

Ik ben zeer tevreden met jullie aanpak , klantvriendelijkheid en correctheid.
Wij vinden het een zeer eerlijk product, maar gezien wij denken er op dit moment nog een beetje te weinig gebruik van te kunnen maken, hebben wij beslist de bestelling even stop te zetten, daar wij deze pakketten zeer interessant vinden zullen wij wel in de verdere toekomst opnieuw opteren om bij jullie opnieuw actieve klant te worden.alles wordt ook heel erg netjes verpakt en bezorgt via Bpost. Wij bevelen jullie zeker en vast aan bij vrienden en kennissen. Mvg

Melissa Van Den Steen
Dendermonde
20 juni 2017

Heel toffe boekjes ontvangen. Victor reageerde er super op 😉

Victor Nys
Wevelgem
20 juni 2017

Mijn zoontje was er erg blij mee met de boekjes zag het echt als een verrassing aan komen.

fabio fusilli
Purmerend
17 juni 2017

Ik vind dat de organisatie de zaken goed regelt, ze leggen alles goed uit en zijn erg klantgericht.

Simone butler jacobs
Utrecht
16 juni 2017

Ik heb een welkomstpakket ontvangen! Ik was erg nieuwsgierig! Bang dat het een tegenvaller zou zijn maar het is echt geweldig!
Gevarieerde boekjes, echt op leeftijd gesorteerd. Super leuk en een echte aanrader!

Shannon Bresser
Spijkenisse
16 juni 2017

Kinderplezier is echt een topper! Mijn schoonzus is al enkele jaren klant en mijn dochter was altijd dol om daar op bezoek te gaan.

Dus heb ik besloten om ook een abonnement te nemen. Altijd leuke boekjes, heel veel variatie.
Het veranderen van niveau is met enkele muisklikken in orde!
En niet alleen de kinderen genieten ervan.. ook deze mama geniet ervan om voor het slapengaan een boekje voor te lezen.

Anneleen Vandermeulen
Zottegem
14 juni 2017

Ik heb een hele leuk boekpakketje gekregen waaruit ik mijn kleine man elke dag voor het slapen gaan uit inlees. Hij vind het heerlijk voor t slapen gaan naar mama te luisteren wat ze leest, hij lacht en giechelt speelt met zn handjes en voetjes uit blijdschap. Heel erg leuk de pakketten.

Violeta hidri
Hengelo
14 juni 2017

De boeken van Kinderplezier sluiten precies aan bij de leeftijd en interesse van ons gekozen leeftijdscategorie. Leuk dat er elke keer een thema aan vast zit. Vooral het laatste pakket over boerderij dieren valt in de smaak. Ik ben nu al benieuwd naar het volgende thema.

Ivo van Ruijven
Papendrecht
13 juni 2017

Mijn zoontje is super blij met de boekjes die we al ontvangen hebben, want nu ist elke avond verhaaltjes tijd voor t slapen gaan!

Imke vranken
Mol
13 juni 2017

Gevarieerde en toffe boekjes. Snel geleverd en abonnement is gemakkelijk te wijzigen.

Elien boeraeve
Voormezele
12 juni 2017

Dag,
Vandaag ons eerste pakketje ontvangen en boeken zien er echt leuk uit! Mijn dochter was er ook gelukkig mee. Alleen vind ik elke maand wel te veel maar ben blij dat ik het kon wijzigen naar 4x per jaar :).

Sema Bekmezci
Genk
12 juni 2017

Voor de eerste keer een pakket gekregen voor ons jongste dochter. Is een heel mooi pakket kan niet wachten om voor te lezen. Hebben onmiddellijk onze zoon er bij ingeschreven. Kan niet wachten op zijn pakket.

Deconinck laurence
Ronse
12 juni 2017

4 verschillende boekjes, kleurboekje, knutselboekje en 2 leesboekjes. Mooi geleverd en gemakkelijk opzegbaar!

Vanessa Massaer
Hoeleden
12 juni 2017

Wij hebben de pakketten met veel plezier ontvangen. Het leesboek werd s avonds meteen uitvoerig doorgenomen en de kleur/knutsel boeken werden in de loop van de maand gekleurd en getekend.

Silke moonen
Goirle
11 juni 2017

Ben heel blij met de boeken van kinderplezier die speciaal meegroeien met je kleine. Leuke verschillende verhalen maar ook verzamelboeken zoals van Sesamstraat. Echt een aanrader.

