Kinderboeken Peuter 2-3jr

Voorlezen is
voor kinderen
van 2 tot 5 jaar
vooral heel leuk
en gezellig

Het is een rustpunt op de dag, bijvoorbeeld als vast ritueel voor het slapengaan. Daarnaast is voorlezen ook belangrijk voor de taalontwikkeling van je kind. Je kind herkent plaatjes, leert steeds meer woorden en ook hoe hij/zij deze moet gebruiken. Ook leert je kind goed te luisteren en het is een goede oefening om te leren concentreren.

Zelf een boekje kiezen uit de boekenkast, de bladzijdes omslaan en de voorwerpen op de plaatjes benoemen: voorlezen wordt steeds leuker voor jullie allebei. En de leukste boekjes moeten natuurlijk steeds opnieuw voorgelezen worden! Zo vaak, dat je kind op een gegeven moment jouw zinnen afmaakt of het verhaal in het boekje helemaal zelf kan vertellen. Het Kinderplezier Peuter pakket van 2 tot 3 jaar speelt in op de belevingswereld van jouw kind. Met boeken over dromen, dieren, het leren van woordjes, maar ook boeken met stickers en de mooiste kleurboeken.

VOORBEELDEN VAN BOEKEN DIE IN
HET PAKKET KUNNEN ZITTEN:

• voorleesboeken
• herkennen en oefenen
• 1e kleurboek
• prentenboeken
• woord- en teloefeningen

Is je kind 3 ½ jaar en merk je dat hij/zij al meer kan en wil? Laat je pakket dan eenvoudig omzetten naar het Kleuter pakket (4-5 jr), voor nóg meer lees- en knutselplezier!

MERKEN DIE JE IN ONZE PAKKETTEN KUNT VERWACHTEN