Over Kinderplezier

Kinderplezier is opgericht in 1997 en heeft sindsdien al meer dan 250.000 kinderen blij gemaakt met haar kinderboekpakketten. Maandelijks ontvangen leden een boekenpakket met 4 leuke kinderboeken. De boekenpakketten worden zorgvuldig samengesteld, afgestemd op de leeftijd en geslacht van jouw kind(eren). Educatie, ontspanning en creativiteit staan hierbij centraal. Wij kopen onze boeken in bij bekende uitgevers zoals bijvoorbeeld Studio 100, Sesamstraat, Casterman, Disney, Zwijsen, Gottmer, Clavis, Ballon en nog heel veel meer. Daardoor hebben we dus veel bekende en populaire titels in ons assortiment. Kijk onderaan deze pagina naar de logo’s voor meer voorbeelden.
Alles sluit aan bij de ontwikkeling en leefwereld van de kind(eren). En doordat we groot en gericht inkopen kunnen we deze titels voor een zeer scherpe prijs bij je in de brievenbus bezorgen. Een pakket van Kinderplezier kost €15,95 en heeft een winkelwaarde van gemiddeld tussen de €20 en €25. Dat is sowieso al een voordeel van wel 25%!

HET PAKKET
Een kinderboekenpakket van Kinderplezier bestaat iedere maand uit 4 kinderboeken (of 2 boeken in de Speciale Collecties). Iedere maand weer een ander pakket: telkens gevarieerd, uitdagend en afgestemd op de leeftijd van jouw kind(eren). Zowel educatie en ontspanning komen aan bod, en ook het creatieve aspect verliezen we niet uit het oog. Uren lees-, leer- en knutselplezier gegarandeerd!
HOE WERKT HET?

kies een pakket dat bij de leeftijd van jouw kind(eren) past

Ontvang vervolgens automatisch iedere maand een leuk en uitdagend pakket met 4 kinderboeken

bepaal zelf hoe lang je meedoet, opzeggen kan maandelijks en is eenvoudig online te regelen

je betaalt pas ná ontvangst van jouw pakket

BEN JE BENIEUWD NAAR DE ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN?

MERKEN DIE JE IN ONZE PAKKETTEN KUNT VERWACHTEN