Deborah durham
Amsterdam
11 juni 2017

Mijn zoontje heeft nu al heel veel plezier van de opgestuurde boekjes

Het is vooral leuk dat het altijd een verassing is wat voor boekjes er in het pakket zitten

Laura van den broek
Haarsteeg
6 juni 2017

Erg leuke boeken voor een leuk prijsje. Merkte alleen dat mijn dochter te groot wordt voor de leeftijd baby-peuter. Ik was daarom van plan om het af te melden toen kwam ik op de site tegen dat je de moeilijkheid kon veranderen, dit meteen gedaan ben benieuwd naar die boeken.

Saskia pieterse
Almere
5 juni 2017

Wij hebben ruim 2 jaar een abonnement gehad op de sesamstraat collectie hele leuke en leerzame voorleesboeken en altijd ook een leuk boekje waar ons zoontje zelf mee kon spelen of een leerzame dvd erbij. nu word het tijd voor een ander pakket dus gaan we ons even oriënteren. Maar altijd een super service van kinderplezier

Suzanne Brouw
Made
2 juni 2017

Echt een super leuk pakket en elke keer een feestje om open te maken en aan mijn zoontje te geven. Ik zou dit zeker aanraden aan alle ouders!

Danielle Aan 't Goor
Brummen
22 mei 2017

Leuk boekenpakketje voor onze kleine man. Hij is bijna vijf maanden oud en vind het geweldig om naar je stem te luisteren. De kartonnen boekjes doen het goed. De papieren wil Siem vooral verkreukelen.

Siem van der Plas
Breda
17 mei 2017

Altijd leuke diverse boeken van studio 100. Er is telkens leuke variatie! Een echte aanrader. Zoontje kent ondertussen het pakketje al als het aankomt en staat garant voor een avond leesplezier.

Nathalie Van Den Eynde
Berendrecht
15 mei 2017

Zeer tevreden over de service.
Alles duidelijk uitgelegd aan de telefoon zonder leugens. Abonnement is aan te passen aan je eigen behoefte zonder ingewikkelde procedure. TOP!

Jolien De Smet
Boekhoute (BE)
15 mei 2017

Mijn zoontje vind het super als gij weer nieuwe verhaaltjes hoort en de voelboekjes zijn ook echt zijn ding. Ik heb nu ook mijn dochter ingeschreven, hoop dat ze ook gauw haar boekjes mag ontvangen. Zeker een aanrader.

Shera lucas
Ieper (BE)
13 mei 2017

De boekjes zijn bij mijn zoontje helemaal favoriet. Hij wordt er graag uit voor gelezen en begint er nu op zijn manier uit te lezen. De sesamstraat boekjes zijn voor het slapen gaan zijn favoriet. Iedere avond vraagt hij om Elmo.

Wendy Stortelder
Wijhe
5 mei 2017

Mooie pakketten en netjes volgens afspraak ontvangen. Erg leuke boekjes!

Angelique de Lepper
Nederweert-Eind
5 mei 2017

Veel plezier gehad van de boekjes en leuke diversiteit! Al vanaf 3 maanden zit mijn zoontje “zelf” in een boekje te lezen!

Marjolein Pasterkamp
Pijnacker
1 mei 2017

Alitijd een leuk moment als de er een pakket in de brievenbus valt. Mijn kleine is dan altijd dol enthousiast. Lezen vindt hij super leuk hierdoor!

Zohra Benkacem
Den Haag
21 april 2017

Ik ben heel tevreden van kinderplezier. Het zijn telkens leuke boekjes! Perfect voor de leeftijd en interesses van mijn zoontje.

Elke Jaeken
Meeuwen-Gruitrode
20 april 2017

Veel genot aan de boekjes al gehad.

Deroey Sofie
Hever (BE)
19 april 2017

We vinden de boekenpakketten wel fijn.

Vicky De Rock
Wielsbeke
13 april 2017

3 pakketten ontvangen van kinderplezier. Vooral de boeken van Sesamstraat vind ik persoonlijk erg leuk. Mijn zoontje is nu 4,5 maand en wij starten nu met voorlezen uit deze boeken. Aandachtig zit hij mee te kijken in het boek (althans dat denken wij want hij staart echt naar de heldere kleuren in het boek). Het wordt netjes via de post bezorgd en past door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven wat ideaal is.

Marloes Langeveld
Langeveen
12 april 2017

Super leuke pakketten met allerlei soorten boekjes. Van Maya de bij tot Sesamstraat en van kartonnen boekjes tot boekjes voor in bad. Mijn dochter is er helemaal gek op en ik dus ook!

Sanne Theunissen
Harderwijk
12 april 2017

We hebben nu de eerste keer het pakket ontvangen, en wat een super leuke boeken! Voor dit bedrag kun je deze boeken echt niet zelf in de winkel gaan kopen. We ontvangen het pakket nu om de maand, zodat ons kleine meisje altijd wat nieuws heeft om uit voorgelezen te worden, Echt een aanrader!

Chantal van Hout
's-Hertogenbosch
10 april 2017

Met heel veel plezier lezen we de Sesamstraat boeken met en voor onze dochter! De boeken sluiten goed aan bij haar leeftijd en de filmpjes van de televisie. Ze geniet er dagelijks van!

Manon Hoogendijk
Reeuwijk
7 april 2017

Mijn dochter van jaar is helemaal weg van de boekjes. Als we dan een pakketje ontvangen staat ze al te koppelen om het open te maken. De boekjes zijn op leeftijd en op niveau. Fijn dat er boekjes van dezelfde reeks bij zitten zoals die van Sesamstraat. Ik raad het bij iedereen aan, omdat kinderen hier echt voor openstaan en veel van leren. Als je x in de maand te veel of te duur vind, kan je de leveringen aanpassen naar x of x per jaar. Heerlijk dat dit zo maar kan! Voor ons nog vele boekjes in de toekomst!

Sara De Lise
Houthalen-Helchteren (BE)
29 maart 2017

Leuke boeken. Mijn dochter vindt boeken heel leuk, is leerzaam maar ook leuk!

Sura Kaya
Roermond
22 maart 2017

Ontzettende leuke boekjes ontvangen elke maand voor onze lieve Milly

Jamilla van Altena
Elst GLD
22 maart 2017

Super leuke en leerzame lees en doeboeken. Had voor ons zoontje ook een pakket besteld en die vind de doeboeken vooral heel erg leuk

Desirée Verwei
Nijmegen
18 maart 2017

Niet alleen de kinderen kijken uit naar het pakketje in de bus maar ook wij ouders omdat wij ook kunnen genieten van de leuke verhalen op leeftijdsniveau.

Zinaida Geerman
Boxtel
11 maart 2017

Voor de de keer besteld en zoals de eerste keer is mijn zoon zo blij geworden met zijn nieuwe boeken. Hij geniet er gewoon van en heeft in de gaten dat het nieuw zijn. Kijkt nieuwsgierig naar de plaatjes en bladerd door. Super leuk om dit te zien

Mirac Kara
Arnhem
10 maart 2017

Hele mooie boekjes en heel praktisch om af en toe iets op maat van de leeftijd van je kindje thuis te ontvangen. Zelf kom ik er niet altijd toe nieuwe boekjes op maat te kopen. Met deze dienst ben je verzekerd van handige lectuur op regelmatige tijdstippen die zorgen voor wat extra quality time tussen ouder en kind. Want samen boekjes kijken brengt mensen toch echt dichtbij

Olivia De Smet
Wetteren (BE)
6 maart 2017

Ik heb de boeken altijd netjes verpakt ontvangen dus dik tevreden zijn wij. Mijn kindje geniet er natuurlijk van als mama of papa voorleest. En zal natuurlijk nog blijven genieten.

Jiyana Jibodh
Amsterdam
5 maart 2017

Mijn zoontje is iedere maand weer zo blij en mama ook. Lekker samen nieuwe verhalen beleven met deze geweldige boeken keer op keer

Deborah Van Rijswijk
Den Haag
3 maart 2017

Heel erg leuk boekenpakket! Mijn dochter van , jaar oud is er ook heel erg blij mee. Het is educatief en fijn dat het lees- en doeboeken zijn. Zo zit er variatie in. Mijn dochter vindt het leuk iedere maanden een cadeautje via de post te krijgen. Ook handig dat je de frequentie kunt aanpassen of kunt pauzeren. Wij zijn er helemaal tevreden mee!

Sharon Sarkol
Venlo
21 februari 2017

Ik ben heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid van kinderplezier. Ik heb een beschadigd boek ontvangen. Dit door dat de postbode niet helemaal netjes was. Maar ik heb kosteloos zonder moeite een nieuw exemplaar ontvangen. Verder was het ook nog eens een heel leuk boekenpakket.

Monique Thielen
Roosendaal
12 februari 2017

Hele leuke boekjes. Ook al heb ik het abonnement op keer per jaar ingesteld, kijk ik al uit naar de volgende zending. We zijn al begonnen met voorlezen aan Dinand. Mvg, Mama van Dinand

Michelle Heesbeen
Spijkenisse
9 februari 2017

We kregen een geweldig pakket toegestuurd met hele leuke boeken. Voor zo weinig geld had ik niet veel van het pakket verwacht. Maar het waren boekjes die normaal al meer kosten per stuk dan de kosten van het totaalpakket. Zeker een aanrader en ons zoontje was helemaal weg van zijn nieuwe boekjes!

Corine Rijssemus
Barneveld
8 februari 2017

We hebben jaren lang met heel veel plezier uitgekeken naar de post! Onze Gemma kreeg dan altijd haar eigen pakket, die ze dan vol trots mocht uitpakken, tegenwoordig deelt ze het pakket met haar broertje Tobias. Het was echt een hele leuke en fijne tijd met alle boeken van jullie.

Gemma Hockelmann
Schiermonnikoog
7 februari 2017

Leuke boekjes voor onze jongens tweeling van ! Elke keer was het een cadeautje om het pakket open te maken, zo spannend vonden ze het!

Ynske Anker-de Jong
Eindhoven
6 februari 2017

Kinderplezier heeft leuke boeken voor de fun en ook nog leerzaam en dat is een leuke combinatie !

Ilse Pot
Julianadorp
3 februari 2017

Elke maand weer feest om samen met met zoon het pakket te openen en samen te lezen. Boekjes zijn leuk voor zijn leeftijd.

Saskia Naretti
Arnhem
31 januari 2017

We hebben het afgelopen jaar iedere maand een boekenpakket ontvangen voor onze tweeling nu bijna jaar. Zo hebben we een leuke afwisseling en leren we iedere keer weer iets anders. Super leuk

Maike Maasdijk
Oss
29 januari 2017

Wij zijn heel blij met het pakket babydreumes. En als we veranderden naar een ander pakket was dit geen enkel probleem. ZEKER en VAST lid worden. Wij hebben het ons nog niet beklaagd hoor.

Sharon Verslype
Staden (BE)
27 januari 2017

Mijn dochters van en hebben veel plezier van de boekjes gehad. We zijn gestopt vanwege een gekregen abonnement van opa en oma. Maar als dit niet zo was waren we zeker nog geabonneerd. De boekjes zijn geweldig.

Chantal Timmers
Hoogland
24 januari 2017

Heel enthousiast ontving hij de pakketten. Alle boekjes werden gelezen met veel vreugde en plezier. Ook de stikkers werden geplakt, kleurplaten gekleurd en met de vinger de lijnen getrokken om tot het juiste antwoord te komen. En voor het slapen gaan ook nog een verhaaltje. Bedankt voor de mooie pakketten!

Angela Visser-Winkel
De Bilt
14 januari 2017

Heel leuk pakket met boeken. Leuke voorleesboeken en ook boekjes voor mijn dochtertje zelf. Leerzaam en gezellig samen lezen. En je word elke keer weer vrolijk als je weer een nieuw pakket ontvangt.

Janine de Haan
Appingedam
9 januari 2017

De pakketten zijn echt een feestje om te ontvangen! Super leuk om nu al mooie en leuke boekjes te sparen voor straks! En de vriendelijke telefoniste had gelijk opzeggen gaat echt heel makkelijk. Je hoeft je niet suf te zoeken naar een verborgen menubalkje oid

Githa van Velsen
Harderwijk
7 januari 2017

Vandaag weer super leuke boekjes mogen ontvangen. Elke keer weer een leuke verrassing bij de post!

Leonie van der Sanden
Eindhoven
7 januari 2017

Vandaag het eerste pakket ontvangen voor onze dochter. Wat een toevalstreffer, onze dochter is helemaal gek van prinsessen en ook K vindt ze geweldig, dus boek van Prinsessia en K kleurboek is helemaal top. Ben erg benieuwd naar het volgende pakket.

Jolanda van Vught
Lutjegast
7 januari 2017

Super service. Krijgen erg mooie boeken binnen. Alles is ook heel makkelijk aan te passen qua leeftijd.

Elise Sperling
Hippolytushoef
6 januari 2017

Mooie prentenboeken. Sesamstraat vind ik erg leuk en die zaten er steeds bij. Ik verslind de boeken nu nog letterlijk!

Renee vd Lest
Kaatsheuvel
15 december 2016

Het zijn heel mooie boeken die je krijgt en veel goedkoper dan dat je ze zelf moet gaan halen in de winkel. De kinderen hebben er veel plezier mee. Zeker de moeite om te doen.

Jessica Cuyvers
Neeroeteren
15 december 2016

Vind de boekjes heel leuk en leerzaam. Lekker kleurrijk voor de kleine. Ben ook altijd vriendelijk geholpen. Heel erg tevreden dus!

N. Achahbouni
Den Haag
13 december 2016

Mijn dochter Lindiana kreeg een super leuk pakket met allerlei verschillende boekjes. Het boekje met de wiebelogen is favoriet! Ook zat er een plak de stickers boekje bij van studio . Erg leuk, en ook leuk om te merken dat mijn dochter al dingen kan die ik nog niet wist. Het woordjes en tellen leren boek van Sesamstraat valt ook erg in de smaak. Er zat ook nog een boekje bij over Masha en de beer, maar die was meer geschikt voor mijn dochter van vijf doordat daar wel weinig plaatjes en heel veel tekst in staat. Die kreeg eerder al een boekje van buurman en buurman in dezelfde stijl, maar dan met minder tekst. Deze heeft ze helemaal stuk gelezen met mij.

Wendy Molema
Stadskanaal
11 december 2016

Wij hebben altijd erg leuke en leerzame boekjes ontvangen, en wij gaan hier nog lang gebruik van maken!

Cindel Bantjes
Lelystad
7 december 2016

Leuke afwisselende lees- en knutselboekjes! Sem vind het altijd weer een verrassing als hij het pakketje open mag maken!

Judith Kerkdijk
Hengelo
7 december 2016

Het pakket is goed geleverd. Ik kon het abonnement direct wijzigen naar x per jaar. Snelle reactie via de mail.

Linda Dielen
Warmond
7 december 2016

Hele leuke boekjes voor de leeftijdscategorie. Ook zeker geschikt voor babytjes, de boeken zijn gemaakt van dikke paginas zodat ze deze niet kapot kunnen scheuren.

Charlène Sloof
Casteren
4 december 2016

Elke keer een zeer verrast kind. Zijn die van mij? Waarom krijg ik die zomaar, echt leuk. Wel wissel ik elke keer tussen het kleuter en schoolkind pakket omdat het niveau soms wat te makkelijk is.

Jolanda Roodnat
Dordrecht
2 december 2016

Het eerste pakket ontving ik in de leeftijd jaar, want mijn dochter was nog net jaar. Na een telefoontje dat ze toch al bijna werd en al in groep zat, kreeg ik netjes een pakket thuisgestuurd met de leeftijd jaar. Het andere pakket kon retour zonder moeite. Hele nette afhandeling!

Elle van der Vecht
Roosendaal
1 december 2016

Mooie pakketen en goed afgestemd op de leeftijd. Ook zijn de boekjes makkelijk leesbaar voor ouders met dyslexie zoals ik

Ids van der Veen
Kollumerzwaag
30 november 2016

Zeer tevreden over de levering en kwaliteit van de boeken.

Marijn Frenaij
Naarden
29 november 2016

Mijn dochtertje is echt super blij met dr boekjes. Elke keer een feest als ze haar eigen post krijgt !

Priscilla Lemmens
Breskens
28 november 2016

Mijn zoontje van jr bladert elk avond in zijn boeken en kiest er dan vervolgens n om te laten voorlezen. Ook sochtends vroeg wilt hij een boekje voorgelezen hebben. Vooral de Peppa serie en Sesamstraat die zijn favo!

Gulsum Yaman
Amsterdam
26 november 2016

Super leuke boekjes! Ook altijd leuk dat het er zijn! Wij zijn enorme fan! Altijd uitkijken naar de volgende boekjes.

Eline Vandezande
Oud-Heverlee (BE)
25 november 2016

Ik heb ontzettende leuke boeken ontvangen! De leukste zijn die voor in bad en mijn zoon gaat nu met heel veel plezier zijn badje in.

Cherelda Harpert
Amsterdam
21 november 2016

Van de leveringen die ik nu binnen heb gekregen ben ik overal blij mee.. Alles wat er in zit is leuk! Alleen elke maand heb ik nu verruild voor x per jaar. Maar echt super leuk. En betaalbaar.

Cynthia Elstrodt-Blom
Zwaag
20 november 2016

De service is super goed. De boeken zijn leuk en heel mooi, ook zijn ze super tof om te lezen.

Ina Thomas
Kruibeke (BE)
18 november 2016

De boekjes zijn geweldig. Mijn zoontje van dook er gelijk in na bezorging van het boeken pakket

Annette van Oerle
Breda
11 november 2016

Nette service, leuke boeken

Linda Ottens
Meppel
11 november 2016

Wij hebben inmiddels twee pakketten met babydreumes boekjes ontvangen en het zijn allemaal mooie en leuke boekjes. Hier zijn vooral de Sesamstraat en Bumba boekjes favoriet. Het voorlezen is zo een groot plezier voor allemaal.

Renate Oostra
Philippine
11 november 2016

Altijd hele leuke boekjes ontvangen voor onze jongedame. De kartonnen boekjes zijn leuk om mee te spelen, de badboekjes ideaal voor onder de douche en de Sesamstraatboekjes leuk om voor te lezen.

Louise Rosendaal
Simonshaven
25 oktober 2016

Mijn zoontje is echt gek op de boeken, elke maand staat hij zowat te wachten tot de volgende komt. Het is zeker een aanrader en totaal niet duur, altijd alles netjes gekregen.

Laura Peeters
Tongeren (BE)
25 oktober 2016

Super leuke boeken! Snelle service, vriendelijk personeel op de klantenservice en zonder moeite opzegbaar!

Hulya Carlik
Den Haag
19 oktober 2016

Kinderplezier heeft heel veel leuke boeken voor een leuke prijs. Echt een aanrader.

Jannie van Vliet
Holwerd
16 oktober 2016

Heel tevreden met de boeken die we hebben ontvangen en mijn zoon is er heel erg blij mee. Goede service en verzendmethode.

Fatma Kara
Arnhem
15 oktober 2016

De boekjes en levering service was helemaal goed, ook het opzeggen ging heel gemakkelijk. Ik vond boekjes per maand wat veel in de leeftijd – daarom heb ik voorlopig opgezegd. Op de foto luisteren ze samen naar een verhaal voor het slapengaan

Vera Smeets
Oirlo
11 oktober 2016

Hele leuke boekjes voor mijn kleine dreumes! Handig dat je totaal verschillende boekjes krijgt! Vooral de Sesamstraat boeken zijn super leuk! En handig, het past zo door de brievenbus!!

Patricia van der Neut
Zevenhoven
9 oktober 2016

Heel leuk om maandelijks te ontvangen! Veel leesplezier maar ook de spelletjes vallen in de smaak.

Chris Peters
Amsterdam
8 oktober 2016

Super leuk en gevarieerd pakket. Samen al vele uurtjes op de bank gelezen samen met mijn dochter van jaar.

Corry v/d Craats
Ederveen
7 oktober 2016

Ik heb het voor onze zoon, maar onze dochter van ruim , vindt dit pakket ook nog leuk.

Sabine van der Veen
Vroomshoop
7 oktober 2016

Goede ervaring met ontvangen van pakket en met klantenservice, snelle reactie, duidelijke info. Onze zoon is beginnend lezer, avi start. De boeken in het pakket waren nog wat moeilijk voor hem. Maar als voorleesboek zeer leuk en wellicht leest hij het over een paar maanden zelf.

Sandra Tijink
Haaksbergen
6 oktober 2016

Ik schrijf U de ervaringen voor zover ik ze ken en weet van hun moeder. Ze hebben de boeken met veel plezier gelezen. Jammer dat ik, en die ik is hun Opa, de Vader van hun Moeder, U geen foto kan mailen.

Piet Verver
Driebergen-Rijsenburg
25 september 2016

Wij hebben voor ons zoon een special collectie van Studio aangevraagd. Hij is grote fan van k, heidi, mega mindy etc. Na een foutje in de gegevens is dit aangepast en hebben wij een nieuw pakket gekregen. Ik zeg een super service. Ze reageren snel en kijken naar oplossingen. En mijn zoontje die is blij!

Nienke van Dam
Rotterdam
16 september 2016

Wij ontvangen al ruim een jaar de boeken van Sesamstraat en onze dochter is er helemaal weg van! Wat ik zo fijn vind is dat je zelf kunt kiezen welk pakket je wilt ontvangen zodat het ook echt aansluit bij je kindje.

Manon Hoogendijk
Reeuwijk
15 september 2016

Goedenavond, ik ben een zeer tevreden ouder van de boeken die ik heb ontvangen. En mijn zoon leest ze ook vaak, als ik voorlees wil hij mij ook voorlezen. Dank u wel kinderplezier, wij hebben veel plezier gehad. Graag tot een volgende keer. Ik raad alle ouders aan om ook lid te worden.

S. de Kom
Almere
14 september 2016

Leuk pakket. Goede kwaliteit boekjes en genoeg variatie voor onze kleine. Er zat onder andere een leuk badboekje bij en een handig boekje met eerste woordjes die nu al allebei favoriet zijn.

Katja van der Kamp
Bierum
14 september 2016

Erg leuke boekjes, educatief en goede afwisseling. Het is altijd met plezier weer uitkijken naar de volgende levering!

D. van de Dungen
Goirle
14 september 2016

Hele leuke boekjes en niet duur. Nu de boekenkast uitpuilt en wij genoeg boekjes in huis hebben met opzeggen ook geen probleem super snel geregeld. Als mijn dochter ouder is gaan we zeker weer verder met kinderplezier boekjes.

Anne Altikat
Haarlem
10 september 2016

Erg vriendelijk! Kinderen vinden het super als het pakket op de deurmat valt. Hopen er veel plezier van te hebben.

Lisanne Westerbeek
Borne
9 september 2016

De boeken van Kinderplezier zijn heel leuk om te ontvangen. Ze passen uitstekend bij de leeftijdscategorie waar je een abonnement voor hebt. Er is genoeg variatie en voor zowel jongens als meisjes. De service is heel goed. Je wordt correct geholpen.

Sandra Basie
Middelburg
9 september 2016

Wij zijn heel blij met Kinderplezier! Onze dochter krijgt geen genoeg van de leuke boekjes. keer per maand vonden we wat veel. Moeiteloos aan kunnen passen naar keer per jaar. Top!

Noa van der Heijden
Son en Breugel
8 september 2016

Wij hebben bijna een jaar met veel plezier de pakketten van Kinderplezier ontvangen! Elke keer weer een verassing wat er in het pakket zit! Voorlopig zijn wij dan ook nog ruim voorzien in boeken. Voor onze man kregen wij het babydreumes pakket, maar van sommige mooie boeken kan hij ook nog genieten als hij ouder is!

Maureen Swier
Spanbroek
1 september 2016

Wij hadden helaas in augustus ons pakket niet gehad. Na mailtje was het geregeld en binnen een paar dagen was het pakket alsnog binnen! Super service! Stijn was er blij mee en zn kleine zusje vond het ook erg interessant! Het is een aanrader, ze hebben er veel plezier aan!!

Joyce Ketting
Sliedrecht
1 september 2016

Erg leuke boeken, Elin kan niet wachten om ze te lezen wanneer ze op de mat vallen! Prima service.

Mirella Dijkstra
Lemmer
29 augustus 2016

Super tevreden, mijn meiden hebben veel kinderplezier

Sandra Versluys
Gent (BE)
24 augustus 2016

Wegens een verhuis was het pakket van onze dochter niet toegekomen. We hadden er zelf ook niet meer aan gedacht tot we een betalingsherinnering kregen en we wel zeker wisten die maand geen pakket te hebben ontvangen. Toen hebben wij via de website contact opgenomen met de klantendienst en ons probleem uitgelegd. Bleek dat de Post dus in fout was met de doorstuurservice en het pakket nooit is toegekomen bij ons. Kinderplezier heeft ons een nieuw pakket verzonden. En de factuur van het oude moesten we niet betalen. Dit is topservice! Tevreden ouders en een blije dochter.

Indy Hovaert Dendooven
Watervliet (BE)
21 augustus 2016

Om de beurt krijgt n van onze kindjes een pakketje toegestuurd en dat is altijd feest! Dankjewel voor het plezier dat onze kinderen ervaren bij het ontdekken van jullie boekjes!

Ilse Verhoeven
Overpelt (BE)
21 augustus 2016

Erg tevreden. Leuke en leerzame boekjes. Mijn zoon leest met veel plezier.

Kayden Illidge
Barendrecht
15 augustus 2016

Ik werd telefonisch benaderd door Kinderplezier. Eerst was ik een beetje wantrouwig maar heb ze toch maar het voordeel van de twijfel gegeven en een pakketje besteld. Superleuk! En als je er toch van af wilt is het opzeggen een fluitje van een cent. Dit is zeker het proberen waard!

Nicole Engels
Almelo
14 augustus 2016

Wij hebben altijd veel plezier gehad met ons boekenpakket, veel afwisseling! Groetjes Geeke

Geeke Pots
Niebert
13 augustus 2016

Super leuke boekjes en top klantenservice. We hadden een boekje ontvangen wat al eerder in een pakket zat. Op zondag een mail gestuurd, dezelfde avond per mail reactie en op dinsdag was het nieuwe boekje al binnen! Dat is nog eens een super service!!

Claudia Cooijman
Rijen
12 augustus 2016

Wij zijn heel tevreden over Kinderplezier en de boeken die we ontvangen! Het is elke maand echt weer een cadeautje voor onze zoon Noah! Een keer een boekje dubbel ontvangen, gemaild naar de klantenservice en binnen een kwartier antwoord terug. We mochten het boekje houden en cadeau aan iemand doen en ontvangen zelf een nieuwe!! Dat vinden wij nou echt top service!!

Anne Vos
Veenendaal
11 augustus 2016

In ieder pakket een leuke variatie aan boeken. Vaak met een doeboek, leuk boekje en een klein boekje karton, badboek. Ook boeken die bekend zijn van tv Sesamstraat, Peppa Pig. Het pakket is van – jaar, onze dochter heeft nu nog niet heel veel aan de boeken , maand oud pakket lijkt mij leuker als je kind al wat ouder is en al meer met de boeken kan. Uiteraard zijn boeken ideaal om te bewaren dus ze komen hier zeker nog van pas!

Marjoke Versteeg-Kodde
Pijnacker
10 augustus 2016

Leuk boekenpakket per keer. Ook handig dat je de frequentie kan aanpassen per maandkwartaal of half jaar

Willemijn Krebbeks
Halsteren
5 augustus 2016

Aan alle kindjes die graag verhaaltjes horen voor het slapengaanKan ik enkel Kinderplezier aanraden. Leuke boekjes voor klein en groot. Eerlijke opvolging en goeie service is een must. Dus aan alle mamas en papas kan ik alleen maar zeggen dat dit een aanrader is.

Petra Wuytack
Moerbeke-Waas (BE)
2 augustus 2016

Super tevreden, altijd netjes op tijd en altijd super te gekke boekjes helemaal op zijn leeftijd!

Jennifer Snijders
Waalwijk
27 juli 2016

Leuke pakketten voor een goed bedrag!

Marjon Koers
Midwolda
14 juli 2016

Hoewel onze zoon pas maanden oud is verbaasde het ons hoe snel het hem interesseerde. Hij geniet er echt duidelijk van. We lezen hem nu dagelijks voor! Dankjewel voor de leuke boekjes

Charlotte
Hoorn
9 juli 2016

Mijn dochter is altijd blij als de boekjes weer op de mat vallen! Gisteren kregen we in het pakket een boekje wat er eerder ontvangen hadden, hier een mail over gestuurd, en heel snel antwoord gekregen, met daarin een oplossing. We krijgen een ander boekje na gezonden, en het dubbele boekje mag mijn dochter een vriendinnetje blij mee maken. Top service!

Marloes van Rossum
Numansdorp
9 juli 2016

Super leuke boekjes en een super service als er iets niet klopt of als je gewoon iets wilt weten. Krijg meestal binnen een uur een reactie op mijn mail.

Froukje Scholtens
Enschede
8 juli 2016

Iedere maand zitten we vol smart te wachten op het pakketje van kinderplezier. Mooie, kwalitatief goede boekjes. In de maanden dat we nu lid zijn pas x een dubbeling gehad en dat wordt netjes omgeruild voor een nieuw boekje. Klantenservice is top evenals de prijs.

Frouke Gransier
Vlijmen
8 juli 2016

Mijn kinderen zijn er dolblij mee. Als je een mail stuurt dan krijg je meteen antwoord. Wij zijn mega blij.

Aya ait Lamime
Maasmechelen (BE)
7 juli 2016

Heb vandaag mijn eerste boekenpakket voor mijn dochtertje Sophia van , maand ontvangen en ben hier zeer tevreden van! Zo tevreden, dat ik zelfs reclame heb gemaakt in een faceboekgroep waarvan ik lid ben. Een groep met hierin meer dan mamas en mamas in sp. Na mijn uitleg hebben al n heleboel mamas jullie site bezocht en zich ingeschreven. Doe zo verder met jullie leuke initiatief! Mvg, Van Eygen Claudia Mama juf de leerjaar

Claudia Van Eygen
Lanklaar (BE)
4 februari 2016

We hebben nu het eerste Sesamstraatpakket ontvangen. Superleuk zeg! Onze Sesamstraatfan is nu al heel benieuwd naar het volgende!

Karin
Nuenen
16 januari 2016

Ik ben gastouder en ontvang al een jaar iedere maand een Kinderplezierpakket, ben heel tevreden. Het allerleukst vinden de kinderen het als er een boek bij zit waarin gekleurd en geknipt mag worden.

Mariska de Gouw
Eindhoven
12 januari 2016

Vanaf de geboorte van mijn zoontje nu maanden krijgen we maandelijks een Kinderplezierpakket. Heel leuk om samen mee te spelen! Het voelt elke maand weer als een cadeautje!

Corinne de Jong
Rotterdam
6 januari 2016
DEEL OOK JE ERVARING!

Het is belangrijk om andere, toekomstige leden de ervaringen van onze klanten en ex-klanten te laten lezen. Wat fijn dat je ons daarbij wilt helpen. Deel jouw ervaring via onderstaand formulier in, liefst mét foto. Als je ervaring op de website gepubliceerd wordt met foto ontvang je als dank een gratis cadeautje. Alvast bedankt voor de moeite!

Verplicht